laupäev, 9. september 2017

Lana Vawser „Uued Algused ja Ootuse Inglid“



Käes on uute alguste ajaperiood. Viimastel päevadel olen ma väga tugevalt kogenud, kuidas uued algused on esile sünnitatud viisil, nagu keegi varem pole näinud. Püha Vaim hingab nende uute alguste kohal tuues värskendust ja uut elu. Imeilus Jumala Vaimu tuul toob värskendust nii Sinu südamele kui hingele. Eelmise ajaperioodi surve on eemaldatud ning Sind ootab ees täiesti uus tõotuse põld.


Ma näen, kuidas uus lõhn täidab õhku ning see deklareerib uuest elust kõikjal meie ümber. See deklareerib uue õitsemise ajastu algust.

OOTUSE inglid on välja läkitatud, et Sind teenida, kanda Sinusse kõike vajalikku ning abistada Sind selle jumaliku MUUTUSE ja võimsa VAHETUSE ajal.

Vaimu tuul puhul Sinu elu üle nii, et tuua Sulle värskust, kasvatades ja vabastades Su elus suuremat rõõmu ja lootust nende uute alguste lävel.

Kuldne põld on Sinu ees ning Sa liigud sellele uuele maa-alale. See on põld, kus tuleb esile kergendus ning õitsema hakkavad alistunud südamete igatsused ning tõotused täituvad.

Need „igatsused ja unistused“, mis Sina oled „pannud riiulile“, saavad nüüd puudutatud Jumala elavast hingudest, kui nende tõotuste „täitumise määratud aeg“ jõuab kätte. Ma näen seda, et paljud on ustavalt külvanud Isanda kutsumisse ka keset kõige pimedamaid öid ning nüüd on Jumal vabastamas lõikust, kui „riiulile pandud igatsused ja unistused“ hakkavad täituma väga märkimisväärsetel viisidel.

Isand on läkitamas neid ootuse ingleid nende „igatsuste ja unistuste“ juurde, et tuleks esile juurdekasv.

Ülemlaul 2: 11-13 The Passion Translation

„Sinu viljatu talve vangistus on lõppenud ning peidus olemise ajaperiood on läbi ning möödunud. Vihm on läbi immutanud maa ning andnud selle säravalt õitsvate lillede hooleks. Laulmise ja viinamarjade tallumise aeg on käes. Ma kuulen tuvide kudrutamist meie maal, täites õhu lauludega, mis äratavad Su üles ning juhivad Sind edasi. Kas Sa ei tunne ära ega erista seda uut saatuse päeva, mis on Sinu ümber läbi murdmas? Varajased märgid Minu plaanidest ja eesmärkidest on esile purskumas. Uue elu lootustandvad ja tärkavad viinamarjaväädid on nüüd kõikjal ümberringi õide puhkemas. Nende lõhnavad õied on sosistamas: „Muutus on õhus!“

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 09.09.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar