esmaspäev, 1. mai 2017

Angie Stolba "Sõnum Neile, Kes Kogevad Praegu Ekstreemset Südamevalu ja Ahastust.“



 

Pöörduge tagasi Kindlusesse, Lootusrikkad Vangid

"Pöörduge tagasi kindlusesse, lootusrikkad vangid. Ma kuulutan ka täna: Ma tasun Sulle kahekordselt! " (Sakarja 9:12).

Ma tõepoolest kogen väga tugevalt seda, et Isanda kaastundlik ja julgustav süda on nende poole, kes on muutunud ärevaks keset lahinguid ning kes on lootuse kaotamise veerel. Paljud on olnud ustavad ja seisnud järjekindlalt Isa tõotustel. Nad on olnud rahul ja tänulikud ning liikunud sõnakuulelikult selles, milleks Jumal on neid kutsunud, isegi siis, kui on tundunud, et väga tõsine sõda on alustatud nende vastu. Aga Jumala rahvas, olge julgustatud! Teie päästja on lähedal.

"Kui sõjavägi seab leeri mu vastu, ei karda mu süda mitte; Kui sõda puhken mu vastu, selgi korral ma loodaksin Tema peale! (Laul 27: 3)

Ma kuulen Jumalat ütlemas: „Abi on teel! Ma olen välja saatnud Oma inglid, kes Sind assisteerivad ning annavad Sulle praegusel ajaperioodil tugevust. Juba praegu oled Sa palju tugevam.“ Hoia oma silmad Isanda peal. Söö Tema headuse pidulauast, ja ole teadlik sellest, isegi käesoleval hetkel on Sinu Lunastaja katmas Sinu jaoks lauda piduroaga, et Sa võiksid süüa oma vaenlaste läheduses. (Laul 23:5).

Puhka Isa Armastuses

Praegu on aeg minna sügavamale puhkusesse Taevases Isas, sest puhkamine on üks sõjapidamise vorme. Ole kindel selles, et kui Sina võtad aega, et puhata Temas, siis Isand võitleb Sinu eest lahingutes. See lahing pole Sinu oma, vaid see kuulub Isandale (vaata 1 Saamueli 17:47). Kui Sa lased lahti ja lased Jumalal tegutseda, siis Sa hakkad nägema Tema kätt liikumas oma elus. Jumal kisub umbrohuna välja kõik valed ja hirmud, mis on kunagi omanud elukohta Sinu südames ja mõistuses. Korja üles lootus ning tuleta endale meelde seda, et Jumala täiuslik armastus ajab välja kogu hirmu.

Isand on uuendamas mõistuseid ning terveid mõtlemise protsesse, mis pole olnud kooskõlas Isa südame tõega. Jumal toob oma rahva välja Egiptusest ning orjameelsusest. Ahelad ja orjus, mis on aastaid Kogudust rõhutuna hoidnud, hakkavad äkitselt murduma ja ära kukkuma. Need asjad, mis on Sind varasemalt pimestanud ning piinanud, kaotavad lõpuks oma haarde Sinu elus. Väehulkade Isand on kuulnud Oma rahva hüüdeid ning Ta on neid vabastamas ning viimas uude vabaduse paika. Sa ei tunne ennast enam sisse piiratuna ja vangistatuna. Jumal Ise toob Sind uude ja väga avarasse paika!

Pane Selga Uued Riided

Ma näen, kuidas hauakambri rõivad võetakse Pruudil seljast ning Isand on teda riietamas uute imeilusate riietega. Jumal riietab Oma rahvast. Vaata, kuidas Jumal peseb Sinult maha kogu ahastuse ja meeleheite ning kroonib Sind ilukrooniga.

„Mina rõõmutsen väga Jehoovas, mu hing ilutseb mu Jumalas, sest Ta on mind riietanud päästeriietega, katnud õigusekuuega, otsekui oleks peigmees enesele pähe pannud mähise või pruut ennast kaunistanud ehetega!“ (Jesaja 61: 10)

Ma räägin uuendatud lootust nende üle, kes on ahastuses. Ja ma vabastan rõõmu iga ala üle, kus Sa oled kogenud ekstreemset südamevalu.  Nii nagu on kirjutatud Laul 24: 9: „Te väravad, tõstke oma pead üles, ja te igavesed uksed, saage kõrgeks, et saaks tulla sisse aukuningas!“ Isand tõuseb Sinu kasuks ning siis on võit kindlustatud!

Ma tahan Sind julgustada, et Sa viiksid oma mõtted ja sõnad Jumala tõotustega kooskõlla. Prohveteeri surnud luudele: „Ärgake ellu!“, sest Jumal on alustanud kõikide asjade muutmist. Sinu kõige suuremate pettumuste alad on õige pea üle ujutatud uue eluga. Sinu läbimurre on lähedal! Seisa vaikselt ning Sa näed oma Jumala päästet! (vaata 2 Ajaraamatu 20:17).


 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 01.05.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar