neljapäev, 16. august 2018

Doug Addison „Miks on Taevane Kohtusaal Nii Oluline Sinu Saatusega Seoses"




On aeg, et saada julgustatud, kui Jumal on toomas uut lootust keset neid raskusi, mis on tekkinud seoses Sinu saatusega! Kui Jumal oleks vabastanud need asjad juba varem, siis Sa poleks olnud nende jaoks valmis. Need rasked ajad, millest Sa oled läbi läinud, on Sind ette valmistanud nende suurte õnnistuste jaoks, mida Jumal hakkab nüüd esile tooma.

„Ja nüüd ei valmista lootus pettumust, sest Jumala armastus on välja valatud meie südamesse Püha Vaimu läbi, kes  meile on antud.“ Roomlastele 5:5 NKJV

Ülesanded on muutumas.


Üle kogu maailma on toimumas väga suured ja põhjalikud muutused. Sest „võtmetega inglid“ on ringi liikumas ning kogumas täitmata ülesannete, kasutamata võidmiste ja annete võtmeid, mis on osade inimeste poolt maha pandud. Need võtmed jaotatakse ümber ning jagatakse välja erinevatele inimestele ning Jumal lähetab välja uute ülesannetega!

Kas tundub, nagu Sa sünnitaksid elevanti?


Paljudel inimestel on see tunne, et midagi väga suurt hakkab juhtuma. Ja nii ongi….Sul on õigus! Jumalal on suured plaanid Sinu elu ja saatuse osas. Kaks aastat tagasi hakkas Jumal rääkima mulle selle aasta Rosh Hashanah kohta, mis seisab ees septembris. Algul ma arvasin, et see juhtub varem, aga nüüd olen jõudnud arusaamisele, et nüüd on Jumala määratud aeg. See, mida Jumal vabastab ja esile toob, on nii suur, et ma olen ettevalmistuse käigus „võtnud armulauda“ lausa mitu korda päevas!

 

Sest nägemus/ilmutus  ootab küll oma aega, aga ta räägib juba lõpust ning ei osutu valeks /ei peta mitte. Kuigi see viibib, siis oota seda, sest see tuleb kindlasti ega viivita. Habakuk 2:3

Väga tihti on nii, et enne seda, kui Jumal tahab vallandada midagi väga suurt, hakkab vaenlane ründama väga suurel viisil! Paljud meist kogevad seda iga päev rünnakutena nii meie finantside, tervise kui suhete valdkonnas. Nendel ülemineku aegadel palub Jumal meil avada oma südamed, et Tema saaks meisse valada Oma Armastust, Lootust ja Rahu.  Kui me seda teeme, siis me teeme ruumi, mis võimaldab Jumalal astuda esile kui Meie Ustav ja Armastav Kohtunik. Ja Tema kohtuotsus on alati meie kasuks ja soosinguks!

 

Vii oma väljakutsed, vaidlusteemad, taotlused ja palved Taeva Kohtusaali.


Praegusel ajaperioodil on äärmiselt oluline teada, kuidas tuleb Taevases Kohtusaalis toimida. Eriti tähtis on see seoses Sinu saatusega! Isiklikult olen seisnud seal edukalt seoses oma tervenemise, finantside, suhete, maailma õnnetuste/kriiside ja muu osas.


Iiob 22:28 ütleb meile: “Sa deklareerid/ kuulutad asju ning need rajatakse ja kehtestatakse Sinu jaoks; ning valgus särab Sinu teel.“(NASB).

Ma julgustan Sind kasutama Piiblist kirjakohti palves ning kuulutama asju Taevases Kohtusaalis. Kui tundub, et kõik rapub ja väriseb ja kõigub meie ümber, siis Jumala Sõna ei kõigu. Praegu on väga tähtis ja oluline, et me lähimate nädalate jooksul kuulutaksime palves Jumala Sõna, sest Jumal on viimas meid edasi kõrgemale tasemele toimima meie saatuses. Ning see kõik aitab meil ette valmistuda.

 

Kuigi see on olnud väga raske ajaperiood, osutub kõik väga kasulikuks, kui Sa jääd õigele teerajale. Jää Isandasse Jeesusesse Kristusesse ning lase oma lootusel kasvada! Head asjad on tulemas!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 16.08.2018
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar