neljapäev, 6. aprill 2017

Dawn Baker „Käes On Sinu Aeg Lennata!“



Ma näen suuremat hulka inimesi, kui ma suudaks üle lugeda! Igal pool, kuhu ma pöördun, on liikumine! Inimesed liikumas lennujaamades, bussijaamades, rongijaamades, suurtes auditooriumides, linnahallides, konverentsi ruumides, reisides siin ja seal, igal pool täitmas ülesandeid ning olles pidevas liikumises. Need inimesed liiguvad Jumala Kuningriigi ülesannetega, mitte ainult „teenistusega“ nagu meie oleme harjunud mõtlema teenistusest, vaid ülesannetega, nagu sellest mõtleb Jumal; IGAS MÕJUSFÄÄRIS on Jumal üles tõstnud mägede liigutajaid, maailma raputajaid, tee rajajaid. Jumal on üle kogu maa paigutanud inimesi kindlatesse paikadesse, et nad käiksid Jumala TARKUSES! Nad on pandud nendesse paikadesse, et valitseda ning juhtida kui Kuninga saadikud ning isegi siis, kui nende järgi on väga suur nõudlus, teavad nad täpselt, KELLELE nad kuuluvad! Nende tarkus pärineb Jumalalt.

„Vennad, mõelge oma kutsumise hetkele: mitte paljud Teist ei olnud targad inimlike mõõdupuude järgi; mitte paljud Teist ei olnud mõjuvõimsad; mitte paljud Teist ei olnud kõrgest seisusest. Aga Jumal valis selle maailma standardi järgi rumalad, et teha häbi tarkadele; Jumal valis maailma silmis nõrgad, et teha häbi tugevatele. Jumal valis väljapaistmatud ning selle maailma poolt põlatud, need, kes ei ole mitte midagi, et nullida ära need, kes on midagi, Ta tegi seda kõike selleks, et mitte keegi ei saaks uhkustada Tema Ligiolus. (1Kor. 1: 26-29)

See sõnum on SULLE! Õige aeg on käes; pikk raske talv on seljataga. Üksinduse aeg pimeduse ja vaikuse keskel on sepistanud Sinus parandamatut optimismi, mis on olnud peidus Sinu südames. Jumal on kuulnud igat Sinu hüüet. Sa oled Jumala oma. Sa oled usaldanud Jumalat kogu oma südamest. Hoolimata valust, hoolimata nendest pikkadest pimedatest öödest, mis tundusid lõppematud, toetusid Sa tugevalt vaid Temale, ajades Teda taga, keeldudes alla andmisest, isegi, kui Su põskedel voolasid tuliselt valusad pisarad ning südames oli sügav piinav valu.

Keset täielikku hüljatust Sa valisid Jumala. Nüüd igatseb Tema kasutada Sinu täielikku murtust, et tervenemine võiks voolata, sest Sinus on otsustuskindel tahe usaldada Oma Jumalat täielikult. Mõned näevad murtust kui mõranemist, aga Jumal ei näe sellisel viisil. Meister kasutab seda murtust. Kui seal poleks olnud valu, siis astjad poleks omandanud täielikku alistumist (ruumi tegemist, üle andmist) Tema puudutusele. Kas Sa tõesti uskusid seda, et Sina suudad rohkem anda, kui Tema annab Sulle tagasi vastutasuks?  Tõeline tühjenemine tähendab tõelise täitumise algust.

Jumal on investeerinud palju Sinu valmisolekusse! (valmisolek- valmiduse, valmisoleku seisund). Nii nagu väike röövik alustab oma muutumise teekonda pimedas kookonis, eraldatuna ning üksi, jõuab ta ÄKITSELT hetke, kus ta on muutunud imeilusaks ning lennuvõimeliseks! Nüüd käib see võrdpilt Sinu kohta! Sinu elus on aeg käes, et lennata!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 06.04.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar