neljapäev, 18. mai 2017

Lana Vawser „On Aeg! On Aeg! On Aeg Leida Oma Laul Üles!“



Täna hommikul ma kuulsin Isandat ütlemas: „On aeg! On aeg! On aeg, et Laul Tõuseks Taas!“

„Ma nägin, kuidas Jumal vaatas otse nende peale, kes tundsid end, nagu neist oleks elu välja imetud. Jumal vaatas nende peale, kes olid elutormides räsitud ning rasketes situatsioonides kaotanud oma jõu. Jumal vaatas nende peale, kes tundsid end nagu  orav rattas, sest segadus oli suur ning peatuda oli raske. Jumal vaatas nende peale, kelle süda oli murtud, täis valu ja leinas. Jumal vaatas nende peale, kes olid väsinud ootusest pimeduses ning ahastuses.“

Jumal vaatab neid, kes ON KAOTANUD OMA LAULU. Jumal vaatab nende peale, kes tunnevad, et nad ei suuda tõsta oma häält ja laulda, sest rõõm ja lootus on saatuselöökide tõttu kadunud.

Jumal vaatab nende peale, kelle süda on nii hirmu täis, et seista, nende peale, kes on muutunud nii murelikuks, et nad otsivad vaid peidupaika.

Jumal vaatan nende peale, kelle süda karjub valust kõige selle tõttu, millega nad on olnud silmitsi ning pettumuste pärast, mille lõppu veel ei paista. Jumal vaatab nende peale, kes on pika ootamise tõttu muutunud väga murelikuks, seda kõike on olnud liiga palju nende jaoks.

Jumal vaatab nende peale, kellele tundub, et pole väljapääsu. Jumal vaatab nende peale, kes otsivad „teed välja“, vabanemist, kes otsivad läbimurret, et välja saada august ja ahastusest.

Ma kuulen, kuidas Jumal ütleb NENDELE:“ ON AEG! ON AEG LEIDA ÜLES OMA LAUL! ON AEG TÕSTA OMA LAULUHÄÄL!!! SEE ON VÕIDULAUL! SEE ON TERVENEMISE LAUL! SEE ON TAASTATUD LOOTUSE HÄÄL! SEE ON VABADUSE LAUL! SEE ON RÕÕMULAUL! SEE ON TÄIESTI UUS LAUL TÄIESTI UUE AJAPERIOODI JAOKS! SEE ON UUS LAUL! SEE ON SEITSME VÕIMALUSE LAUL! See on LAUL, mis räägib müüride langemisest! See on LAUL VISIOONIST, mis näeb kaugemale kui kunagi varem. See on LAUL, mis vallandab Taeva ülevoolamise Sinu elus nii, et SURNUD LUUD ELUSTUVAD ÄKITSELT. SURNUD kohad Sinu südames, hinges ja ELUS ärkavad ellu ÄKITSELT.“

Ma kuulsin, kuidas Jumal kuulutas inimeste üle Jesaja 35: 4:

„Ütle neile, kel kartlik süda: „Ole tugev ja ära karda, sest Sinu Jumal tuleb, et hävitada Sinu vaenlased. Ta tuleb Sind päästma.“

Jumala KÄTTEMAKS vaenlaste üle, ÕIGEKS MÕISTMINE,  TAASTUS JA TAGASIMAKSED on Sinu poole teel.

Jumal ei tule mitte ainult HÄVITAMA Sinu vaenlasi, vaid Ta tuleb PÄÄSTMA SIND, TA TULEB TAASTAMA SINU LAULU!

Ma kuulutan just nüüd, et pime öö on möödumas! Ma deklareerin, et Sa saad täis lootust tuleviku suhtes. Ma deklareerin, et Sa saad olema täis PÕLEVAT KIRGE, ning hakkad kandma TULD SÜGAVAL ENDA SEES kõigi jaoks, kelle juurde Jumal on Sind kutsunud jõudma ning Sa teed seda kõike SUURE RÕÕMUGA. Ma kuulutan Sinu üle, et LOOTUSE ja VÕIDU laulud hakkavad välja voolama sinu seest, kui „ÄKITSELT HETKEDE“ UUS PÄEV tuleb esile! Ma kuulutan, et ärevuse ja ahastuse hetked on minevik ning VALJUHÄÄLNE RAHULAUL võidutseb! Ma deklareerin, et Sa pole mitte ainult täis LOOTUST, vaid Sul saab olema VISIOON tuleviku jaoks, et näha ja minna edasi. Sinust tõuseb esile julgus unistada suuremal moel kui kunagi varem.

Jumal MITTE AINULT ei päästa, ei vabasta, ei tervenda,ei laienda Sind, mitte ainult ei lisa ja rohkenda Su elus, vaid ma deklareerin Sinu üle, et Jumal tõstab Su ÄKITSELT üles august, ahastusest ja pimedusest ning Sinu seest tõuseb nii autoriteetne väe laul , et see hakkab vabastama uusi laule ka teiste sees ning ÄKITSELT nad on võimelised vastu võtma oma läbimurdeid ning vabastama suuremat vabadust ja palju suuremat visiooni selle kohta, mida Jumal on tegemas.

Vaenlane on praegusel ajastul üritamas paljusid Teist surmata paljudel erinevatel viisidel, aga JUMALA VÄGI, Jumala KÄTTEMAKS on lähedal ning seetõttu saab KÕIK ÄKITSELT muutuda. Sa jõuad teisele poole PALJU TUGEVAMANA!

Pime öö on peagi möödas!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 18.05.2017
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar