teisipäev, 18. juuli 2017

Wanda Alger „Jumal ütleb: „Tundmatutest Paikadest…Tule Leia Mind!“



Uus Hooaeg On Ees

Isand on esitamas paljudele väljakutseid,et tulla välja harjumuspärastest tuntud paikadest uuele territooriumile. See on osa reaalsusest, mis puudutab „Tõotatud Maad“, mille eest nii paljud Usklikud Kristuses palvetavad ja kuhu loodetakse siseneda. Jah, Jumal teeb „uut asja“ ja me oleme korduvalt väga paljude käest kuulnud seda, et uus hooaeg on meie ees. Meie südamed on ootuses, et me näeme väliselt tõelisi ja igavikulisi Jumala Kuningriigi manifestatsioone ja ilminguid esile tulemas siin maa peal.

See sõltub MEIST, kas me oleme nõus võtma ususamme meie tuntud mugavustsoonist välja ning otse selle sisse, mida me varem pole kohanud. Meie otsustada on ka see, millal ja kuidas me siseneme oma tõotustesse, kui me oleme nõus astuma välja tuntud paigast tundmatule alale. Seal tundmatul alal Ta ootab meid. Kui ma palvetasin oma isikliku vaimse nälja taseme pärast, siis ma pean tunnistama, et avastasin ma oma soodumuse otsida „sõnumit“ selle asemel, et otsida Teda. Mul tuli tunnistada, et minu väljakutseks on pidevalt otsida just TEDA. Ja siis ma deklareerisin ja kuulutasin välja oma igatsust otsida Tema südant ning hüüdsin välja: „Isand, kus Sa OLED?“

Ja Jumal lihtsalt naeratas vastuseks ja ütles: „Tundmatutest paikadest tule ja leia mind!“

Astu Välja Usus

See, mida paljud meist otsivad, on leitav ainult Tundmatutest Paikadest. Isand julgustab meid astuma välja usus ning et me oleksime valmis ebamugavuseks- sest seda läheb vaja, et murda välja „suguvõsa vaimude“(familiar spirits- täpsustavalt tõlkides kui perekondlikud harjumuspärased vaimud) mõju alt, kes hoiavad meid kinni minevikus. Jumal ootab meid aga Tundmatutes Paikades meie eludes ning keset selliseid kogemusi, mis panevad meid Teda otsima viisil, nagu me pole seda kunagi varem teinud. Siis me hakkame Jumalat nägema ja tundma viisidel, nagu me pole seda varem teinud.  


Sa ei pea neid kohti taga ajama. Jumal kutsub Sind lihtsalt Enda juurde ning avab Sulle ukse. Ta esitleb Sulle uusi võimalusi teha midagi uut- teha midagi sellist, mida Sa varem teinud pole. Suure tõenäosusega on see midagi sellist, mille suhtes Sa tunned end üpris ebamugavalt. Sest see nõuab Sinult uut usu ja usalduse taset. Pea meeles, Sinu mugavuse tase pole määrav- see on Sinu usk ja Sinu nälg TUNDA TEDA, mis sunnib Sind vastama Jumala kutsele.

Jumal kutsus Aabrahami Tundmatusse Paika (1 Mo. 12:1). Ta ei kõhelnud ega kahelnud, vaid lihtsalt läks. Tema nälg tunda Oma Jumalat kaalus kõik selle üles, mis oli tema jaoks harjumuspärane. Ta oli nõus maha jätma kõik selle, mida ta tundis, selleks, et rahuldada seda igatsust oma vaimus „millegi enama järgi“ (Heebrealastele 11:10).

Ja sõnumid, mida me oleme kuulnud Usklike kohta, eriti, mis puudutab prohvetlikke hääli, mis räägivad „aukudest välja tulemisest“  sellel uuel ajaperioodil, tulevad ilmsiks just selle reaalsuse tõttu. Sest mõne jaoks „augus olemine“ on lihtsalt mugavustsoonis olemine- see on nende jaoks harjumuspärane. Ja mõne jaoks on see „auk“ olnud kergem ja turvalisem paik, sest rahvahulgad on neid hirmutanud.

Nendel ajahetkedel, kui Usklikke on õhutatud püsti tõusma ja välja rääkima, on nõutav, et me oleksime valmis ebamugavusteks. Meil tuleb võita hirm, et me peame maksma valuraha või et me võime läbi kukkuda. Kristuse Ihus on mõningad, kelle ellu on sisse hiilimas „esinemise ärevus“, mis väljendub nähtamatus vajaduses meeldida oma kuulajaskonnale ning võita endale järgijaid. Ja teiste jaoks avanevad võimalused, mis tunduvad „nende tasemest väljaspool“.

On Aeg Murda End Vabaks ja Murda End Välja!

See kõik ei ole lihtsalt usu harjutus, vaid see puudutab vaimset nälga. Kui meie fookus on tõesti TUNDA TEDA ja Tema suursugususe hiilgust, siis meie meeleheitlik igatsus on kütuseks meie kirele, mis süütab meie uued sammud. Otsi Teda Tundmatutest Paikadest oma elus. Lase julgusel tõusta ning õhuta üles oma usk. Jumal tahab End väga kirglikult ilmutada ning Ta ootab väga, et me astuksime välja tundmatutele aladele, et kohata Temaga.

Ja me saame kätte uued usutasemed, kui me teeme need sammud välja. ARM, mida me kunagi varem pole kogenud, saab siis meile kättesaadavaks. Nendest tundmatutest paikadest leiame me uued väljendused ja ilmutused. Ja selle asemel, et oodata, millal me tunneme end valmis olevat, teevad hoopis need astutud sammud meid VALMIKS ning siis me oleme küpsed vastu võtma ülendust ja ülevoolavust, mida Su süda on nii väga taga igatsenud.

Nii isiklikult kui ühiselt, kui me otsime neid „uusi asju“, mida Jumal on tegema hakkamas, tuleb meil välja astuda paadist, hüpata alla kaljult ning tulla välja august (koopast). Need on meie usk Jumalasse ja meie meeleheitlik igatsus Tema järgi, mis panevad Taeva vastama ja liikuma. Meie ei oota Jumala järgi, vaid Tema ootab meie järgi. Palveta, et Su elus Sinu südames tõuseks suurem vaimne nälg ja igatsus, mis oleks kütuseks Sinu teekonnal. Ja on täiesti OKEI tunda end ebamugavalt. See on tegelikult esimeseks tõestuseks, et Jumala Vaim on hakanud Sind tõmbama ja kutsuma. Tunnusta Tema kutset, järgi Tema juhtimist ja ära vaata tagasi. Sest tõeline seiklus on alles algamas!

„Ärge tuletage meelde endisi asju ja ärge pange tähele, mis muiste on sündinud! Vaata, Mina teen hoopis uut: see juba tärkab, kas Te ei märka? Ma teen kõrbegi tee, tühjale maale jõed!“ (Jesaja 43:18-19 NIV)."

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 18.07.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar