pühapäev, 24. detsember 2017

Amy Shamp „Saagu Uuest Aastast Jumaliku Ümberpööramise Aasta!”


 
Sõbrad, saagu sellest uuest aastast, millesse Te astute, jumalike ümberpööramiste aasta! Saagu sellest aasta, mil hingevaenlane tõsiselt kahetseb seda, et ta Teid julges häirida ja rünnata! Ma usun kogu südamest, et sellest uuest aastast saab aasta, mil Jumal pöörab Teie tagasilöögid jumalikeks valmispanekuteks! Seal, kus vaenlane on püüdnud tuua hävingut, toob Jumala taastuse ja täieliku hüvitamise!

"Me teame, et kõik asjad töötavad nende kasuks, kes armastavad Jumalat, nende heaks, kes on kutsutud vastavalt Tema eesmärkidele(Roomlastele 8:28 KJV). Jumala Sõna tõotab meile, et selle, mis vaenlane on mõelnud meie kahjustamiseks, pöörab Jumal meie heaks. Jumal toob taastuse nii Sulle kui ka Sinu perekonnale! Pidage seda meeles, mu sõbrad, Jumal on taastamas! Jumal suudab meid taastada nii füüsiliselt, emotsionaalselt kui ka finantsiliselt! Ma palvetan, et sel uuel aastal tuleb Su perekonnale täielik taastus, Jeesuse Kristuse võimsal nimel!

“.....kui vaenlane tuleb kui üleujutus, siis Jumala Vaim tõstab tema vastu oma standarti (Isaiah 59:19). Standart, mida Jumal üles tõstab, on Tema Sõna! Jumala Sõna kannab endas Tema kalleid tõotusi! Ja see ongi standart, mida Jumal üles tõstab! Tema Sõna on võimas vundament, mis meid kaitseb ning teeb meid võimeliseks seisma iga elutormi ajal!

Sa Vallutad Oma Mäe ja Omandad Oma Tõotused.

Meil kõigil on tõotused, mis on seotud meie saatusega ning meil kõigil on takistused (või mäed) selle tee peal ees. Paljudel kordadel olen ma kogenud seda, et kõige suurem vastupanu tuleb siis, kui Jumal on parasjagu ette valmistamas meie jaoks suuremat läbimurret. On aeg rääkida oma mägedele ning omandada Sulle Jumala poolt antud tõotused!

"Kes iganes ütleb sellele mäele: liigu paigast ja lange merre! ja ei kahtle oma südames, vaid usub, et see, mis ta ütleb, sünnib, siis see sünnib, mis ta ütles. (Markuse 11:23 KJV)

Mis iganes mägi on Su tee peal ees, ma tahan Sind julgustada sellele rääkima, käskides seda, et see saab juurtega välja kistud ning eemaldatud, et see enam ei takista Sinu saatust! Sa võid näha võimatuid mägesid liikumas, kui Sa kasutad oma sõnade väge! Ma tahan Sind julgustada, ükskõik millest Sa oled sel aastal läbi läinud, mis iganes vaenlane on Sinu pihta pildunud... Jumalal on viis, kuidas Ta selle kõik ümber pöörab! Pane kogu oma usaldus Täiuslikult Usaldusväärse Jumala peale!

Ma deklareerin, et iga takistus saab eemaldatud Sinu teelt nii, et Sa saad täielikult siseneda oma elus Jumala tõotustesse, Jeesuse Kristuse võimsal nimel!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 24.12.2017

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar