laupäev, 11. august 2018

BRIAN SIMMONS „AVA OMA SÜDA“


 
 
Ma kuulen Jumalat sosistamas…

"Kas Sa avad oma südame ja kuulad Minu häält? Võõra hääl ei sega Sind, ainult Minu hääl mõjutab Sind. Mul on palju armu varuks nende jaoks, kes Mind usaldavad."
"Sinu hääl, Sinu süda, Sinu huuled ja Su elu- see on oluline, et Sa alistaksid kõik Minule. Tõuse ja lase Jumala auhiilgusel ennast venitada suuremaks. Uus on tulnud, kui vana on samal ajal hääbumas. Praegu on Minu suursugususe ajastu. Tunnustähed nii taevas kui ka maa peal on rohkenemas, näitamaks Sulle, et uus päev on käes. Jõud ja vägi on kättesaadav kõigi Minu pühade jaoks. Mõlemad- nii häving kui ärkamine- on tulemas. Tulemas on pimeduse päevad ning hiilgava valguse päevad."  
"Tule Minu ligi ja siis Sa tead, mida Mina hakkan tegema ning kuidas Ma hakkan Sind kasutama. Minu ustavus on Sinule kilbiks ja kaitseks. Ma tulen Sinule aina lähemale, kui Sina tuled Mulle lähemale. Ütle lahti hirmust ning tule, sest Mina olen Sinu Taevane Isa."


Laul 91:1-4 The Passion Translation

Kui Sa istud  troonile asetatuna Shaddai varju all, siis Sa oled peidetud Kõigekõrgema Jumala tugevusse.

Ta on lootus, mis hoiab mind ning Kindlus, kus ma olen kaitstud, Ainus Jumal minu jaoks, Minu võimas Kindlameelsus.
Ta päästab Sind igast vaenlase peidetud lõksust ning Ta kaitseb Sind iga valesüüdistuse ja igasuguse surmava needuse eest.
Tema võimsad käsivarred on Sinu ümber, kaitstes Sind. Sa võid joosta Tema kuninglikkusesse peitu ja varjuda.  Tema ustavuse käsivarred on kilbiks, mis kaitsevad Sind kurja eest.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 11.08.2018
 
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar