pühapäev, 28. oktoober 2018

Ana Werner "Sa Tõused Väljapraakimise/Tõrjutuse Ahelatest!“



DNA Ühendab Ümber

Jesaja 60: 1 „Tõuse ja sära, sest Su valgus on tõusnud ja Jumala Auhiilgus särab Sinu kohal!“

Isand on praegusel ajaperioodil vabastamas ja murdmas inimesi välja „välja praakimise/tagasilükkamise/ välja jätmise/ hülgamise/ tõrjutuse vaatenurga“ ahelatest.  Kui meie elus on tõrjutuse/hüljatuse juured, siis see mõjutab seda, kuidas me näeme ümbritsevat maailma ning kuidas me suhestume meid ümbritsevaga (ja tihtilugu me teeme seda alateadlikult). Varjutatud nägemine moonutab tõde.

Hiljuti ma nägin ühes nägemuses, kuidas Taevase DNA alusel korraldati ümber ühendamisi.  Ma nägin, kuidas inimeste DNA-st juuriti välja sõnu „enesepõlgus“ ja „enesevihkamine“. Ma kuulsin, kuidas Isand ütles: „Tõuse Mu Pruut, ning liigu vabalt ja enesekindlalt. Sa oled loodud liuglema/lendlema!“

Sa Oled Loodud Liuglema.

Sinu põhiliseks asendik ja hoiakuks elus ei ole enam pidev reageerimine sellele, mida vaenlane teeb või kuidas saatan Sind ründab. Nii füüsiline haiguse vangistus saab murtud samal moel, nagu saab murtud see tõrjutuse kõverpeegel, mille kaudu Sa oled senini maailma näinud. Vanad mõtlemisviisid ja mustrid on olnud raudsete ahelate sarnased. Ja siis ma nägin nägemuses, kuidas JEESUSE KÄSI vibutas suure raudse vanglaukse ees sellisel moel, et see purunes metalltolmuks. Ja nende vanglauste purunemise hääl oli kõrvu lukustavalt vali!

Tõrjutuse Kõrgistused Purunevad!

Isand on kutsumas meid tagasi kohta, kus me päriselt võtame vastu Isa armastuse. Haavad ja läbi tõrjutuse vangistuse vaatamine on blokeerinud paljude inimeste tulemise paika, kus Jumal võtab meid vastu avatud käte ja armastusega. Seetõttu pole me ka võimelised armastust vastu võtma teiste inimeste käest. „Enese kaitsmisest“ on saanud meie elustiil, mis tegelikult on juurdunud hirmu. Võime võtta vastu armastust on praegusel ajaperioodil paljude jaoks tohutuks täielike pöörete aluseks.

Taeva Poolt Dirigeeritud Muutused: 4 Täieliku Muutuse Sfääri

Soomuste EEMALDAMINE Sinu silmadelt, mis on varjutanud Su vaatenurka tõrjutusega/hüljatusega, on Taeva poolt dirigeeritud. Ma usun, et NENDE TÄIELIKE MUUTUSTE keskel me kogeme vabadust nendes neljas sfääris.

1. Sa hakkad uskuma ja tundma end erinevalt oma suhetes teiste inimestega. Sa hakkad oma suhteid ja teisi inimesi nägema erinevas valguses ja lähtuvalt teisest vaatenurgast. Tõrjutus ei ole enam Sinu suhete peamine mõjutaja ja kütus käitumisviisi valikul.

2. Vanglast vabanemine mõjutab seda, kuidas Sa toimid ja tegutsed Taevase Isa ees. Sa oled võimeline astuma SUURE KERGUSEGA Tema Ligiolu uude tasemesse, sest Sa hakkad kogema ja tunnustama Kuningriigi kindlameelsust. Sa võtad omaks JULGUSE, mida pole võimalik peatada, et Sa läheksid Jumala lähedusse, Jumala ligi aina enam.

3. Sinu vaatenurk EDUTAMISELE muutub. Ülendamine ja edutamine pole Sinu jaoks enam negatiivsed asjad, kui neid vastu võtta tõelise alandlikkuse ja vastutustundlikkusega. Terve Sinu vaatenurk ülendusele muutub nende täielike muutuste keskel. Eelnevate ajaperioodide valu, kui teisi on ülendatud ja Sind mitte, ning isegi sellega kaasnenud kadedus, hakkab nüüd ära sulama, kui tõrjutuse juured tõmmatakse Sinust välja. Ja siis ole valmis ülenduseks!

4. Stress eemaldatakse Sinu kehast ja kogu elust just praegu!  Pidevad „heastamise teod“ peavad lõppema. Isegi hirm läbikukkumise ees saab Su elust murtud. Kui Sa astud Isa sügavasse armastavasse embusse, siis läbikukkumise hirm sulab ära.

Isa Armastavast Embusest Deklareeritakse Sulle: „Ma armastan Sind kõigest hoolimata!“- ja see vaatenurk paneb Sind lendlema liueldes!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 28.10.2018
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar