pühapäev, 5. november 2017

Nate Johnston „Eureka! Jumal On Välja Kaevamas Kulda!“


 
Ärkasin hommikul üles ja kuulsin: „Eureka!“ ja siis ma nägin nägemust ustest, mis paiskusid lahti ning ma sain aru, et oli tegemist aarete hoiuruumidega, mis Jumal on peitnud ära meie sisse ning mis veel on avastamata.

„Eureka“ tähendab: Hüüa rõõmust või rahulolust, kui oled leidnud või avastanud midagi uut või väärtuslikku, mis hõlmab endas ka ideed või leiutist, aga selle sõna kõrvaltähendus on seotud ka kullapalavikuga nii Austraalias kui USA-s, ning olemas on ka linn, mille nimeks on Eureka, Californias, mis oli põhiliseks kullaotsimise paigaks 1800.aastatel.

„Eureka“ sõna on algselt tegelikult seotud Archimedesega, kui ta avastas meetodi, kuidas kulda puhastada.

Ma usun, et Jumal on just praegu kaevandamas Oma rahva südametes ning välja kaevamas kulda. Jumal on praegu välja kaevamas uusi, innovaatilisi ja loovaid viise, eelnevalt avastamata jõukust, mis on peidetud ära SINU SISSE, mida just praegu on maa peal väga vaja.

Esile tuleb puhtus, kui Jumal kaevab sügavuti meie südamete sügavustes, eemaldades igasuguse ebapuhtuse, et tuua siis esile KULDA!

Ma kutsun seda kõike esile Jeesuse Kristuse nimel, las see saab ilmsiks, las see saab ilmutatud ning las see saab tuntuks inimeste seas!
 


Nate Johnston on äratusjutlustaja ja ülistaja, kelle südames elab kirglik igatsus näha Jumala tütreid ja poegi kirglikus sõprussuhtes Jumalaga ning elamas efektiivselt üleloomulikku elu. Läbi oma teenistuse "Everyday Revivalists“ (Igapäevased usuäratajad) õpetab Nate Jumala hääle kuulmisest ning intiimsusest Jumalaga, mis sünnitab nälga ehtsa, reaalse ja väelise sõprussuhte järgi Jeesuse Kristusega. Nate abikaasa Christy on sündinud ja üles kasvanud Austraalias. Olles elanud enamuse oma elust nakatatuna ebakindlusest ja hirmust, õppis ta tundma identiteedi väge Kristuses. Nüüd elab naine missiooni ja ülesandega puhuda värsket lootuse ja elu hingust Jumala poegadesse ja tütardesse läbi kirgliku kirjutamise, avaldades tõdesid Armus ja Vabaduses elamsisest läbi meie identiteedi Kristuses. Natel ja Christyl on kaks tütart, Charlotte ja Sophie ja praegusel hetkel elavad nad Gold Coast linnas Austraalias.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 05.11.2017
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar