neljapäev, 18. jaanuar 2018

Lana Vawser „Pioneerid ja Eesminejad, Olge Väga Teadlikud, Kuhu Isand Juhib Sellel Uuel Ajaperioodil! Uksed! Uksed! Uksed!“


 

Juba mõnda aega on minu sees põlenud sõnum pioneeride ja eesminejate jaoks. Isand näitas mulle, et sellel praegusel ajaperioodil avanevad pioneeride ja eesminejate jaoks UKSED, veel UKSI ja veel rohkem UKSI.  

Kui eelmine ajaperiood on Pioneeride ja Eesminejate jaoks olnud aeg, mil säilitada „maad“ ning „jääda ellu“, siis praegusel ajaperioodil on asjad pöördumas. KOIDIK on hakanud tõusma, et pioneerid ja eesminejad saaksid hakata liikuma VÕIMALUSTE ajaperioodil viisil, nagu ei kunagi varem.

Tuleb esile tähelepanuväärne soosing, hakkavad puhuma laienemise tuuled, mis suureneva kiirusega järjepidevalt kasvavad. Tuleb esile mõjuvõimu laienemine, varustus ja ressurssid praeguse ajaperioodi tarvis nii, et me liigume suurema vabaduse ja kergenduse juurde võidmises ning visiooni täitumises, mis Isand on meile andnud.

Pioneerid ja eesminejad näevad käesoleval ajaperioodil UKSI, UKSI ja veel rohkem UKSI AVANEMAS. RÕÕMU tunne pulbitseb esile meie südametest, kui me hüüame: „JEESUS! Me kiidame Sind! Seda ajaperioodi olen ma oodanud ning igatsenud!“

Mul oli nägemus, kus ma nägin Jeesust rõõmustamas koos Eesminejate ja Pioneeridega. Pisarad voolasid Tema silmist, mööda Tema nägu alla, kui Ta jälgis, kuidas RÕÕM täitis nende südameid, kui UUE PÄEVA manifestatsioonid murdsid esile. Ja mitte ainult ei kasvanud nende manifestatsioonide esiletulek, vaid kasvas ka see, kuidas Tema tõotuste ja saatus purskus esile nende eludes. Terve atmosfäär oli RASE OOTUSEST ning tuleviku LOOTUSEST. Paljud nendest PIONEERIDEST ja EESMINEJATEST on elanud lootusetuses ning tundnud tuleviku suhtes lootusetuna, sest eelmise ajaperioodi jooksul on lootus muutunud millekski võõraks. Aga nüüd on KÕIK muutumas. Jeesusega osaduse kaudu on pimeduses ja „maa- ala hoidmise“ ja „ellujäämise“ alal külvatud usu ja kiituse seemneid ning kogu kangekaelsusega on hoitud OMA PILK (LOOTUS) JEESUSE PEAL. Ja seetõttu tuleb nüüd esile RIKKALIK LÕIKUS.

Kõikjal hakkavad avanema uksed pioneeride ja eesminejate ümber ja see TÄIDAB atmosfääri PALJU SUUREMA LOOTUSEGA Jumala plaanidesse, mis Jumalal on nende jaoks. (Vaata Jeremija 29.11)

Kogu selle RÕÕMU, kõigi nende loendamatute VÕIMALUSTE keske, kõigi nende seninägematute LÄBIMURRETE keskel ma kogesin oma südames, kuidas Isand tõi esile hoiatuse:

„Olge väga teadlikud sellest, kuhu Mina Teid juhin sellel USTE, ROHKETE USTE ajaperioodil!!!“

Mind valdas see tunne, et SOOSING avas PALJU UKSI, kõik need nägid head välja, aga kõik need polnud JUMALA AVATUD!

Ma kogesin Tema hoiatuse raskust ning tõsist kutset, et me tõesti pressiksime sisse ning hüüaksime selle järgi, et Jumal KASVATAKS MEIS TUNDLIKKUST selles osas, kuhu Tema on meid juhtimas. Et Jumal annaks Oma PIONEERIDELE ja EESMINEJATELE SELGUSE NÄGEMISES ning KUULMISES, mida Tema on rääkimas ning kuhu meid juhtimas.

Ja siis ma nägin, kuidas Isand julgustas oma pioneere ja eesminejaid: „Sellel USTE JA ROHKETE USTE ajaperioodil Ma juhin Sind läbi selliste uste, mida Sa ei osanud oodata, ning siis seal on uksed, mille kohta teised arvavad, et Sa oled rumal, et Sa neist ei sisene, või siis leiad Sa OOTAMATUD UKSED, mis juhivad Sind otse TÕOTUSTE, SAATUSE, ÜLIKÜLLUSE JA JUURDEKASVU juurde, sest MINU KÄSI on nende USTE PEAL!!!

Selle ajaperioodi rõõm ja elevus võivad põhjustada KEERISTORMI ning mõjutada Sind nii, et Sa KIIRUSTAD läbi uste, kuhu Mina Sind juhin, nii et pea meeles seda, et Sul tuleb PUHATA ning LÄBI KATSUDA KÕIK UKSED, mis Sinu ees avanevad.

PIONEERID ja EESMINEJAD, kätte on jõudnud Teie saatuse ajaperiood! Plahvatuslikult hakkab Teie saatus lahti rulluma, aga kõige selle keskel tuleb olla väga teadlik sellest, kuhu Jumal on Teid juhtimas!

Kadus HIRM möödapanemise ees ning avatud südametega liiguti üksnes sinna, kuhu Jumal oli juhtimas. Avatud, alistunud südamega oli võimalik näha, kuidas Jumal muutis Oma määratud teeraja KRISTALSELT SELGEKS!!!

See VÕIMALUSTE ja USTE ajaperiood on Pioneeride ja Eesminejate jaoks niivõrd põnev, auline ning täis igasuguseid seiklusi. Ja need imed, mida Te näete, täidavad Teid imelise aukartusega Jumala ees!

Selle uue paiga jaoks on suurenenud arm, suurenenud kergus ning uus visioon uute missioonidega ja maa-aladega. Jumal navigeerib kõike ning Tema jagab välja jooniseid, plaane ning strateegiaid, mis esmapilgul tunduvad täiesti vastuolus sellega, mida võiks „oodata“, aga see kõik juhib Teid maale, mis ÜLETAB KÕRGELT/KAUGELT üle KÕIK TEIE OOTUSED!

(Vaata Efestlastele 3: 20)
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 18.01.2018
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar