kolmapäev, 8. november 2017

Doug Addison „Prohvetlik Sõnum Novembri Jaoks: Välja Murdmise Vägi on Esile Tulemas Ja Tohutu Vägi On Sinu Pisarates!“



 
Ole valmis välja murdma sellest ajaperioodist, kus Sa oled olnud ning ole valmis astuma millessegi täiesti uude. Isand on kogumas kokku neid, kes on läinud rasketest aegadest läbi ning samuti eesminejaid- neid, kes on eraldatud just praeguse aja jaoks.

“Ma kindlasti kogun Teid kokku, oo Jaakob,  Ma kindlasti kogun kokku Iisraeli jäägi; Ma panen Teid kokku nagu lamba karja, nagu koguduse karja keset nende karjamaad; Nad teevad valju lärmi, sest inimesi on palju. See, kes murrab asju lahti, liigub nende ees; Nad murravad välja, lähevad väravast läbi ning väljuvad seda kaudu; Kuningas liigub nende ees, Nende juhiks on Jumal.” Miika 2:12–13 NKJV

Uus heli on tulemas; kui nad kogunevad kokku, siis tuleb esile “väga tugev heli”, mis murrab lahti väravad ning  piirangud ja kitsendused kukuvad kokku. “Välja murdmise” vägi ja võidmine tuleb esile ning Isand avab täiesti uue värava vaimus. See kõik algab novembris. Need, kes on tundnud, justkui oleksid nad olnud vangis või tugevalt tagasi hoitud, kogevad “äkitselt” “vangist välja murdmise” kogemust.

Pisarad, mis muudavad.

Vaimses atmosfääris on aset leidmas väga põhimõtteline pööre. Väga paljud on hüüdnud suurte muutuste, õigluse, tervenemise ja vabanemise pärast kõigi nende muret tekitavate asjade keskel, mis on üle maailma toimumas.

See on olnud raske ajaperiood, aga nüüd on Isand muutmas vaimset atmosfääri Sinu palvete ja pisarate tulemusel.

Pane kirja minu kannatused, tee märkmed kirjarullile minu pisaratest- kas need pole mitte Sinu nimekirjas? Laul 56:8 NIV

Jumal pole unustanud Sinu pisaraid ja kõik Sinu palved on kirjutatud Taevas kirjarullile või raamatusse. Need raamatud on nüüd osa lepitusest ning see toob muutused, mille pärast me oleme nutnud ja hüüdnud. 

Ka Jeesus nuttis.

Oma elu ajal siin maa peal ohverdas Jeesuse palveid ja palumisi tuliste hüüete ja pisaratega Ainsa poole, kes sai Teda päästa surmast, ning Teda kuuldi Tema austava allumise ja kaastöö tõttu. Heebrealastele 5:7 NIV

Inimeste pisarad, kes olid nutnud Laatsaruse kaotuse pärast, liigutasid Jeesust pisarateni ning lõpuks tõstsid Jeesuse sõbra surnuist üles. Pisarad suudavad muuta vaimse atmosfääri ning tuua imelisi imesid.

Kui Jeesus nägi teda nutmas, ja kui juudid olid tulnud koos temaga nutma, siis Ta oli vaimus sügavalt liigutatud ning häiritud….Jeesus nuttis.

 Johannese 11:33, 35 NIV

Jumal võiab meie pisaraid suurema väega. Eelmise ajaperioodi ajal oleme me ämbrite viisi valanud pisarad, aga me ei näinud tulemusi. Aga see on nüüd muutumas ning meie nutmine muutub lõikamiseks. See avab Taevad ning toob Jumala võidmise, mis murrab lahti imed meie elus.

Õnnistuste väljavalamine.

Kui tohutult rikastatud on need, kes leiavad oma tugevuse Isandalt; nende südametes on pühaduse peatee! Ja isegi siis, kui nende teerada jookseb läbi pimeda pisarate oru, siis nemad kaevavad sügavuti, et leida meeldivuse allikat seal, kus teised leiavad vaid valu. Ta annab neile õnnistuste oja, mis on täitunud vihma väljavalamisest.  Laul 84:5–6 TPT

Me oleme praegu välja tulemas pimeda pisarate oru ajaperioodist ning Jumal kasutab meie pisaraid, et esile tuua õnnistuste ojad. Vaata, kuidas Sinu ees avaneb pühaduse peatee. Isand toob Sulle tugevust, et võita kõik need asjad, mis on Sind minevikus tagasi hoidnud.

Ja äkitselt on Sul olemas uus vägi, et võita kõik see, mis on varem Sind võitnud. Ja sügav intiimsus Isandaga lubab Sul siis kogeda Jumala armastust palju suuremal viisil.

Ole alandlik ja paranda meelt.

Me näeme praegu seda, kuidas vallandub Jumala õiglus ja kohtumõistmine, mis järgneb Yom Kippurile (tõlkija märkus: Lepituspüha- 30.september 2017.a). Jumal on paljastamas asju, mida inimesed on üksteise vastu teinud. Taevas on raamatutes olev lepitatud nende heaks, kes on kogenud ebaõiglust ning neid, kes pole olnud ausad ning on teisi inimesi vääralt kohelnud, võetakse nüüd vastutusele.

Mida Te olete öelnud pimedas, seda kuuldakse päevavalguses, ning see, mida Te olete sosistanud kellegile kõrva tagatubades, seda kuulutatakse katustelt. Luuka 12:3 NIV

See on põhjus, miks me näeme Harvey Weinsteini skandaali sarnaseid asju. See on põhjus, miks me näeme ebaõigluse paljastumist. On aeg muutuda alandlikuks ning parandada meelt kõigest meie eludes enne, kui me sõna võtame kohtumõistmises teiste vastu.

Järgmise mõne kuu jooksul saavad ebaausad teod igal pool paljastatud. Jumal kutsub meid uuele tasemele ning see nõuab meilt täielikku ausust. Ole kindel, et Sa parandad meelt ning tood kõik asjad Jeesuse Vere alla, et kõik asjad saaksid korda asetatud Sinu jaoks.

Kutse ühtsusele Vaimus.

Olge täielikult alandlikud ja õrnad ja leebed; olge kannatlikud, taludes üksteist armastuses. Olge igal moel valmis pingutama, et hoida rahusideme läbi Vaimu ühtsust.  Efestlastele 4:2-3 NIV

Selleks, et vaimne atmosfäär saaks muutuda, on vaja loobuda negatiivsusest ning vaidlemistest ja arvamusavaldustest. See on tõesti väga oluline, et me oleksime üks Vaimus. Killustatus toob ühtsuse kaotuse, mis omakorda annab vaenlasele võimaluse meid rünnata. “Koda/kodu, mis on omavahel riius, ei suuda jääda püsima.” (Markuse 3:25). Ole valmis pingutama kõigega, et taastada omavahel rahu ja armastuse side.

Jumal tõstab üles rahutegijaid, kes saadetakse välja, et tuua maale tervenemine. Ja kui see juhtub, siis hakkame nägema muutusi ka ilmaga seotud mustrites, mis on senini olnud vägivaldsete tegude tagajärg. Kui rahutegijad toovad tervenemise maale, siis me näeme tohutute Jumala õnnistuste vallandumist maa peal.
 
DOUG ADDISONI KODULEHE LINGI LEIAD SIIT:
 
 
Doug Addison on prohvetlik jutlustaja, autor ja nõustaja/vaimne treener. Ta on tuntud oma “Daily Prophetic Words” (igapäevaste prohvetlike sõnumite poolest), “Spirit Connection webcast” (vaimse ühenduse ülekannete/saadete poolest) , oma blogi poolest. Doug´-i sõnum armastusest, lootusest ning rõõmsameelsusest puudutab inimelusid üle kogu maailma! Tema väge täis, positiivne ja lustakaid lugusid täis õpetusstiil ja nõustamine aitab inimestel avastada nende saatust. Doug aitab inimestel kogeda Jumala üleloomulikku armastust ja väge. Doug ja tema naine Linda elavad Los Angelesis, Californias, kus ta mõjutab väga otseselt kunsti, meelelahutuse ja media tööstust.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 08.11.2017
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar