reede, 7. aprill 2017

Johnny Enlow „Jumal On Väga Liigutatud Sinu Jätkuvast Usaldusest! Sinu Taevasele Tasule Lisandub Ka Maine Tasu!“


 


Mulle näidati hiljuti pilti sellest, kuidas Isa Jumal nuuksub ja nutab paljude pärast Teie hulgast. Issi süda on nii sügavalt liigutatud sellest, et paljud jätkavad Tema usaldamist ning kuulutavad Tema headusest viisidel, mis on üle kõige selle, mida Te tegelikult läbi elate.

Te ei kujuta ette, kui sügavalt see puudutab Isa südant. Ta näitas mulle, et mitte keegi Taevas ei suuda Teda niimoodi mõjutada, kuigi Ta on kõigile avatud ning armastab kõiki. Jumal näitas mulle, et kui Ta näeb maa peal, keset seda võrdlemisi suurt pimedust ja hävingut, keset maa atmosfääri Tema sarnasuse kuju esile tulemas läbi meie, siis see puudutab Teda viisil, nagu mitte miski muu.

Ta näitas mulle noort pastorit koos oma naisega, kes isetult armastavalt hoolitsesid oma koguduse eest ning kuulutasid nende üle Jumala headust, samal ajal, kui nende endi laps vaevles tõsiste terviseprobleemide käes, mille tõttu need pastorid kaotasid palju oma uneajast ning energiast. Taevane Isa nuuksub armastusest ning tunnustab kõrgelt neid, kes keelduvad tegemast järeleandmist Tema headuse osas, isegi siis, kui nende endi eludes võivad olla väga vastuolulised olukorrad. Ma nimetasid praegu seda pastoripaari, aga Teie hulgas on palju neid, kes puudutavad Isa südant väga sügavalt, sest Te olete kindlameelselt otsustanud uskuda ning toetuda Heale Jumalale, kes igatseb parimat Teie jaoks. Ta tõesti armastab seda väga ning on sügavalt puudutatud.


Kogu Taevas kokku panduna ei suuda Teda puudutada viisil, nagu Teie suudate keset oma põuda, kui Te deklareerite/kuulutate Tema ülikülluslikust vihmast. Mõned Teist on aastaid kannatanud haiguste käes, aga ometi Te kuulutate jätkuvalt, et Tema On Tervendaja ning et Ta on TEIE Isiklik Tervendaja. See sulatab Jumala südant. Mis puudutab meid, siis meil on alati küsimusi selles osas, miks me ei näe kiireid tulemusi kõiges, mille osas me usus seisame- aga kui seal polegi ühtegi loogilist põhjust ning me puudutame oma usuga sügavalt Oma Taevase Isa südant, siis see on väärt kannatamist, kasvõi terve igaviku. Sama kehtib siis, kui me keeldume kahtlemast, et Jumal on MEIE Varustaja- isegi, kui meie elud on väga kaugel üliküllusest. Sel viisil ja nii paljudel teistel viisidel on meil võime puudutada sügavalt Oma Isa Jumala südant ning see on suur eesõigus, mis on ainult nendel, kes praegu elavad planeedil maa.

Nii et hoia pea püsti ainuüksi sel põhjusel- ja kui Sa siis keeldud muretsemisest ning alla andmisest- saad Sa osa maisest tasust, mis lisatakse Sinu taevasele tasule. Jumal on meie väga hea Issi!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 07.04.2017
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar