pühapäev, 12. august 2018

NATE JOHNSTON „SA OLED UUE PÄEVA UKSELÄVEL!“



 Nendel sõjapidamise ja vastuseisu hetkedel, kui tuleb kiusatus alla anda, keerata ennast teki alla ja lihtsalt magada, saab Sinu kiitusest võtmetähtsusega element. Ma olen näinud korduvalt seda, kuidas vaenlase kõige raskematest ja rõhuvamatest rünnakutest saab vaid hõõgub kuhi tuhka Jumala tütarde ja poegade läheduses, kes otsustavad keset karmi lahingut tõsta oma võiduhääle.

Ma kuulsin Isandat ütlemas: „Nad on ukselävel!“ See on hetk, mil mõned väga oluliste valdkondade MUUTUSED/PÖÖRDED, mille suhtes Sa oled seisnud usus, aga mis on eelnevatel perioodidel olnud peidetud või on olnud käeulatusest väljas, saavad nüüd olema käega katsutavad.

Sa oled uue päeva ukselävel ning palju nooli on lennanud, aga need ei saavuta edu. Relvi on sepistatud, aga need ei taba märki. Sinu rahu on ehk kahanenud, rõõm otsa lõppenud ja lootus hääbumas, aga kui Sa vabastad oma lahingulaulu, siis Sa näed, kuidas pilved kaovad ja Sa koged, kuidas Su jalad liiguvad edasi üle iga takistuse.  See on purustamise ajaperiood, mil Jumal tegeleb kõigega, millel on võime varastada Sinult Sinu edasiminek.

Ära alistu hirmule, see on ainult võidetud vaenlase viimane püüdlus  (kampaania) määrida Sulle pähe asju, mis võiks Sind õigelt teerajalt eemale viia. Ära mine sellega kaasa! Käes on aeg selleks, et reageerida vägivaldselt, võiduka kiitusega panna kõik põrguväed kabuhirmus kisendama ning Taeva inglid koos Sinuga laulma. Laula, laula, laula! Vabasta, vabasta, vabasta! Jeesuse Kristuse nimel võidutse, võidutse, võidutse!!!
 

Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 12.08.2018

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar