laupäev, 27. mai 2017

Kathi Pelton „Igatsuste Täitumine Tuleb Esile!“



Õpetussõnad 13: 12

„Pikk ootus teeb südame haigeks,

Aga täideläinud igatsus on elupuu!“

Ma kirjutan oma artikleid ja sõnumeid nii, et need on avalikult kättesaadavad ning seetõttu saan ma väga palju kirju inimestelt, kes on oodanud väga pikka aega ning kes on seetõttu kaotanud lootuse. Kui ma täna hommikul ootasin Isanda ees, siis ma nägin vaimus ühte puud, mis puhkes õitsele. Õied sarnanesid kirsipuu õitele ning iga õie sees oli peidus tõotuse täitumine.

Kui ma siis vaimus vaatasin selle puu peale, tõusis mu vaimust esile õpetussõnad 13: 12 salm.

Kui maikuu hakkab lõppema ja juuni on kohe algamas, kuulsin ma Jumala Vaimu rääkimas:

„Maikuu õied (tõotused), mis on olnud rikkaliku lõikuse ettekuulutus, on kukkunud nüüd maapinnale ning neist õitest on moodustunud vaip, mis juhib Sind igatsuste täitumise ajaperioodi. Sisene juunikuusse rõõmsameelse ootusega, sest Sa saad nautida neid vilju, mida Sa oled nii kaua oodanud.“

Paljud Jumala rahva hulgast on jõudnud ühe ajaetapi lõppu, mis on tähistanud nende jaoks ettevalmistust, puhastust, vastupidavust, visadust ning koostööd, et nüüd siseneda igatsuste täitumise ajastusse.

Sa oled võidelnud läbi südamevalu ning oled ületanud meeleheite rünnakud, mis tõid lootuse hääbumise. Ja kõige selle keskel oled Sa pannud oma lootuse Ainsa peale, kes on Su hinge ankur ning see on hoidnud Sind suurest kurjast. Sa ehk tunned praegu ennast räsituna lainetest ning tuultest, mis on möllanud Su elu vastu, aga Sa oled leidnud oma nõrkuse keskel Jumala tugevuse. Üksnes Jumalast on saanud Sinu tugevus. Jumal on saanud Sinu jaoks tähtsamaks andekusest, andidest, tarkusest ning kõigest muust, mida Sa minevikus kasutanud oma turvalisuse loomiseks. ÜKSNES Jumalast on saanud Sinu tugevus ja lootus.

See protsess toob endaga kaasa kõigil Sinu elualadel suurema võidmise ja soosingu. Nii, nagu Sadrak, Meesak ja Abednego, tuled ka Sina nendest eluolukordadest välja ilma ühegi suitsulõhnata, ning samas oled Sa selles „põletusahjus“ kogenud väga eriliselt Jumalat. Jeesus saab selle tõttu väga austatud, et Sa pole sellel suurte katsumuste ja testide ajal põlvitunud ühegi teise ees.

Nii, nagu vaip rullitakse lahti kuningliku sissekäigu ees kuninga  või kuninganna eel, nii on maikuu mahakukkunud õied moodustanud „vaiba“ Sinu kuningliku sissekäigu ees. Austus saab Sulle osaks, soosing saab vallanduma Sinu heaks ning Taevas on Sinu tõttu suur pidutsemine. Nagu Ester kuninga ees ja nagu Joosep oma vendade ees, samamoodi saab suur autoriteet Sinu osaks. Kaua aega tagasi saadud tõotused täituvad nüüd ning minevikus kaotatud asjad saavad taastatud. Uus visioon ja tugevus täidavad Su elu, et Tema südame igatsused saaksid täituda. Ees on Sinu elu parim aeg.

Aprilli sajud tõid esile maikuu lilled ning maikuu õied toovad esile juunikuus igatsuste täitumised. Juuni on uute alguste aeg, mil paljud kogevad Jumala poolt ülendamist, uuele tasemele viimist ning õnnestumisi ja edukust.

Kuigi Sa oled tundnud end viimasel ajal nagu vangistuses, tähistab juuni Sinu jaoks vabaks saamist ning vabadust. Ma pean seda tohutult huvitavaks, et naistest apostlite nimed, keda on välja toodud Uues Testamendis, on seotud juuni kuuga. Junia oli Roomas Kristlasest naine, kes pandi vangi koos Pauluse ja Andronikusega.

Sellel uuel ajaperioodil tulevad paljud naised esile ning neid tunnustatakse ja võetakse vastu. Nad on olnud vangistuses oma vendade tõttu Kristuses ning nüüd saab neile osaks „kuninglik tunnustus“. Ma näen ka abielupaare teenistuses, kes astuvad sel uuel ajaperioodil esile ning nad kannavad endaga kaasas suuremat uut autoriteeti ning tunnustust. See on topelt portsjoni aeg.

Sinu elupuu tuleb esile! Nii et sisene juunikuusse rõõmsameelse ootusega!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 27.05.2017

1 kommentaar: