pühapäev, 25. juuni 2017

Lana Vawser „Tule Välja Kookonist Jõukuse, Õnnistuste, Võidmise ja Nägija-Anni Topelt Portsjoni Sisse!“



Isand näitas mulle hiljuti pilti kookonist ning andis mulle teadmise, et nii paljud on pettunud selles kookonis olemisest. Ajal, mil Isand rääkis käesolevast ajaperioodist kui „õitsemise“ hooajast, leidsid paljud end äkitselt hoopis olukorrast, mis tundus nagu „kookonisse mähitud olemine“. Paljud kogesid, et nad on jõudnud suremise paika või et nad on korraga hakanud tagasi liikuma. Kõik on hakanud äkitselt tunduma täpselt vastupidine õitsemisele.“

Kookon On Alles Algus.

Sellel ajaperioodil on toimumas „suremise protsess“, mis sisuliselt tähendab Isandale  sügavamalt alistumise aega. See on periood, mil Jumal kutsub Oma rahvast „PÜHENDUMA TÄIELIKULT TEMALE“ ja seda täiesti uuel viisil. Ja selle käigus toimub suremise protsess:

HIIGLASTE SUREMINE. Toimub SUREMINE mõttekõrgistuste ja „jala tugede“ tasemel, mis on Jumala rahvast hoidnud nii kaua kinni. On toimumas SUREMISE protsess, kus Jumala rahva südamed on olnud mähitud surma ahelatesse ning nüüd need eemaldatakse. Aga see protsess on olnud konarlik, see protsess on olnud väga valulik ning see protsess on olnud väga venitav, AGA see KOOKON pole LÕPP, vaid see on ALLES algus.

Paljud Hakkavad Lendama!

See „suremise protsess“ ongi kinnitus/indikaator, et õitsemise ajaperiood on käes, sest „suremise protsess“ ongi tegelikult TEERADA Ellu ning näitab seda, et Sa hakkad LENDAMA.  

Ma nägin, et paljud on olnud selles KOOKONIS NII kaua selle ajaperioodi jooksul ja täpselt sel ajahetkel, kui nad arvasid, et nüüd kohe hakkavad nad lendama uuel tasemel, tuli hoopis uus tase KOOKONI protsessis. See protsess on muutunud eriti intensiivseks viimase paari nädala jooksul. Sest….SA HAKKAD KOHE LENDAMA!

See KOOKONI protsess tuli nagu välk selgest taevast ning sellise üllatusena, et paljud võitlevad nende küsimustega: „Kuidas see sai niimoodi juhtuda? Kas see ei pidanud olema mitte juurdekasvu hooaeg? Ja nüüd mulle tundub, et ma hoopis tagurdan? Kas ma mitte ei pidanud lendama hakkama? Ja nüüd mulle tundub hoopis, et mu tiibu on kärbitud?“

AGA JUMAL tegeleb Sinu südame alade ja hoiakutega, mille kohta TEMA TEAB, et need takistavad Sinu lendamist; alad, millega Tema saab tegeleda AINULT alistumise ja alandumise protsessi kaudu. See protsess ongi tegelik TEERADA juurdekasvu, kõrgemal lendamise, suurema vabaduse, laienemise ja ülenduse juurde.

KOOKONI PROTSESS ei ole lõpp; vaata läbi TEMA silmade. See on alles ALGUS kõigele sellele, mida Jumal hakkab tegema.

Ma nägin, kuidas kookon hakkas mõranema ning kuidas tiivad hakkasid kookonist aeglaselt välja tulema. „VÄLJA MURDMINE“ on käesoleval ajahetkel toimumas täiesti uuel tasemel. Me pole seda varem sellisel moel näinud ega kogenud.  

Kui tiivad sirutusid kookonist välja, siis ma nägin, et tiibade peale oli kullaga kirjutatud „TOPELT PORTSJON“.

 
Sinu Tiivad Sirutuvad Hooga Lahti.

KOOKONI PROTSESS on peaaegu läbi, kui Sa „MURRAD VÄLJA“, vabana piirangutest, vabana hirmust, vabana valedest, mis on hoidnud Sind tagasi, vabana ebakindlusest, vabana mõttekõrgistustest, vabana piinavatest „konksudest“, millega vaenlane on saanud kinni haarata Su hingest. Jeesusele SÜGAVA ALANDUMISE ja ALISTUMISE paigas selle kookoni protsessi vältel oled Sa jõudnud kohta, kus Sa ütled: „SINU TAHE SÜNDIGU, ÜKSKÕIK, kuidas see välja paistab!“ ja siis Su tiivad sirutuvad hooga lahti ning Sa lendad kaugemale kui iial varem. Sa oled kohe lendu tõusmas ning Sa lendad kõrgemal kui kunagi varem ning Sa kannad endaga TOPELT PORTSJONIT

Kui ma siis jälgisin neid liblikaid, kes kookonitest välja murdsid, mõistsin ma, et see protsess on ebamugav ning see tundub järgmise täieliku muutusena. See tundus lausa hirmutav, aga ma kogesin, kuidas Jumal ütles: „Ära karda seda „rabelemist“, mis aset leiab, ära karda seda täielike muutuste tunnet, sest Sa oled VÄLJA MURDMAS ning Sa liigud edasi millegi TÄIESTI UUE, VÄRSKE ja NII VÄRSKENDAVA SISSE nii, et Sa HAKKAD LENDAMA RÕÕMU TIIBADEL!“

Eliisa Silmad

Kui need liblikad tulid esile ning hakkasid lendama, siis ma kuulsin Jumalat ütlemas: „Nad liiguvad välja ja hakkavad lendama ning neil on ELIISA SILMAD.“

Koheselt tõusis mu südamest esile 2 Kuningate 6.peatüki lugu, kus Eliisa nägi armeed hobuste ja sõjavankritega ümbritsemas linna ning Eliisa teener oli hirmunud.  Eliisa palvetas siis oma teenri pärast: „Ava tema silmad, Isand, et ta võiks näha!“ ja teener nägi mäge täis hobuseid ja tuleleekides sõjavankreid ümber prohvet Eliisa.

Jumal rääkis mulle sellest, et need, kes on olnud kookoni protsessis, tulevad nüüd välja, kandes endaga jõukuse ja õnnistuste, võidmise ja juurdekasvu „topelt portsjonit“ ning neil on ELIISA SILMAD. Üleloomulik võime NÄHA ja ELADA Jumala REAALSUSES ning kõige selle REAALSUSES, mis toimub vaimus. Paljud tulevad esile NÄGIJA VÕIDMISE tohutus juurdekasvus ning prohvetlikud ilmutused kasvavad plahvatuslikult sellisel määral, mida nad pole eales varem kogenud.  

Tohutul määral RÕÕMU tuleb esile, kui nad sisenevad sellesse uude prohvetlike ilmutuste sfääri ning nad hakkavad võtma vastu ja nägema nii paljut, et neil on raske sammu pidada kõige sellega, mida Jumal on neisse sisestamas ja rääkimas. Neil on võrreldes varasemaga TOPELT KOGUS nägemisvõimet. Ja see kõik pole KOORMAKS, vaid ÕNNISTUSEKS. Tuleb esile selline kergus ja rõõm ning INTIIMSUSE SÜGAVUS Jeesusega, et sellest saab ilmutuste ja nägemisvõime ja nägija-anni võidmise  juurdekasvu  PIDEV VOOLAMINE nende eludes.

KOOKON on olnud SELLISE survega, SELLISE raskusega, SELLISE valuga, aga nüüd oled Sa liikumas LENDAMA sellise tohutu  KERGUSE ja RÕÕMU tasemele, mida Sa pole varem kogenud! Sa hakkad lendama kõrgemal, kui kunagi varem ning Sa hakkad liuglema Püha Vaimu tiibadel sellistel viisidel, mida Sa pole osanud endale isegi ette kujutada! Sa ei tunne ennast enam äragi, sest Sa oled siis nii vaba ja nii erinev. Sinu ÜMBER SAAB OLEMA TOHUTU RÕÕM!

Hoia kõvasti kinni, kui Su tiivad välja sirutuvad! Sa hakkad ARMASTAMA kõike seda, mis Jumalal on Sinu jaoks valmis pandud!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 25.06.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar