pühapäev, 4. juuni 2017

Doug Addison „Prohvetlik Sõnum Nelipühaks ja Järgnevaks Seitsmeks Nädalaks“



 
Prohvetlik Sõnum Nelipühaks

Shavout- juudi püha- on tavaliselt tuntud Nelipüha nime all ning seda tähistatakse 50 päeva (7 nädalat) pärast Paasapüha. Jeesus tõusis surnuist üles Paasapüha ajal ning 50 päeva hiljem täitus tõotus ning Püha Vaimu vägi langes varajase Koguduse peale Nelipüha päeval. (vaata Ap.2)  

Sellel pühapäeval tähistab Kristlik Kogudus Nelipüha päeva. Tegelik juudi püha oli aga 30.mai päikeseloojangust kuni 1.juuni päikeseloojanguni. See on ilmutuste ja väe nädal, mil Taevas voolab Su ellu.

Nelipüha Tõotused

Nelipüha tähistab nisu lõikust Iisraelis. See on aeg, mil tähistatakse seda, et Jumal andis Moosesele Siinai mäel Toora. Nelipüha ajal me hakkame lõikama seda, mida me oleme külvanud (nisu lõikus) ning Jumal annab meile sõnad, nagu Ta tegi seda juutidega, kui Ta andis Toora. Nelipüha tähistab ka päeva, mil Püha Vaimu vägi tuli Koguduse üle.  See on rõõmu, väe ja ilmutuste aeg!

„Inimesed, kes on kõndinud pimeduses, näevad suurt valgust; neile, kes on elanud sügavas pimeduses, hakkab koitma valgus; Sina oled andnud rohkenemise rahvale ning suurendanud nende rõõmu; Nad rõõmutsevad Sinu ees, nagu rõõmustavad inimesed lõikuse ajal; rõõmutsevad, nagu sõdalased pidutsevad, kui nad jagavad sõjasaaki.“ " Jesaja 9:2-3 NIV

Prohvetlik Sõnum Nelipühaks

Mul oli Isandaga kohtumine Nelipüha ajal 31.mail 2017.aastal.

Isand ütles: "Praegu on Nelipüha aeg ning Ma annan Oma inimestele, kes on kannatanud, Oma ilmutusi ja väge. Järgmise seitsme nädala jooksul tuleb esile täiesti uus rõõm, mis hakkab asendama läbi elatud kannatuste valu (alates praegusest hetkest kuni 19.juulini). Iisraelis on praegu lõikuse aeg. Samal moel hakkad Sa kokku korjama lõikust neis asjades, mida Sa oled külvanud eelnevatel ajaperioodidel. Nende seitsme nädala lõpus Sa vaatad tagasi ja ütled: „Ma olen täiesti uues kohas oma eluga!" Jumal ütles: "Mina, Jumal liigun täiesti ebatavalistel viisidel ja läbi selliste tekkivate olukordade, mida Sa alguses ei pruugi mõista. Aga seisa sellel sõnal, mis Ma praegu Sulle annan. Seitsme nädala pärast paistavad olukorrad täiesti teistmoodi ning Sind täidab uus ja värske rõõm, mis Sind üle ujutab.“

Sel ajal, kui Isand mulle kõike seda rääkis, nägin ma vaimses sfääris, kuidas täiesti uus värav avanes. Selle värava nimi on „ Rõõm“.

Järgneva seitsme nädala jooksul on Avatud Taevas, et voolaksid ilmutused ja Jumala vägi. Sul on õigus sel ajal oodata, et tulevad tagasimaksed kõigi vaenlase rünnakute eest. Jumal on praegu lõhestamas pimeduse pilvi ning toomas inimesi välja kõrbest. Me oleme sisenemas uude rõõmu ajaperioodi ning Jumala valgus hakkab Su üle särama täiesti uuel viisil.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 04.06.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar