esmaspäev, 17. juuli 2017

Lana Vawser „Eristusvõime Suurenemine ja Eelolevast Nädalast“



Jumal on käesoleval ajaperioodil märkimisväärselt vallandamas ja kasvatamas eristusvõimet ja seda eriti unenägude kaudu öösel. Ta annab Oma rahvale kasvamist eristusvõimes. Ta paljastab vaenlase kätt ning neid viise, kuidas vaenlane tahab varastada, tappa ja hävitada ning see on  vaevu hoomatav, nii et see vaenlase tegevus võib tunduda lausa Isanda häälena.

See on nädal märkimisväärse vabaduse ja rõõmuga SELGUSES, mida Tema annab läbi eristusvõime juurdekasvu. Ta valmistab ja katab Su ette laua Sinu vaenlaste silme all! Läbi selle eristusvõime juurdekasvu Jumal mitte ainult „ei pane asju korda“ läbi selle, mida Ta räägib, vaid see kõik toob Sulle ka suure rõõmu koos rohkenenud uue taseme vabadusega, mis käib kaasas õigele positsioonile asetamisega õigetes ühendustes ning läbimurretes, mis Temal on Sinu jaoks.

Mõned põlvkondlikud hiiglased, millega paljud Teist on võidelnud, surevad nüüd üks kord ja lõplikult!!! Sa tunned ja tead seda äkitselt, et Sa oled täielikult asetatud uude ja väga aulisesse paika, mis on täis sõnulseletamatut vabadust ja rõõmu!!! Sulle antakse sellel nädalal KILLUKESI UUEST, mis on valmis pandud SINU JAOKS SINU ETTE! Jumalal on uued asjad Sinu jaoks valmis pandud!!!

Rattad on hakanud LIIKUMA!!!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 17.07.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar