esmaspäev, 29. mai 2017

Lana Vawser „Õnnistuse Ingel ja Juunikuu- Kuu, Mil Sa Tunned, et Peaks Lausa Ennast Näpistama! Jumaliku Õitsemise Juunikuu!“



Jumala rahvas, hoidke kinni, hoidke kinni, sest Isand on välja läkitamas oma õnnistuse ingleid Teie ees, et tuua tagasi Teile vaevatasu, tagasimaksed, taastust ning rohkenemist. Aladel, kus vaenlane on tulnud ja rüüstanud Su elu, on nüüd Jumal vabastanud oma inglite väehulgad ning nad lähevad vaenlase laagrisse ja toovad Sulle sõjasaagi ning kõik selle, mis on Sinult varastatud.

Vaenlasel on vaja maksta selle eest, et ta julges Sind puudutada. Vaenlane peab maksma selle eest, et ta julges Sind piinata. Vaenlasele tehakse tagasi selle eest, et ta varastas, tappis ja hävitas Sinu elu. Vaenlane peab maksma selle eest, et ta valetas Sulle. Vaenlasele tehakse tagasi selle eest, et ta üritas Sind tappa.

Jumal on tõusmas Sinu KAITSEKS! Lähiminevik on olnud NII tume NII paljude jaoks, aga ma kuulen, kuidas Isand ütleb täna, et see pimeduse suur tase, mida Sa oled kogenud, on tulnud Sinu vastu selle VÕIMSA LÄBIMURDE pärast, mis nüüd vabaneb Sinu elus. Jumal ei ütle, et see on „midagi, mis hakkab juhtuma“. Jumal ütleb, et see on KÄES.

Sinu elus tulevad esile väga võimsad suurenemise, laienemise ja rohkenemise demonstratsioonid, Jumala õnnistused, tagasimaksed, lunastus ja taastus. Öö on möödas ja algab uus päev.

Ma nägin, kuidas need inglite väehulgad liikusid ajajoonel edasi ja tagasi ning nad võtsid tagasi KÕIK SELLE, mis on Jumala rahvalt varastatud ning see KÕIK tuuakse tagasi. Ma nägin, kuidas need inglite väehulgad läksid tagasi isegi eelnevate põlvkondade ajajoonel ning nad sulgesid uksi, kui Jumala rahvas kostis selle eest ning seisis kindlate deklaratsioonidega Jumala Sõnast.

Ma nägin, kuidas Jumal kuulutas välja ÕNNISTUSE põlvkondade ja sugupuude ajajoone üle ning maha tõmmati piir ja deklareeriti välja: „Sellest hetkest alates tulevad esile õnnistused õnnistuste järel!“

Täna hommikul ütles Isand mulle, et just praegu on käimas väga suur lahing ja vaenlane üritab Jumala rahva TÄHELEPANU KÕRVALE JUHTIDA. Ära vaata meeltesegadusele. Seisa kindlalt Sõna ilmutatud osal (rhemal), mis Jumal isiklikult Sulle on andnud, sest väga märkimisväärsed läbimurded ning olukordade kapitaalsed muutused on kohe käes.

Seal, kus on olnud raskemeelsuse tume pilv, seal kuulutab Jumal RÕÕMU PILVE!!!

Paljude jaoks pole see lihtsalt uus „ajaperiood“, vaid täiesti „uus ajastu“. See, millesse Sa nüüd liigud- õnnistuste, juurdekasvu, rohkenemise, ülikülluse, võimaluste ja saatuse maale- on MIDAGI, mida Sa pole mitte kunagi varem kogenud.

JUUNI- KUU, MIL ON TUNNE, ET PEAB ENNAST NÄPISTAMA.

Jumal rääkis mulle juuni kohta ja ma kuulsin Teda ütlemas: „Juuni- kuu, mil Sa tunned, et peab ennast näpistama.“ Atmosfäär minu ümber oli täis RÕÕMU ning ÜLISUURT OOTUSE JA RÕÕMU tunnet!!!

Esile tuleb NII PALJU RÕÕMU ja LÄBIMURDEID, et Sul on tunne, et „pead end lausa näpistama“, sest see kõik tundub lausa sürrealistlik…ja ma kogesin, kuidas Jumal ütles: „ See ei ole SÜRREALISTLIK, SEE ON ÜLELOOMULIK REAALSUS!!!“

JUUNIS tuleb esile EKSTRAVAGANTNE RÕÕM, kui tulevad Jumala käest õnnistused, juurdekasv, rohkenemine, tagasimaksed, lunastus, taastus, soosing ning ülikülluslik varustus sellisel määral, et JUURDEKASVU TASE saab olema nii suur, mida enamus pole eales varem kogenud.

Ma nägin juunikuud kui imeilusat roosi, mis AVANES ning ma kuulsin sõnu: „JUUNI- JUMALIKU ÕITSEMISE KUU!“

SINUS, SINU LÄBI JA SINU JAOKS hakkab NII PALJU õitsema!!! Juunikuus hakkab Jeesuse AROOM, SAARONI (SHARONI) ROOS, nii võimsalt lõhnama SINU ELUS ja SINU LÄBI. Imeilus, sügav, rikkalikult uus, värskendav kohtumispaik Jeesusega toob SÜGAVA intiimsuse elupaiga.

ÜLISTUS TÕSTAB SIND VÄLJA MINEVIKU LÖÖKIDEST JA LÕKSUDEST  NING TÕSTAB SIND KÕRGEMALE, KUI SA EALES VAREM OLED OLNUD.

Ma nägin seda eriti juunikuu kohta, et kui Jumala rahvas tõesti hakkab pressima sügavamale ülistuses, kui nad suurendavad oma ülistuse aega, et minna sügavuti ülistusse ja Jumala kummardamisse, siis ma nägin, kuidas konksud, mis eelnevatel aegadel suutsid Jumala rahvast „lõksu püüda“ hirmu, meeltesegaduse ja piinade sisse ning mis hoidsid Jumala rahvast tagasi, et nad olid otsekui maa külge seotud, „konksud“, mis takistasid neil lendu tõusmast, hakkavad nüüd ÄKITSELT purunema ning Jumal viib Oma rahvast KÕRGEMALE, kui nad eales varem on olnud. Kõrgemale tuleviku visioonides ja nägemustes, nende vabaduses, rõõmus, rahus, ilmutustes Jumala Sõnast ning märkimisväärses soosingu kasvus.

Nendel aladel, kus need „konksud“ on saanud Jumala rahva seest elu välja imeda nii, et see on toonud sügava murelikkuse, lootusetuse ning pideva teadlikkuse sellest, et neid „hoitakse tagasi“. „Konksud“, mis on põhjustanud alla andmise soovi, siis nüüd need eemaldatakse ÜKS KORD JA IGAVESEKS ning Jumal annab Sulle tuleviku tarvis  LOOTUSE, SELGUSE, VISIOONI, RÕÕMU ning TARKUSE ja LÄBINÄGELIKKUSE  suuremal määral kui kunagi varem ning see võimaldab Sul minna KAUGEMALE Temaga, kui Sa eales oled suutnud igatseda ja UNISTADA.

ÜLISTUS on alati STRATEEGILINE VÕTI läbimurdeks, aga eriti puudutab see JUUNIKUUD. Ülista Jeesust! Ülista Jeesust Kristust!

JUUNI- kuu, mil Sul on tunne, et tahaks hämmastusest ennast näpistada, sest Jumal toob läbimurded, tervenemise, rõõmu, juurdekasvu ja ülikülluse.

Aga pea meeles seda, mida Jumal ütles:

„See ei üle SÜRREALISTLIK. See on ÜLELOOMULIK REAALSUS!!!“

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 29.05.2017

1 kommentaar:

  1. Tänana sind Jana väga, sinu tõlkimiste ja kujundamisegi eest. Ole õnnistatud.

    VastaKustuta