teisipäev, 11. juuli 2017

Sarah Koontz „Vaenlane Üritab Saboteerida Sinu Kutsumist, Aga Jumal Paljastab Hingevaenlase!“



Paljud Teist on olnud tule all viimaste nädalate jooksul. Vaenlane on püüdnud kasutada Sinu puhul „tagauste“ mitmeid taktikaid. Ta on rünnanud Sinu ausameelsust läbi inimeste süüdistuste. Ta on tulnud läbi inimeste, keda Sa tunned, kes on Sind „hammustanud“ ja torganud Sind väikeste kriitikanooltega. Hingevaenlane on tulnud ning ärritanud Sind Sinu nõrkadel aladel. Kõigega, mis vaenlane on püüdnud teha erinevate situatsioonide läbi, on tuua kahtlusi, rahulolematust, frustratsiooni ning mõningatel juhtudel ka kaotust.

Nendel rünnakutel on olnud üks ja ainus eesmärk: saboteerida Sinu kutsumist. Kui puhastuse ajaperiood jätkub, siis Isand ilmutab Sulle vabaduse teerada erinevatelt paturadadelt ära tulemiseks ning Jumal tervendab Sinu haavad. Aga hingevaenlane üritab kasutada kõiki neid olukordi, et olla edukas Sinu teerajalt välja lükkamisel. Hingevaenlane tahab, et Sa keeraksid selja ja annaksid alla.

Praegusel ajaperioodil on väga oluline kohustus endale meelde tuletada, mida Sa tead, et on tõde Sinu kutsumise kohta. Isand pole muutnud Oma meelt ning asjad, mida Ta on rääkinud Sinu elu üle, on siiani tõde. Tõotused, mis Tema on Sulle andnud, on õige pea läbi murdmas. Praegu on vaja pidada lahingut, et kahtlused kaoksid, kui Sa tuletad endale meelde neid sõnu, mis Jumal on rääkinud Sinu elu üle. On aeg seista kindlameelsemana kui kunagi varem ning hoida oma silmad kinnitatuna Jumala peal, kes on neid asju tõotanud. Jumal pole inimene, kes valetaks. Jumal on Ainus, kes on Usaldusväärne ja Tõene.

Praegu on väga oluline aeg, et õigesti eristada tõde valest ning seda, mis on tõsi erinevalt Tõest. Saad aru, see mis võib olla tõsi, ei pruugi olla Tõde. Jumal on andmas juurdekasvu tarkuses ning eristusvõimet, et me kõik võiksime näha palju selgemalt.

Hoia kinni Jumala tõotustust ning lase Püha Vaimul jätkata oma tööd Sinu sees, kui Ta puhastab Sind. Ära lase ennast kõigutada ning ära lange kahtlustesse ega sabotaazi ohvriks!

 
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 11.07.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar