kolmapäev, 12. juuli 2017

Victoria Boyson „Jumal On Hingamas Eluõhku Vanadesse Unistustesse!“



Jumala armsad, Isand hingab oma eluõhku vanadesse igatsustesse ja unistustesse. Jumal puudutab Sinu südame sügavusse ära peidetud kaotatud igatsusi, unistusi ja püüdlusi- igatsusi, mis on „ära visatud“ või mida Sa oled püüdnud oma mõistuses täielikult alla suruda. Jumal on andmas taaskord elujõudu igatsustele, mis on proosalise ja ilmaliku argipäeva poolt tahaplaanile ära tõrjutud.

Vaenlane on rünnanud Sind igal tasemel ja kogu oma väega. Aga miks? Sest Sinu igatsused põhjustavad temas õudu ja kohutavat hirmu. Sinu igatsused ja unistused on hingevaenlase plaanide jaoks tohutu oht. Sinu igatsused on siirad ja head; nendel on suur väärtus Jumala Kuningriigis.

Paljud Teist on andunud täiesüdameliselt Jumala igatsustele, mis Ta on pannud Teie südamesse. Sa oled taga ajanud Jumala plaane oma elu jaoks, aga ometi oled Sa leidnud end hiljuti otsekui lõksust ning vaenlane on Sind rünnanud sellise ulatusega, et Su südameigatsused on muutunud Sinu jaoks tähtsuselt teisejärgulisteks. Sa oled palju enam huvitatud sellest, et lihtsalt ellu jääda keset neid rünnakuid, mida Sa praegu läbi elad.

Aga kõigest hoolimata on Sul vaja endale meelde tuletada  seda reaalsust, et ükski asi, mida Sa läbi elad, ei tule Jumala jaoks üllatusena. Ta on kogu aeg olnud teadlik nendest takistustest, mis tulevad Sinu teele. Needsamad takistused, millega Sa praegu tegeled, varustavad Sind selleks, et oskuslikult toime tulla oma igatsuste täitumistega. Ilma takistuste, katsumuste ja väljakutseteta, mida Sa praegu talud, võid Sa kergesti kokku kukkuda oma igatsuste täitumiste raskuste all, sest Sul puuduks siis võime end kaitsta vaenlase strateegiliste rünnakute vastu, mis üritavad Sind lõksu meelitada.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 12.07.2017
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar