esmaspäev, 9. oktoober 2017

Doug Addison „Prohvetlik Sõnum Oktoobri Jaoks: Mida Meil On Vaja, Et Peatada See Keeristorm“



Läbi kogu oktoobri oota, et hästi palju unenäguid ja nägemusi tuleb esile. Taevas on lahti ilmutuste voolamiseks ning Jumal annab Sulle sissevaate sellesse, mida Sa vajad eeloleval ajaperioodil. Ta varustab Sind eelolevateks päevadeks. Plaanid ja strateegiad voolavad Sinu ellu, et taastada seda, mis Sa oled kaotanud minevikus. Tulevad tagasimaksed, nii et pane end valmis nende vastuvõtmiseks.

Ma tahan Sind julgustada, et Sa ei muutuks kartlikuks ega muretseks selle pärast, kuidas asjad praegu välja paistavad. Jumalal on ikka kontroll asjade üle ning Tema ei põhjusta tragöödiaid ega raskeid aegu. See kõik tuleb vaenlaselt, kes tahab meie tähelepanu kõrvale juhtida eelolevalt ärkamiselt ning väga suurtelt õnnistustelt.

Jah, me elame rasketel aegadel, aga jää palvesse ja ülistusse, fokuseeri oma kogu tähelepanu Jumalale ning keeldu kategooriliselt nurisemisest /hädaldamisest /vingumisest ja kartlikkusest/hirmust. Asjad muutuvad Sinu jaoks väga varsti.

Nurisemine/hädaldamine/vingumine võib põhjustada keeristormi.

Kui Sa katsud läbi mu südant, tuled mind läbi uurima keset ööd ning testima, siis Sa leiad, et ma pole planeerinud kurja; ükski üleastumine ei ole tulnud üle mu huulte. (Laul 17:3 NIV)

Me peame olema ettevaatlikud selle suhtes, mida me räägime, kui Isand uurib praegu läbi meie elusid oma eesmärkide ja ülenduse esiletoomiseks. On väga oluline, et me kõnniksime eemale, et mitte rääkida midagi, mis võib tuua lahkmeelt või mis tallub maha armastust või julgustust.

Ma küsisin Jumalalt, miks me näeme nii hullult märatsevaid torme, raputusi ning vägivalda. Jumal vastas, et see kõik on seotud nende väga negatiivsete keeristormidega, mis on just praegu elavalt tegutsemas paljude inimeste südametes. See kõik on toonud ka viivituse, mis puudutab ärkamist ning Taeva luugid on inimeste negatiivsuse tõttu sulgunud ka õnnistuste väljavalamise osas.

Nad külvavad segaduse tuult ning lõikavad keeristormi. Viljapeas pole vilja ning nad ei saa toota jahu. Ja seal, kus vili on, seal tulevad röövikud ja söövad vilja ära. (Vaata Hoosea 8:7 NIV)

Sõnum Isandalt.

Jumal ütles: „Inimesed nurisevad ning külvavad vihaga ning leiavad selleks põhjusi, mis on nende endi omad ja mitte Minu eesmärgid. Nad on ühinenud süüdistaja häälega ning nad on ühel meelel pimeduse vilju esile toova vaimuga. Aga Mina olen kutsunud neid rääkima Elu Sõnu. Ja sellepärast ongi nii palju vägivallapuhanguid üle kogu maailma. Ja see on ka kinni hoidnud lõikuse esiletulekut.“

Hoosea 8:7 salmis on sõna“ tuul“ heebrea keeles „ruach“ , mida saab tõlkida ka kui viha. Paljud inimesed on külvanud vihas, frustratsioonis, mässumeelsuses ning kättemaksuga. Seesama vaim üritab nüüd üle võtta ka paljude Kristlaste südameid, keda Jumal on tegelikult kutsunud kandma Elu Sõnu, mitte vihase tuule sõnu.

Lõpeta nurisemine.

Jumal kutsub meid eemale ära tühikäigul vaidlemistest ning lahkmeelt külvavatest kõnelustest ning Ta kutsub meid hoopis fokuseerima kogu oma jõudu Tema plaanidele ning nendele asjadele, mis on tõesti kõige olulisemad. Praegu on aeg jõudu koguda koos eestpalves ning aeg õnnistada neid inimesi, kellega me pole ühel meelel. Me peame armastama oma vaenlasi ning palvetama nende pärast, kes meid taga kiusavad või seisavad vastu meie uskumustele. See puudutab ka poliitilist ja sotsiaalset õiglust, nagu see puudutab ka usu ja vaimu vabadust. Tõeline vägi peitub ühtsuses ja nõustumises.

Aga Ma ütlen Teile, armastage oma vaenlasi ja palvetage nende eest, kes Teid taga kiusavad. (Matteuse 5:44 NIV)

Paljud inimesed on kaotanud oma autoriteedi palves, sest nad on hakanud nõustuma meie õdede ja vendade süüdistajaga. (Vaata Ilmutuse 12:10).

Ma tahan, et Sa kontrolliksid just praegu üle oma elu.  Mis vilju Sa näed oma elus?? Kas Sa näed vastatud palveid, finantsilisi õnnistusi, inimesi tulemas Jumala juurde või tulemas Sinu juurde, et kuulda Jumala tarkust?  Või Sa näed kõike vastupidist? Kui Sa näed viimati mainitud, siis on väga suur tõenäosus, et Sul tuleb muuta oma fookust ning Sul tuleb panna kogu oma tähelepanu Jumala agendale ning lõpetada nurisemine ja vaidlemine teiste inimestega arvamuste ja eesmärkide teemadel.

Jõukuse ülekanded on tulemas.

See järgmine ärkamine nõuab väga palju finantse. Kuna kogu maailmas toimub nii palju tragöödiaid, on meil vaja ressursse ja raha humanitaarabi eesmärkidel. Ning samal moel tuleb meil finantseerida mõningaid kõige suuremaid ärkamise koosolekuid, mida me eales oleme näinud.  

See ei hakka välja nägema nii, nagu see paistab praegu Koguduse sees. Ma olen näinud killukesi sellest nendel aegadel, kui mul on olnud Taevased kohtumised. Ma ei oska seda täpselt kirjeldada, aga ma oskan öelda, et see saab olema väga eriskummaline ja erilise varustusega nende inimeste jaoks, keda praegune kogudus pole valmis vastu võtma ega aktsepteerima.

Ja see on veel üks põhjus, miks me vajame suurel hulgal finantse! Jumal ütles, et Ta on just praegu vastamas palvetele, mida paljud Kristlased on palvetanud aastaid.

… Aga patuste vara kogutakse õigete tarvis. (Õpetussõnad 13:22 NKJV)

Paljud inimesed on palvetanud selle alusel, mõistmata, et Jumal tahab väga vastata sellele palvele. Aga esmalt peab Ta meid vabastama kõigest, mis on maailma vaimuga ühine.

Jumal on just praegu raputamas asju nii Sinu, perekonna, äride kui koguduste tasemel. Ta teeb seda selleks, et saada meie tähelepanu, et me fokuseeriksime Jumala Kuningriigi asjadele ning mitte maailmale meie ümber. Ja seetõttu toimubki praegu kõikjal nii suur raputus. See raputus ei ole kohtumõistmine!

Ole valmis, et Jumal valmistab Sind ette, et Sa saaks uude aastasse siseneda täiesti uue vaatenurgaga! Jumal on Sinu poolt ning Ta pole Sind ära unustanud!


 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 09.10.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar