esmaspäev, 13. oktoober 2014

Lana Vawser "2015 – Aasta, et Näha, et olla Vaba ja elada sügavamalt oma põlvedel."


 

Kui ma otsisin Isandat 2015.aasta suhtes, siis üks fraas hakkas korduma minu südames ja mõistuses. See oli: „ 2015 on aasta, et näha, et olla vaba ja et elada sügavamalt oma põlvedel."

Aasta, et Näha

Ma kogesin, et 2015. aasta saab olema aasta, mil me näeme suurema selguse, ilmutuse ja tarkusega.

Samuti ma kogesin, et Jumala rahvas tõuseb üles suurema „vaatepildiga/nägemusega“ – „vaatepildiga“ Temast ning Tema Sõna saladustest ja varandustest,  mis toovad suure tervenemise ja läbimurde mitte ainult nende endi eludesse, vaid ka neid ümbritsevate inimeste ellu ning seetõttu on nad võimelised sünnitama esile Kuningriigi võtmeid, mis lukustavad maailmas lahti erinevad sotsiaalsfääre ja kultuuri, ja seetõttu tuleb esile ka Jumala Kuningriigi laienemine ja Tema nägemine suureneval maa-alal seitsmel ühiskonna mõjusfääri mäel. (perekond, kogudus, majandus, haridus, meedia, valitsus, kunst)

Ma kogesin, et Jumala rahvas ei hakka mitte ainult ärkama suuremas ilmutuses Temast ja Temas peituvas identiteedis ja meelevallas, vaid nad hakkavad ka „nägema“ tarkusega „vastuseid maailmale“, ja eriti, mis puudutab vastuseid riigijuhtide jaoks.

Mulle meenusid minu südames Joosepi ja Taanieli lood, kui nemad asetati kuningate ja maailma liidrite ette ülivõimsa „vaatepildiga/nägemusega“, et tuua juhtidele tarkust ja läbimurdeid kriisi ajal. Ma tajusin, et 2015.aastal vabastab Isand oma Joosepid ja Taanielid siia maailma, keset kriise ja väga suurt hirmu, seda kõike selleks, et tuua liidritele ja suure mõjuvõimuga inimestele tarkust ja julgustust Jumalalt, ja mitte ainult tõestuseks Tema olemasolust ja headusest, vaid ka tõestuseks Tema suurest armastusest ja hoolimisest maailma  ja  Tema loodu suhtes.

 

Aasta, et Olla Vaba

Ma kogesin, et 2015. aastal saab Koguduses olema suurem vabadus „inimeste kartusest“. Jumala rahva südamed ärkavad elule Temas, ärgatakse suures julguses Tema heaks, liikudes  suure kartmatusega edasi keset maailma kriise ja hirmu- liikudes ja kuulutades Tema Sõna ilma ühegi takistuseta ja seetõttu näevad nad Kuningriigi võidukat laienemist, ning „inimeste kartus“  ei saa neid enam tagasi hoida.

Kui maailm kogeb suurt rõhumist ja hirmu, siis Jumala rahvas liigub edasi vabana „inimeste kartusest“ ning liigutakse edasi ka uutel tasemetel taevalikus julguses, kasutades oma meelevalda, et põhjustada muutusi ja pöördeid maailma süsteemis nii, et vaenlase katsed varastada, tappa ja hävitada luhtuvad ning nähakse, kuidas Isand toob imelised läbimurded ja maailm vaatab „aukartusega“.

Pöördumised, vabanemised ja tervenemised kasvavad plahvatuslikult, kui Isand esitleb oma imesid ja tunnustähti, pöörates maailmas vaenlase saadetud  „epiteemiad“, kui Jumala rahvas seisab oma meelevallas.  Jumal tõesti tahab särada 2015. aastal.  Kui pimedus üritab järjest enam ja enam kahjustada maailma, siis Jumala rahvas on oma positsioonidel  valmis, et suruda pimedus tagasi vabastades Tema valgust.

Aasta, et elada Sügavamalt Oma Põlvedel.

Ma kogesin, et 2015.aasta on Jumala rahva jaoks Suurema Eestpalve aasta ning paljud elavad oma põlvedel palju sügavamalt. Jumala rahvas näeb ilmutuslikku väge, mis vallandub just eestpalve läbi, ning  eestpalve kasvab plahvatuslikult ning käib käsikäes sellega, kuidas nägemine kasvab Kristuse Ihus.

Tarkus ja Kuningriigi võtmed sünnitatakse esile läbi palve ilmutusliku väe ja eestpalve toob esile palju kapitaalseid pöördeid. Asjad, mis võtaksid loomulikus maailmas aega aastaid, saavad Isanda poolt tehtud ja ümber pööratud üleloomulikult lühikese aja jooksul, sest eestpalves astutakse kõrgemale tasemele.

Ma kogesin ka seda, et Eestpalve ja Prohvetlik saab suuremal viisil ühte sulama 2015.aastal. Prohvetite sõnad omavad suuremad väge, kui samas on ka vabastatud ja esile sünnitatud sügavamad ilmutused  palve/eestpalve väest.

Eestpalve koormad, mida Isand annab, kui need võetakse vastu ja ustavalt palvetatakse läbi, põhjustavad mõningaid suurimaid saavutusi Jumalas, mida on võimalik näha 2015.aastal.

tõlkinud Jana Naudi 13.10.2014

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar