laupäev, 8. aprill 2017

Jermaine Francis „Joosepid, Tõuske Oma Mõjuala Paika!“



 

Joosepite jaoks on käes aeg tõusta oma mõjuala paika. Joosepid on need, kes on kutsutud Jumala poolt hoidma ja säilitama rahvast läbi jumalike strateegiate.  Joosep tõlgitses kuninga unenäo läbi jumaliku ilmutuse ning see tõi tervele rahvale vastused.

Jõustatud Jumalike Strateegiatega

Jumal on praegu äratamas ning mobiliseerimas Joosepeid. Jumalal on kogu maailmas Joosepid, kes on viimase 3-7.aasta jooksul käinud läbi august, Potifari majast ning vanglast. Ja Jumal sätib neid praegu valmis, et neid asetada palee ajastusse. Joosepid ilmuvad välja valitsejate positsioonidele: kohalikes omavalitsustes, riiklikult ning rahvusvaheliselt. 

Jumal on varustanud Joosepid jumalike strateegiatega, et hoida ja säilitada rahvaid ning tuua esile Jumala eesmärke ja plaane. Nad saavad olema võtmeisikuteks, et teatud seadused võetakse vastu ning teatud poliitilised struktuurid rajatakse, mis aitavad kaasa Jumala südame kavatsustele. Võib-olla on see midagi väikest, nagu naabrivalve loomine, et tuua turvalisust kohalikku kogukonda või siis midagi suuremat, mis puudutab rahvusvahelisi kokkuleppeid rahvaste vahel

Kolm Asja, Mis Toimuvad Joosepite Eludes Praegusel Ajaperioodil:

1. Joosepid Tulevad Inimestele Meelde

"Nüüd mulle meenus, mida ma pidin tegema…noor heebrealane, kes oli vangiülema teenija, oli vanglas samal ajal, kui meie. Kui me jutustasime talle oma unenäod, siis tema selgitas meile, mida need tähendavad.“ (1 Moosese 41:9, 12 CEV)

Teenimise ja heatahtlikkuse/abivalmiduse seemned, mida on külvatud aastaid tagasi, on toomas nüüd esile  soosingu ja mõjuvõimu lõikust. See viib neid edasi mõjuvõimu positsioonidele. Inimesed, keda Joosepid on aastaid tagasi õnnistanud, liiguvad nüüd mõjuvõimu kohtadele ning avavad selle kaudu sissepääsu ka Joosepitele.

2. Antakse Vajalik Autoriteet

"Ja siis võttis kuningas sõrmest oma kuningliku sõrmuse ning pani selle Joosepi sõrme. Ta andis talle parimad riided selga ning pani kuldketi kaela." (1 Moosese 41:42 CEV)

Joosepid saavad uue autoriteedi taseme, et tuua õigluse/õigsuse valitsemisviisi ning teenimist tervete rahvaste seas. Jumal asetab peamiste liidrite ja liikuma panijate kõrvale teisele positsioonile mõjuvõimus Oma Joosepid. Neile avaneb ligipääs, et tuua Jumalikku mõju.

3. Joosepitele Avaldatakse Saladusi

"Ta andis Joosepile nimeks Egiptuse nime Zaphenath Paneah." (1 Moosese 41:45 CEV)

Õpetlased usuvad, et nimi  Zaphenath Paneah tähendab "mees, kellele ilmutatakse saladusi“. Jumal ilmutab Joosepitele jumalikke ilmutusi selleks, et tuua lahendusi probleemidele, mis on maa peal.

Jumal kutsub Joosepid välja ajaperioodist, kus nad on olnud frustreeritud ning tundnud end justkui kinni jäänuna ning Ta asetab nad mõjuvõimu paika. Aga selleks, et liikuda sellesse uude mõjuvõimu ajaperioodi, on vaja Joosepitel lasta lahti mineviku valust ning loobuda täielikult ohvri mentaliteedist. Joosepitel on vaja võidukat mõtteviisi.  

Eelmine ajaperiood Joosepite elus, millest nad läbi läksid, oli ettevalmistus, et nüüd liikuda edasi ning leida uus autoriteedi positsioon. Joosepid tulevad avalikuks.  Joosepitel on aeg tõusta.
Tõlkinud Jana Naudi 08.04.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar