pühapäev, 22. oktoober 2017

Dana Jarvis „Vabastades Võimsa Heli!“



Just praegu tahan ma vabastada võimsa heli. Heli, mis deklareerib võitu. Heli, mis kutsub esile uue elu, mis hakkab üles pulbitsema uue jõuga. Heli, mis hakkab asju täielikult pöörama ja muutma! Heli, mida kuuleb Kõikvõimas ning Kogu Taevas hakkab liikuma meie kasuks. Võitud heli, kartmatu heli, heli, mis hüüab Jumala poole, et Ta sekkuks igale meie elualale just praegu Jeesuse nimel.

Just praegu räägin ma Sinu oru kogemusele ning käsin toimuda täielikul vaimsel pöördel. Läbi Sinu meeleheite, mis on kogunud surnuluid nagu surnuaiale, tõused Sa üles täielikus taastuses! Hauad, mis on üritanud kinni hoida Sinu tõotusi, mille kohta Sa uskusid, et need on surnud, hakkavad vabaks laskma Sinu tõotusi selles väes, mida see heli vallandab. Ma räägin neljale tuulele puhuda Sinu üle, Võimas Sõdalane. Sinu elu kuivad paigad näevad taas elu!

„Ma saatsin välja võimsa heli, et juurida välja iga vaenlase massihävitusrelv. Me seisame koos ühel meelel, et vaenlase suu sulguks. Me vaigistame vaenlase heli ning haavame tema tegutsemisliini (eluliini), nagu Taavet hävitas Koljati. Iga õel salaplaan ja hukutavalt ahvatlev plaan saab Taevases kohtusaalis veto just praegu! Need on nullitud ning tühistatud!

„OO Isand, vala Taevast välja Oma Auhiilgus! Kalla välja uued vihmahood, et praeguse ajaperioodi lõikus võiks küpseda nii, nagu vaja. Me kutsume sisse kogu varustust nii Põhjast, Lõunast, Idast kui Läänest!“

„Kui me vabastame selle võimsa heli, et aktiveerida Taevast ja raputada põrgut, siis ma palvetan, et meie Taevane Isa valaks igaühe üle meist värske võidmise. Taanieli sarnase võidmise, mis hakkab ligi tõmbama neid indiviide, kes aitavad meil lahti rullida jumalikku visiooni. Need inimesed hakkavad meie visiooni tegema investeeringuid. Ristija Johannese sarnase võidmine, Kuningriigi eesminejate ja pioneeride võidmine. Võidmine, mis oli Joosepil, et tõsta üles juhte. Reostamatud ning takistamatud!

Kui Jumala silmaterad, on meie koht Kõigekõrgema salajases paigas. Me saame selle võimsa heli vallandada sügavalt enda seest. Sügavus hüüdmas sügavust! Sügavad asjad meie sees hüüavad Jumala poole ning seeläbi vallandub Taevane heli. Me seome pimeduse jõud ja võimud, kui me vallandame selle heli. Las see heli läbistab kõik taevad ja maa. Et meie sihikindlalt suunatud palved tabavad märki!

Jeesuse Kristuse nimel ma vabastan selle võimsa heli! Meie teekond on paika pandud ning määratud, kui me kõnnime eelolevatel päevadel läbi täieliku taastuse, väga sihipäraste Ilmutuste ning läbi üleloomuliku varustuse ja ilu!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 22.10.2017
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar