neljapäev, 15. juuni 2017

Axel Sippach „Prohvetlik Pilguheit: Nehemjade Ülendamine."



Jumal hakkab ülendama ja edutama juhte, kellel on Nehemja vaim (meelsus)- neid, kes on kirglikult mures sellepärast, millises seisus on Tema linn- Kogudus- maha murtud ning selle väravad on tules põlenud.

Jumal võiab neid, kes võtavad vastu Tema koorma Tema linna seisundi pärast ning Jumal avab täiesti üleloomulikult uksi selliste liidrite jaoks. Ja mitte üks inimene ega pimeduse vürst ei suuda vaigistada neid Jumala ülesannete täitmisel.

Nendel juhtidel ei ole mitte ainult apostellikud strateegiad ja tarkus, kuidas asju teha, vaid neil on ka võime, soosing ja arm, et inspireerida, motiveerida ja mobiliseerida inimesi töötama koos nendega väga suures ühtsuses ja sünergias nii, et see juhib neid võidust võitu, hoolimata suurest deemonlikust vastuseisust ning Jumal võitleb nende eest ning annab neile suurt edu.

Ja see kõik tuleb esile täiesti imepärases ja võrratus ajastuses ning see kõik ei saanudki juhtuda varem, ilma nende juhtideta, kellel on nüüd prohvetlik eristusvõime, mis on vajalik, et olla vaenlasest sammuke ees ning murda iga deemonlik vandenõu, mis on üritanud tõusta nende vastu.

Nehemja juhtimise all ning inimeste valmiduse läbi tegutseda Pühakirjale vastavalt rajas tee ärkamise jaoks- ärkamine vallandus linnas, kus nad hakkasid nutma ning ülistama, kui nad väga tähelepanelikult kuulasid Jumala Sõna ette loetuna ning nad mõistsid seda sügavuti. Sellele järgnes suur rõõm ja tähistamine. Nad uuendasid oma pühendumist Jumala Sõnale ja siis järgnes ärkamisele reformatsioon. Ja segu võõrast, mis oli Jumala rahva eludes, sai ära puhastatud.

Sellel alanud ajaperioodil on Jumal aktiveerimas uut Nehemjade põlvkonda. Nad on valmis alustama oma teekonda ja missiooni linna ülesehitusel. Nad teostavad selle, mida Jumal on lasknud omal äravalitud ajal kirja panna. Ja see, mida nad hakkavad tegema, avab ukse meeleparandusele, ärkamisele ja reformatsioonile.

Need usaldusväärsed ja ustavad on tõestanud ennast maiste kuningate lojaalsete teenijatena, ja nüüd on aeg käes nende ülenduseks ja edutamiseks ning neid saadetakse välja missiooniga Taevase Kuninga heaks. Jumal toetab neid ning teostab nende kaudu Oma järjest suureneva/rohkeneva ja kiireneva armu töö .

Nehemjad on tulemas! Jumal armastab Oma Kogudust liiga palju selleks, et jätta ta praegusesse seisundisse.  Tema tuleb ja muudab!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 15.06.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar