pühapäev, 16. september 2018

Doug Addison “PROHVETLIK SÕNUM: SINU ÜLENDUSE JA TAGASIMAKSETE AJAPERIOOD ON KÄES”

 

September on vapustav ajajärk kõigil nendel Aukartuse Päevadel. See on kuu, mil Jumal räägib eeloleva aasta kohta ja Sinu saatuse kohta väga selgelt. Igal aastal Rosh Hashanah (Juudi Uus Aasta) ajal  ja Yom Kippuri ( Lepituspäev) ajal katsub Jumal meie elud läbi selleks, et meid ülendada. Ja eelolev aasta on väga eriline ülenduse aeg!

Rosh Hashanah algab 9.septembri päikeseloojangul ja lõpeb 11.septembri päikeseloojangul. Yom Kippur algab 18.septembri päikeseloojangul ning lõpeb 19.septembri päikeseloojangul. Sellel kümnepäevasel perioodil on taevas eriliselt avatud unenägudeks, visioonideks, nägemusteks, ilmutusteks ja taevalikeks kohtumisteks.


EELMISED SEITSE AASTAT.

“Iga seitsme aasta tagant tuleb meil iga kaasjuut vabaks lasta …”

Jeremija 34:14 NIV

Isand näitas mulle, et praegu on eriline lepituse ja ülenduse aeg eelmise seitsme aasta eest. See seitsmeaastane periood algas 2011 aasta Rosh Hashanah ajal, mis oli 30.septembril 2011.aastal. Paljude jaoks on olnud eelmised seitse aastat väga katsumusterikkad aastad. Kui Sa vaatad sellele ajale tagasi, siis Sa võid avastada, et paljud asjad on küll alanud, aga need pole kunagi saanud lõpetatud. Võib-olla Sind rünnati, ehk Sa oled silmitsi olnud haigusega või kaotanud raha, suhteid, ärisid, teenistusi jne.

Praegu on jumalike ümberpöörete aeg ja Sa võid oodata seda, et Jumal toob tagasi asjad 2011.aastast alates, milleks Sa oled kutsutud, aga mida Sul pole õnnestunud täita ega teostada. Praegu on aeg, mil need, kes on olnud vaenlase käes vangis, saavad vabastatud uude vabaduse ja loomingulisuse ajastusse ja tasemesse.
 


Tee nimekiri asjadest, mis on Jumal Sulle tõotanud alates 2011.aasta septembrist. Ja siis palveta ning palu Jumalal tuua tagasi kõik need asjad, mis on Sinu jaoks praegu.

SEITSMEKORDNE TAGASIMAKSE.

“Kui varas tabatakse, siis ta peab maksma seitsmekordselt…”

Õpetussõnad 6:31 NIV

Kuna viimase seitsme aasta jooksul on toimunud väga palju ülekohut, kannatusi ja raskusi, siis Jumal nõuab sisse paljude inimeste jaoks seitsmekordse tagasimakse. Kui Sina oled kogenud kaotusi ja tagasilööke, siis lihtsalt koosta nimekiri ning tõsta see Jumala ette. Ja pole tähtsust, kas see oli Sinu viga/süü või mitte. Praegu on alanud võimas tagasimaksete ja õigluse ajajärk, aga see kõik ei ole AUTOMAATNE, Sul on vaja kõiki neid asju läbi palve sisse kutsuda.


Tee nendest kaotatud asjadest nimekiri ning tee Jumalaga koostööd palves, et need asjad septembris sisse kutsuda.

JÄRGNEVAD SEITSE KUUD.

Sellel aastal lõppes Rosh Hashanah  9/11 päikeseloojangul. See on väga eriline ja tähtis kuupäev, kui Jumal tuletas meelde neid negatiivseid asju, mis on juhtunud minevikus.

Jumal rääkis mulle järgnevatest seitsmest kuust- 2018.aasta septembrist kuni 2019.aasta aprillini- see aeg saab olema sügavate ilmutuste ja taasühinemiste ajaperiood.


“Ma avan oma suu, et rääkida tähendamissõnadega, Ma olen avaldanud ja inspireerinud peidetud saladusi juba alates maailma loomisest.”

Matteuse 13:35b NIV


Müsteeriumid ja saladused, mis on olnud peidetud maailma rajamisest alates, hakkavad nüüd ilmnema. Need uued ilmutused on vajalikud, et Sa oleksid valmis nende õnnistuste ja asjade tarvis, mis tulevad 2019.aastal ja järgneval ajajärgul. Kui vaenlane on tulnud kui üleujutus (Jesaja 59:19), siis ainus viis, kuidas Jumal saab kõige selle vastu tõsta oma standarti, on avaldada uusi ilmutusi ja anda Oma inimestele sügavamat arusaamist.

SEISA KINDLANA.

Mooses vastas inimestele: “Ärge kartke! Seiske kindlalt ja Te näete Isanda päästet, mis Ta toob Teile täna.” 2 Moosese 14:13a NIV



Väga tähtis on mitte karta ning seista kindlalt kõigi vaenlase rünnakute vastu. Usu ja usalda seda, mis Isand Sulle näitab ja ära kaota julgust, kui tormid peaksid hakkama märatsema Sinu ümber. Jumal planeerib Sinu vabastust, mis võtab palju suuremad mõõtmed järgneva seitsme kuu jooksul ja sellest ka edasi.

VÄRAVAD AVANEVAD.

“Ainus, kes murrab eesseisva tee lahti, läheb nende eel; nad murravad läbi väravate ning lähevad välja. Nende Kuningas liigub nende ees, Isand on nende Pealik!” Miika 2:13 NIV



Jumal tegutseb, minnes Sinu ees just praegu, et avada väravaid ning valmistada Sulle teed. Ta murrab lahti ka need väravad, mis on Sind minevikus tagasi hoidnud. Väga võimas läbimurde võidmine vallandub septembris ja kuna Jumal on väljaspool aega, Teda ei piira aeg, siis see prohvetlik sõnum hakkab jõustuma Sinu elus alates hetkest, mil Sa seda loed.

Vaata, kuidas Su läbimurded tulevad esile ning asjad hakkavad muutuma väga kiiresti!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 16.09.2018


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar