pühapäev, 5. aprill 2015

Lana Vawser-„Ülestõusmise ja Ärkamise Ootus"




Samal ajal, kui Jumala Vaim räägib paljudele „ärkamisest“ ja „väljavalamisest“, mis on tulemas ja mis vaikselt on käärimas ning mis vallandub ühe hetkega, on Jumal praegu Oma rahvast kutsumas sügavamasse alistumisse. Paljudele on näidatud seda, mis on tulemas nende isiklikes eludes ja Kristuse Ihu jaoks tervikuna. Ootusärevus kasvab. Põnevus kasvab. Ootus mullitab südametest üles. Nälg on suurenemas.
Isand on valmistamas Oma rahvast suure ärkamise jaoks. Hoovused on suunda muutnud ja me oleme liikumas otse suurima väljavalamise ja ärkamise suunas, mida eales on nähtud. Paljudel on see tunne, et nad elavad otsekui „nüüd“ ja samas selle ootuses, mis on „tulemas, käärimas, algamas“. Praegune üleminekuperiood on korraga ebamugav ja põnev. Ma kogesin seda, et Isand on Oma rahvast kutsumas sügavamale tasemele nii alistumises kui intiimsuses, ajal, mil me liigume nii isiklikult kui ühiselt ärkamisse.
Ärkamine
Koos ärkamise puhkemisega räägib Isand  paljudele ka sellest, et tulemas on Vaimu väljavalamine ja Tema Auhiilgusega kohtumised sellisel määral, mida pole eales varem nähtud. Isand räägib Oma rahvale sellest, et põllud on valmis lõikuseks ning tohutu hingede lõikus on tulemas Kuningriiki sellel ajaperioodil.
Just nüüd on Jumala rahva jaoks individuaalselt isikliku ärkamise ja ülestõusmise aeg. Kui Jumala rahvas eemaldub KÕIGEST , mis neid on takistanud, et Jumalat otsida, kui nad raputavad endalt maha kõik need asjad, mis on nende tähelepanu hajutanud, kui nad heidavad endalt Tema Sõna läbi kõik valed mõtteviisid, mis on hoidnud neid vangis, ning täielikult anduvad esmalt ja peamiselt Jumalat otsima- siis toimub kõigi aegade suurim südamete ärkamine. Jumala rahva südametes on just praegu toimumas ärkamine, mis hakkab üle voolama ning plahvatab maailma keskel.
Jumal on Äratamas Oma Rahva Nälga
 Jumal on rääkimas Oma rahvale sellest, et on vaja asetuda ärkamise jaoks. Paljud on väsinud, läbi põlenud, kaotanud julguse, pettunud, haavunud, elult lüüa saanud ning kaotanud nälja Jumala järgi. Südamed, mis on olnud kirglikud, et otsida ja õppida Jumalat tundma, on nüüdseks muutunud tühjaks ja julgusetuks ning huvi Jumala tundmise järele on kadunud.
Ma nägin, kuidas Jumal äratas üles inimeste nälja. Ma nägin, kuidas Jeesus ilmus inimestele öösel, unenägudes, nägemustes ja viisidel, nagu üksnes Tema oskab, viisil, kuidas inimesed vajasid ning nende südamed ärkasid täitmatu näljaga Tema tundmise järgi. Oma imeilusas armastuses ja õrnuses ja headuses tuleb Jumal Oma rahva juurde ning toob ärkamise nende südametesse. Paljude südametes algab ärkamine, mis siis plahvatuslikult nakatab teisi.
Tema aulise armastuse läbi purunevad „müürid“, mis on takistanud inimesi pressimast Jumalale lähemale. Valed, mis on hoidnud inimesi eemal Abba, Issi, sülest, sulavad ära ilmutuste kaudu, mis tulevad Tema kui Issi heldusest ja ekstravagantsest headusest.
Jumal on rohkendamas Oma rahva nälga läbi selle, et praegusel ajaperioodil tuleb esile tohutul hulgal kohtumisi Temaga, mille kaudu Ta juhib oma rahvast uude ajaperioodi. Jumala on esitanud Oma rahvale suurepärase kutse Jeesusega kohtumiste hooaega.
Ta on viimas Oma rahvast paika, kus TEMA ON KÕIK! Mida rohkem soosingut, mida rohkem uksi avaneb, mida rohkem igatsusi läheb täide, mida rohkem varustust tuleb esile, mida rohkem tervenemisi toimub- SEDA ROHKEM ME TAHAME JEESUST! Ning Jumala rahvas jõuab selle sügava ilmutuseni, et kõige suurem varandus on JUMALA TUNDMINE.
Igatsuste, Visioonide ja Lootuse Üles Tõstmine
Selles paigas, kus toimub isiklik südamete ärkamine, ma nägin unistuse ülestõusmist, visioonide ülestõusmist ja lootuse ülestõusmist. Sõna „ülestõusmine“ oli esile tõstetud arusaamisega, et TEMA on Ainus, kes toob ülestõusmise. Mõned unistused, visioonid ja lootus on mõnede südametes nii „surnud“ ja seda päris pikka aega, et selleks on vaja imet, et neid näha taas ülestõusmise läbi.
Jumal TÕSTAB ÜLES asjad, mis on olnud surnud! See, mis tundub võimatuna, selle tõstab Jumal üles. Selles ärkamises me liigume ühiselt ja samas näeme isiklikke igatsusi, visioone ja lootust tõusmas üles Tema aulise armastuse läbi
Ma nägin, kuidas Tema hingas „igatsustesse, visioonidesse ja lootusesse“, mis Tema oli inimestele andnud ja mis mingil põhjusel olid varastatud või katki või tapetud. Need kõik ärkavad taas elule. Luud on hakanud juba ragisema! See saab olema kõigile selgelt näha, et see oli TEMA auline armastuse ja väe käsi, mis tõi need igatsused ja visioonid taas elule.
Minu vaimus on selline ülevoolav ootus selle suhtes, et Jumala rahva keskel saab olema selline auline ülestõusmine. Ma kogesin vaimus ka seda, et tuleb suur kasv tunnistustes surnute ülestõusmisest Jeesuse nimel, ja seda mitte ainult selleks, et demonstreerida Tema armastust ja aulist väge, vaid ka kui prohvetlikku tunnustähte sellest, mis toimub nii inimsüdametes kui vaimus.
Raputa Ennast Lahti Rabelemisest
Keset kogu seda aulist ootusärevust ja põnevust selle suhtes, mida Jumal saab tegema Oma rahva sees, kogesin ma hoiatust Vaimus. Kui põnevus ja ootusärevus kasvab, siis on kerge hakata ise oma jõust pingutama, et proovida panna asju kiiremini juhtuma. Ma kogesin, et Isand ütles, et ole teadlik rabelemise soovist ning püüdest panna asju juhtuma.
Jumala rahval on vaja Tema Ligiolus katsuda läbi omaenese südamed ja teha kõik selleks, et raputada eneselt lahti igasugu püüe ise rabeleda ja pingutada. Sest vaenlane üritab Jumala rahvast lõksu meelitada ja lükata neid „ise rabelema“, mis aga varastab ära rahu ja visiooni, sest kui omaenese jõus pingutamine võtab maad, siis see toob viivituse asjades, mida Jumal tahab vallandada.
See, mida Jumal on praegu tegemas, on imeilus ja tõeliselt auline ja Tema ajastus on alati täiuslik. Tema ajastus on täiuslik! Puhka Temas, lase sellel põnevusel ja lootusrikkusel kasvada, ülista Teda, ja säti oma süda Tema järgi paika ning tunne rõõmu Tema südames. Õpi tundma rahulolu JEESUSES ( Filiplastele 4: 12-13). Jumala rahva jaoks saab praegu väga sügavalt ilmutatud rahulolu saladus….see saladus on…JEESUS!
Mida Rohkem Sa Marineerid, Seda Suurema Kiirusega Sa Laiened!
Marineeri ja imbu täielikult läbi Tema Ligiolus, Armastuses ja Sõnas. Mida rohkem Sa marineerid, seda suurema kiirusega Sa laiened. Vaenlane tahab läbi Sinu enda rabelemise ära varastada seda laienemist, mida Isand on toomas Sinu ellu. Rahune maha ja marineeri Tema imeilusas ja aulises armastuses, headuses ja imelises olemuses. Taevas maa peal saab olema Sinu elu reaalsus väga plahvatuslikul viisil, kui Sa marineerid end Temas.
Ärkamise tuli saab põlema väga eredalt ja säravalt. Sa näed Tema palet ja tunned Tema südant, kui Sa astud sisse. Tema armastus vallutab Su täielikult!
Ärkamise tuli saab põlema väga eredalt ja säravalt südametes, tänavatel, linnades, rahvaste keskel, terves maailmas. Jumal on praegu Oma rahvast ümber asetamas õigesse kohta. Toimumas on kirgliku kiindumuse ärkamine! Armastuse ärkamine!

Jumala rahvas on ÄRKAMAS, kui nad võtavad vastu Tema aulise KUTSE!


tõlkinud Jana Naudi 05.04.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar