pühapäev, 6. jaanuar 2019

Doug Addison „Prohvetlik Sõnum 2019.aasta Jaoks „Sinu Eluraamat On Avanemas!“


 
See on Isanda soosingu aasta Sinu jaoks. Mil iganes Sa loed või kuulad seda sõnumit, võid Sa selle vastu võtta Isanda käest, sest Tema on aja ja maailmaruumi ülene.

Mis Hakkab Juhtuma Uuel Aastal

"Ja kui Ta siis palvetas, avanes Taevas ja Püha Vaim laskus Tema peale tuvi kujul. Ja Taevast kostus hääl „Sina oled Mu Poeg, keda Ma armastan; Ja Ma olen Sinuga väga rahul.“ Jeesus oli siis 30.aastane, kui Ta alustas oma teenimistööd.“ (Luuka 3:21-23 NIV)

Ma kuulsin, kuidas Isand ütles, et just praegu on Ta esile toomas Luuka evangeeliumi kolmandat ja neljandat peatükki, kus Jeesus ristita ja Ta sai Püha Vaimu väe.  

Isa rääkis esimese asjana Jeesusele armastusest. Ja Poeg kuulis ka kinnitust Isalt selle kohta, mida Ta hakkab tegema. Ole valmis selleks, et Isa avab Taeva Sinu kohal, et Sa saaksid Püha Vaimu Väe. Jumal räägib Sulle väga selgelt Sinu identiteedist, Sinu kutsumisest ning Tema kustumatust armastusest Sinu vastu. Sul on võimalus võtta Jumalalt vastu uus ilmutus ja uus jõud. Jumal avab Sinu eluraamatu samal moel, nagu Ta tegi seda Jeesusega ning Isa ilmutab Sulle, mis on Sinu uue ajaperioodi ülesanded.

Jumal Liigub Jeesuse Ealiste Hulgas

Jumala liikumist saame me oodata kõigi seas, aga on üks konkreetne grupp inimesi, keda Jumal erilisel moel äratab just sel aastal. Nii, nagu Jeesus alustas oma teenimistööd 30.aastaselt, äratab sel aastal samavanuseid. Me hakkame nägema, kuidas need, kes ei tunne Jumala vastu mitte mingit huvi, äkitselt ärkavad, et hakata otsima oma elu mõtet.

Kõrbe Aeg Saab Läbi
 

"Jeesus, täis Püha Vaimu, lahkus Jordanist ja Vaim juhtis Ta kõrbesse, kus Teda 40 päeva kiusas saatan.“ (Luuka 4:1-2 NIV)

Kohe peale seda, kui Jeesus võttis Taevast vastu väe, läks Ta läbi kõrbe ajast. Kõrb ja testimise aeg aitavad meil saada tugevaks ning valmistavad meid ette käima Jumalaga sügavas intiimsuses ja autoriteedis. Aga paljud meist on juba olnud kõrbe ajas. Ole valmis, et Sa väljud sellest hinge pimeduse ööst otse Jumala särava valguse keskele, mis tervendab ja taastab Sinu elu paljud alad.

Sinu Eluraamat On Avanemas

"Isanda Vaim on Minu peal, sest Ta on võidnud Mind kuulutama häid uudiseid vaestele. Ta on saatnud Mind kuulutama vabastust vangidele ning nägemise taastumist pimedatele, tegema rõhutuid vabaks ning Jumal on saatnud Mind kuulutama Isanda soosingu aastat.“ (Luuka 4:18-19 NIV)

 
Kui Sa vaatad Luuka 3: 22- 4: 21 oma Piiblis, siis Sa näed seal protsessi, milleks Jeesus kutsub meid sellel aastal. Esimese avaliku väljaastumise ajal räägib Jeesus Jesaja 61 prohvetliku sõnumi täitumisest. Sa ehk ütled, et see oli Jeesuse elu eesmärgi väljendus. Et need olid Tema elu juhtivad Piibli kirjakohad, mis rääkisid sellest, kes Tema oli ja milleks Ta oli kutsutud. Aga Jumal kutsub Sind tegema samal moel täpselt neidsamu asju.

• Jumal on Sind saatnud kuulutama Häid Uudiseid- isegi siis, kui Sa ei ole jutlustaja.

• Jumal on saatnud Sind kuulutama vabadust nendele inimestele, kes on valude ja haiguste vangistuses.

• Jumal on saatnud Sind abistama inimesi, kes on siis kas vaimselt või füüsiliselt pimedad.

• Jumal on saatnud Sind vabastama inimesi, kes on rõhutud ja masenduses.

Jälgi sel aastal, kuidas Jumal ilmutab Sulle isiklikult Sinu eluraamatu ja Piibli põhjal Sinu elu eesmärke.

 

Palu Jumalat, Et Ta Räägiks Sulle

1988.aastal tulin mina välja nõidumisest otse Isanda juurde. Ma oli siis 30.aastane ning see oli täpselt 30.aastat tagasi käesolevast hetkest. Sel hetkel, kui ma sain täis Püha Vaimu ning kuulsin esimest korda Jumalat rääkimas, sain ma Temalt koheselt Jesaja 61 peatüki. Täpselt needsamad sõnad, mida Jeesus kasutas Luuka 4:18-19, on olnud minu elu kutsumiseks alates minu pöördumise hetkest. Kui ma õppisin Luuka kolmandat ja neljandat peatükki, siis ma palusin Jumalat, et Ta räägiks mulle ning näitaks isiklikke asju sellest peatükist. Minu perekonna nime pärinemise (Addison) avastasin isegi Luuka 3:28 salmist. Me võime Piiblist leida täiesti hämmastavaid asju ka oma geneoloogia (päritolu) kohta.

Sa saad paluda Isandat, et Ta räägiks Sulle isiklikult Sinule arusaadaval viisil. Ma palvetan just praegu, et Isand räägiks Sulle Sinu kutsumise kohta. Ja kui Sa ei kuule mitte midagi, siis Sa võid alati täie kindlusega kasutada Jeesusega sarnaselt Jesaja 61:1 ja Luuka 4:18"Isanda Vaim on Minu peal, sest Ta on Mind võidnud…!“

Teenimisinglid

"Kas pole mitte kõik inglid teenijad vaimud, kes on saadetud teenima neid, kes pärivad pääste?“ (Heebrealastele 1:14 NIV)

Sel aastal annab Jumal teenijatele vaimudele spetsiaalseid käsklusi, et inglid teeniksid Sind ja kogudusi, ärisid ja linnasid. Pane tähele inglite kohalolu. Mõista seda, et Sa ei pea nägema inglit selleks, et kogeda, et nad on kohal. Jumal jagab korraldusi inglitele, kes aitavad Sul täita Sinu kutsumist ning kes aitavad Sul tegutseda uutes asjades, mis on esile tulemas nii sel aastal kui järgnevatel aastatel.  

Valvel Olemine ja Isanda Ajastus

"Ma seisan oma vahipostil, ma olen koha sisse võtnud kaitsevallil, et näha, mida Tema mulle ütleb…“ (Habakkuk 2:1 NIV)

"Isanda vahipostil olemise"and—prohvetlikud eestpalvetajad ning vahimehed „kaitsevallidel“ mängivad väga kriitilist rolli kõiges selles, mida Jumal teeb sellel aastal. Jumal tõstab üles terveid prohvetlike eestpalvetajate gruppe, kes juba eos saavad teada vaenlase plaanidest ning ennetavad neid edukalt, peatades rünnakuid, ilmaga seotud hädasid ning katastroofe.

"...Issaskari suguharu mehed teadsid aegu ning seda, mida Jumal oli tegemas…“ (1 Ajaraamatu 12:32)

Sel aastal tõstab Jumal üles Issaskari suguharu mehi ja naisi, keda Tema võiab mõistma aegu ja Isanda tegevust. See võidmine annab inimestele väga täpse võime mõista õiget ajastust, ajaperioode ning see võidmine võimaldab Jumala käest vastu võtta konkreetseid plaane, kuidas erinevates situatsioonides reageerida ja tegutseda.

Me vajame hädasti Isanda tarkust, sest inimlikust selle maailma tarkusest pole mitte mingit kasu sel aastal. Ülioluline on avada Jumala uks ning lasta Isanda Vaimul end äratada Jumaliku tarkuse ja arusaamisega kõige selle kohta, mis praegu on toimumas. Sa võid olla väga lootusrikas, sest Jumal on liikumas!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 06.01. 2019
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar