esmaspäev, 25. september 2017

Lana Vawser „Tule eemale!" Ei Tähenda Viivitust!“



Viimaste nädalate jooksul olen kuulnud korduvalt Jumalat ütlemas uuesti ja uuesti: „Tule eemale!" Ei tähenda viivitust.“

Ma nägin 5778.aasta alguses kutset Jumala südamest, mis kehtib ka 2018.aasta alguses, et Jumal jagab välja väga spetsiifilisi kutseid keset laienemist, keset läbimurdeid ja keset soosingu kasvu „tulla eemale“.

Sellel uuel ajaperioodil tulevad esile väga spetsiifilised ajamomendid, kus Isand tõmbab Oma inimesi „eemale tulema". Aga see EI TÄHENDA viivitust. UUTE ALGUSTE keskel peitub kutse „tule eemale!“.

See kutse „tule eemale“ näeb paljude jaoks välja väga erinev. Mõningate jaoks tähendab see astumist  võimaluste sisse, mis nende teele satuvad ning siis ütleb Jumal: „oota!“. Teiste jaoks tähendab see sabbati rahu ja puhkamist, kolmandate jaoks on see fookuse ja suuna muutus, kas see siis otseselt paistab kutsena „tule eemale“, aga Jumal on välja jagamas vastavaid kutseid nii praegusel uuel ajaperioodil kui 2018.aastal. See kõik kokku tähendab aga „ruumi tegemist“ uute alguste keskel kõige selle jaoks, mida Jumal on tegemas.

Mõningate Teie jaoks tähendab see uskumatult erilist puhkuse aega, aga selle ajaperioodi keskel Te näete Jumalat tegutsemas suuremal määral kui kunagi varem. Selle hingamise ja rahu oja kaldal sünnitatakse esile TOPELT asjad.

„See „tule eemale“ paik on tegelikult juurdekasvu paik, see on tegelikult suurema viljakutse paik, see on esile sünnitamise paik, see on igatsuste täitumise paik, see on taaslaadimise paik, ümber orienteerumise paik, strateegiate muutuse paik, ümber häälestuse paik, ümber tasakaalustamise paik.

Ja samal ajal ma nägin, kuidas paljude vastu tulid vaenlase rünnakud, kus vaenlane üritas kasutada seda uut ajaperioodi ja uut 2018.aastat, et sosistada strateegiliselt paljudele: „Jumal kutsub Sind eemale ja see tähendab viivitust, see tähendab, et sa teed uue ringi ümber mäe, Sa liigud tagasi!“. Tegelikult peitub tõde selles, et kutse „tule eemale“, ükskõik kuidas see väliselt paistab, on juurdekasvu, ettevalmistuse, uue jõu ja kütusega täitumise ja suurema viljakuse paik, et siis liikuda suurte läbimurrete, soosingu, viljakuse ja juurdekasvu sisse plahvatuslikult võimsalt uute alguste sees. Ja sel ajal avanevad Koguduse jaoks võimsad ja väga efektiivsed võimaluste uksed.

ÄMBIKUD SALAJASES PAIGAS.

Mul oli hiljuti unenägu ja ma nägin, kuidas ämblikud üritasid tungida salajasse paika. Ämblikud otsisid igat võimalust sisenemiseks, et tulla salajasse paika, intiimsuse paika, Isandaga osaduse paika. Ja siis nad pääsesid sisse ning nad tulid, et takistada seda, mida Jumal tahtis esile sünnitada ning vabastada selles salajases paigas. Nad tulid, et tappa, reostada ning abortida, aga kui seal oli TEADLIKKUS nende strateegiast ning rünnakutest, mis üritasid tungida Jumala sissevaate ja strateegia alale, siis oli see salajane paik kaitstud ning ämblikutel ei õnnestunud sisse tungida.

Ämblikud üritavad siseneda salajasse paika, et tuua segadust, valesid, et teha aborti ja tappa, sest Isand on vabastamas NII PALJU praegusel ajajärgul selles salajases paigas.

 Jumala südamest vallanduvad väga spetsiifilised ülekanded, ilmutused ja nägemise suurenemine, et HOOLT KANDA uute alguste eest ning uue ajajärgu eest, kuhu Jumal on Oma inimesi juhtimas. Jumal toob elu ja juurdekasvu ning vaenlane üritab tuua surma ja mürki koos oma valedega, et hoida inimesi tagasi, et nad ei liiguks sügavamale salajases paigas.

„KAS SA TAHAD MINU SÜDANT?“

Selle uue ajaperioodi Jumala „tule eemale“ kutsetes ma nägin graveerituna „tule eemale“ teeradasid, mida Ta valmistas vaimus nii käesoleval ajaperioodil kui ka 2018.aastal ning ma kuulsin Jumalat küsimas: „Kas Sa tahad Minu südant? Kas sa tahad Minu südant?“

Sel ajal, kui need kutsed välja jagati, toimus ümber häälestamine ja puhastamine. See oli Tema teeradade ja „tule eemale“ kutsete valimine üle kõige muu ning nendes „tule eemale“ kutsetes Ta jagas Oma südant Oma rahvaga nendel teeradadel viisidel, mida inimesed polnud kunagi varem kogenud. Ma kogesin väga tugevalt, kuidas Jumala süda igatses metsikult, et Ta saaks võtta Oma rahva palju sügavamale intiimsuse ja läheduse paika, kui nad eales on olnud.

INTIIMSUS ON TÄHTSAM KUI VÕIMALUSED.

Sellel uuel ajajärgul ja ka 2018.aastal tuleb momente, kus Jumal palub Oma rahval valida „võimaluste“ asemel Tema südame ja intiimsuse.

Ja need valikud ei pruugi olla mõistlikud „inimeste“ jaoks ning need ei pruugi olla „viisid, kuidas me alati oleme asju teinud“, aga Sinu sõnakuulelikkuse ja alistumise kohas näitab Jumal Sulle Oma südant ning Sa kohtud Temaga viisil, mida Sa pole eales varem kogenud. Ma näen, kuidas „ring saab täis“ selles sügavas jumaliku romantika paigas ning kuidas Sa koged Kuninga rõõmu, mis Sa võib-olla oled keset lahinguid ning eelmise murelikkuse ja vaeva ajaperioodil kaotanud.

„Nendes „tule eemale“ kutsetes avab Jumal Oma südant ning jagab Oma sosinaid Sinuga viisidel, millest Sa pole osanud isegi unistada. Ta täidab Sind UUE KÜTUSEGA uue tarvis.

Ja hoia meeles seda, et „tule eemale“ ei tähenda VIIVITUST. See on intiimsuse, esile sünnitamise, suurema viljakuse ja jumaliku tantsu paik koos Kuningate Kuninga ja Isandate Isandaga. Ja need „tule eemale“ kutsed, kui need vastu võetakse, murravad puruks igasugused enese jõust püüdlemise soovid ning eneseülendamise katsed, need purustavad ärevuse ja hirmu ning esile tuleb väga suur tervenemine. Need „tule eemale kutsed“ toovad uue rõõmu, rahu ja küpsuse taseme.

Jumal toob Oma rahvale väga erilistel viisidel kasvamist küpsuses, sest Ta tahab, et Tema rahvas oleks võimeline „KANDMA“ UUSI asju ning liikuma UUTESSE ALGUSTESSE, millesse Tema juhib.

STRATEEGIA, PUHTUS, AUSAMEELSUS JA ALANDLIKKUS.

See, mida Jumal on esile toomas kõigi nende „tule eemale“ kutsete keskel 5778.aastal ja 2018.aastal, on nii uus ja värske ja hämmastav. Jumal annab Oma tarkust ja eristusvõimet ning teadlikkust, kuidas „hoolt kanda“ nende uute alguste eest, mida Tema vabastab koos suurema strateegia, puhtuse ja alandlikkusega. Et Jumal saaks tuua esile juurdekasvu jätkuvalt üha uuesti ja uuesti, otsib Ta südameid, mis „kannaksid hoolt“ puhtuse, ausameelsuse, taevaliku strateegia ja alandlikkusega. On vaja liikuda koos Temaga Tema teedel ning „hoolt kanda“ asjade eest Tema viisidel.

„TULE EEMALE“ KUTSETES TÄITUVAD SÜDAMEIGATSUSED USKUMATUTEL VIISIDEL.

„Tule eemale“ kutsete vastuvõtmisel hakkavad südameigatsused täituma väga hämmastavatel viisidel. „TULE EEMALE“ teeradadel täituvad südameigatsused kõige imelisematel ja ahhetama panevatel viisidel. „TULE EEMALE“ ei kanna endas ootamise raskust, vaid see kannab endas valmidust ning RÕÕMU väljendusi, mida Sa pole kunagi varem kogenud. (Laul 37. 4; Laul 16. 11).

Ma kuulen, kuidas Jumal sosistab keset uut algust ning esile sünnitamist:

„Puhkus, hingamine, värskendamine, taas täitumine, ümber häälestumine, sammude suuna muutus, taas süütamine, sest Sa oled sisenemas millessegi täiesti uude, aga kuula Minu sosinaid, sest selles „TULE EEMALE“ kutses ei näe Sa mitte viivitust, vaid Mina NÄITAN SULLE ja vabastan Sinu elus UUE PÄEVA ülekandeid ja varustust!“
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 25.09.2017
 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar