laupäev, 11. november 2017

Lana Vawser „ Segaduse Tuul Puhul Paljude Jaoks Üle Uue Ajaperioodi, Aga Seisa Kindlana, Sest Sa Liigud Jumalaga Kohtumiste Sügavamale Tasemele!“


 
Isand näitas mulle, et praegusel ajaperioodil puhub paljude üle segaduse tuul. Need segaduse tuuled on vaenlase rünnakud, mis on tulnud, et takistada sügavama intiimsuse kohtumiste SÜNDI Jeesusega.

Jumal näitas mulle UUT AJAPERIOODI, millesse Ta on paljusid Kristuse Ihus juhtimas. Ma usun, et tervikuna Kristuse Ihuna oleme me uus ajastus ning ka isiklikult on paljud täielike muutuste ajaperioodis, et astuda oma elus uude ajastusse. Seda täieliku pöörde ja muutuse ajastust märkis paljude jaoks segaduse tormituul, aga Isand on valmis laiali puhuma selle segaduse Oma Vaimu tuule läbi, mis juhib Jumala rahva uude sügavuse, kohtumiste ajaperioodi koos Jumalaga otse Tema südames.

Ma panin tähele, et need eelolevad uued ajaperioodid olid täis rõõmu ning puhkuse ja hingamise terviklikkust ning  intensiivsete lahingute aeg on möödas, mil „lihtsalt püsima jäämine“ , „Lihtsalt ellu jäämine“, ja „lihtsalt maa-ala hoidmine“ olid põhilisteks märksõnadeks eelmisel ajaperioodil.  See aeg on läbi. Täielik muutus oli juba aset leidnud, aga uude ajaperioodi sisenemise uksel, esile sünnitamise paigas üritas vaenlane veel saata segadust, sest saatan püüab iga hinna eest takistada uue ajaperioodi SELGUST!

Esile tuleb imepärane, sügav, värskendav ajastu, mil Taeva plaanid, strateegiad ning ülekanded otse Taevase Isa südamest saavad sügavalt juurduma Tema Sõna kaudu ning Tema Tõde hakkab välja voolama väga loomingulistel viisidel.

Aga mu sõbrad, seiske kindlalt ning jääge oma kohtadele, otsides Jumala südant, sügavuti sügavas paigas, teenides Teda ülistuses, sest Murdja on lahti päästetud, ja seal, kus on olnud segadus, seal annab Jumal Sulle selguse. Täpselt sealsamas kohas saab olema väga selge nägemine ning sissevaade uude ajaperioodi, millesse Isand on Sind juhtimas. Sellel ajaperioodil tuleb esile VÄGA PALJU RÕÕMU. Südame igatsused ja unistused täituvad (Õpetussõnad 13: 12) ning südamed TERVENEVAD Tema Ustavuse, Headuse demonstratsioonide kaudu. Igatsused ja unistused täituvad Jumalas.

EELMINE AJAPERIOOD KANDIS SILTI „KAOTUS“,  AGA UUS AJAPERIOOD KANNAB SILTI „ÜLEVOOLAV/PRIISKAV“

Isand näitas mulle eelmise ajaperioodi kohta, et paljud Kristuse Ihus on olnud kohas, mis kandis silti „kaotus“ ning see on jätnud paljude ellu jälje nimega „kartus kaotuse ees“, mis raskendab uude ajaperioodi sisenemist.

SA EI LÄHE UUELE RINGILE  ÜMBER MÄE, VAID SA LIIGUD KÕRGEMALE.

Ma nägin nägemust, kus paljusid tabas olukord, ku nad kogesid uuesti „hirmu kaotuse ees“, aga Jumal on nad toonud täisringi lõppu, kohta, kus tulevad esile läbimurded ning vabanemine ning nad ei lähe samal vanal moel uuesti ringile ümber mäe. Seal oli suur ümbersõit ning „sügavuti juurdus“ läbimurde seeme ning sel korral liikus Jumala ralvas palju kõrgemale mäe otsa, et kohtuda Jumalaga nii, nagu nad eales varem polnud kogenud.  

Ma nägin, kuidas Jeesus Oma armastuse tulega põletas ära igasuguse „hirmu kaotuse ees“ ning Jumal kuulutas, et need uued eelolevad ajaperioodid kannavad uusi silte: TAGASIMAKSED, TAASTUS ja JUURDEKASV/ROHKENEMINE, mis tulevad esile Jumala käe läbi.  

Ma kuulsin Jeesust ütlemas: „Sel korral seemned juurduvad ning kannavad vilja!“

JUMAL KOHTUB SINUGA ÖÖTUNDIDEL.

Ma nägin, et seal, kus oli olnud nii palju segadust ja hirmu,  seal kohtus nüüd Jeesus Oma rahvaga otse keset öötunde. Selle aasta lõpukuudel ja uue aasta esimese 6.kuu jooksul on esile tulemas märkimisväärne juurdekasv prohvetlikes unenägudes.  

Ma nägin, et nendel öötundidel läbi unenägude vabastas Jumal väga põhimõttelist kristallselget strateegiat ning Oma südame plaane selle uue ajaperioodi tarvis, millesse paljud olid liikumas, mille tõttu TÄITUSID südamed SUURE RÕÕMUGA. Südamed tervenesid mineviku traumadest, hirmudest ja haavadest.  

Seal, kus paljud on „kartnud und“ öötundidel kõigi nende rünnakute tõttu, mida nad on näinud oma unenägudes,  seal toimub suur pööre ning manifesteeruma hakkab RÕÕM, kui nad uinuvad, sest nad on nii põnevil sellest, mida Isand hakkab neile öötundidel unenägudes näitama. Jumal ütleb: „Ma kohtun Sinuga öösel ja Sa näed, kuidas Ma lennutan Sind nagu katapuldiga Sinu uude ajaperioodi. Sa hakkad Mind tundma, nagu Sa pole kunagi varem kogenud. Sa hakkad tundma RÕÕMU Minu Ligiolus, nagu ei eales varem. (Laul 16: 11) Sa hakkad selle uue ajaperioodi jaoks nägema palju suurema selgusega nii Minu südame plaane, visioone kui strateegiat. (Habakuk 2:2) ning Sa koged ja tunned Minu Sõna väge ning kõik asjad saavad võimalikuks Minus, kui Sa hakkad liikuma palju sügavamas kindlameelsuses.

SEE ON ÜLLATUSLIKE IMEDE JA IMEPÄRASTE TUNNUSTÄHTEDE AJAPERIOOD.

Jumal rääkis mulle: „See on üllatuslike imede ja imepärast tunnustähtede ajaperiood!“ Esile tuleb NII palju jumalikke üllatusi, et HÄMMASTUS Isandast kasvab Jumala rahva hulgas. Jumal teeb imepäraseid IMESID Oma rahva keskel. Tulevad esile suured imed ja tunnustähed. Välja palvetamata palved saavad äkitselt vastatud ning see põhjustab Jumala rahva hulgas suurt aukartust ning hämmingut Jumala ees.

PALVE LÄBI PANE PAIKA OMA PIIRID.

Jätka piiride paika panemist läbi palve. Jätka teeraja sillutamist uuel ajaperioodil läbi palvete. On üks Jumala sügavus, mis on leitav ainult läbi palve sellel uuel ajaperioodil, kus hirmu igasugused kõrgistused ja kindlustused langevad mürinaga kokku. Tema südamelöökide kuulmise täiesti uus tase saab ilmsiks sellel uuel ajaperioodil. Ja kostuma hakkab Tema südame uus rütm, et liikuda sellel muutuste ajastul, aga ainult sügavuti minek palves teeb selle Sulle kättesaadavaks. Ainult sügavus palves kannab Sind edasi. Paljud hakkavad kogema, et nende palveelu süttib tulega, kui nad kohtuvad Jumala südamega ning ilmutused Tema Sõnast hakkavad voolama palju suurema intensiivsusega, sest nad ujuvad palju sügavamal Püha Vaimu jõgedes. Uued ilmutuste allikad avanevad plahvatuslikult, kui Sa paned paika uue standarti ja piirid oma palveeluks. Sa hakkad jooma Püha Vaimu elavatest vetest väga paljutähenduslikel viisidel.

Ma nägin, kuidas sellel uuel ajaperioodil tundsid paljud end täiesti „uutena“ selle tõttu, mis ilmutusi nad said selle kohta, kes Tema On, Milline on Tema headus ja armastus ning kes nemad on kõige selle keskel. Paljud hakkavad liikuma sellise rahu ja rõõmu tasemel, mis tundub täiesti ebamaine, aga mis tegelikkuses on täielikult Kristuse päranduse osa, aga mida on nii kaua hoitud eemal nende elust läbi hirmu, pettumuste ning orvu meelsuse ja ususüsteemi (uskumuste)tõttu.  

Paljud tulevad selle uue ajaperioodi jooksul välja oma südame varju(peidu) paikadest.  Suur „lahtilukustamine“ leiab aset, kui müürid hakkavad langema ja suletud uksed hakkavad avanema nende südametes, mis on seal olnud mineviku haavade ja pettumuste tõttu. Paljud kogevad tervenemise hetke, mille nimeks on „MA LÕPUKS TULIN PEIDUST VÄLJA!!!“ Amanda Cooki ja Steffany Gretzingeri laul „Come out of hiding“ („Tule peidust välja!“) on ringi käinud mu südames ning eriti üks rida sellest laulust: „Tule peidust välja, Sa oled kaitstud Minuga!“
KUULATA LAULU SAAD SIIT:
"OUT OF HIDING"

Paljud tulevad välja sellest ajast, kui nad tundsid oma eludes müüre ja lukustatud uksi, mille taha nad olid peitunud oma südametes hirmu ja pettumuste tõttu, mis põhjustas omakorda seda, et  nad kartsid ka uuesti uskuda ja unistada, sest neid täitis hirm uuesti kaotada. Aga nüüd hakkavad paljud Jumala headuse kogemise tõttu tundma rõõmu, rahuldust, rahu ja heaolu, kui nad astuvad tervenemise ja ilmutuste ja oma identiteedi tundmise manifestatsioonide sisse.  
 
LANA VAWSERI FACEBOOKI KONTO LEIAD SIIT:
 
 
Lana Vawser on aktiivne liige Austraalia Prohvetlikus Nõukogus (Australian Prophetic Council) ning ta annab pidevalt prohvetlikke sõnumeid Kristuse Ihule ja erinevatele rahvastele. Tema sõnumeid avaldatakse pidevalt nii „The Elijah List“ lehel kui ka Charisma ajakirjas/veebilehel.  Ta on samuti rändav jutlustaja ja ärkamise üles õhutaja, kes reisib oma perega regulaarselt ning näeb võimsaid Jumala liikumisi. Lanal on tugev prohvetlik hääl ning tal on siiras südameigatsus näha Kristuse Ihu arenemas intiimsuses Jeesusega ning et iga usklik kuuleks aktiivselt Jumala häält iga päev. Lanal on samuti süda põlemas, et näha inimesi saamas vabaks ning käimas kõiges, mida Jeesus on teinud meile kättesaadavaks, kui me kanname Kristust kõikjale, kus me maailmas ringi liigume iga päev, et me oleksime ärkvel Tema loomuse suhtes, teades, kes me oleme Kristuses. Lana on abielus Keviniga ning nad elavad koos oma kahe pojaga Brisbanis, Austraalias.
 
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 11.11.2017
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar