pühapäev, 19. juuli 2015

Lana Vawser „ Südamete Igatsused ja Unistused On Tules! Sinust Parima Versiooni Esile Sünnitamine!“



Hiljuti ühel hommikul ma nägin nägemuse, kus paljud Jumala rahva hulgast olid täielikus alandlikkuses Isanda ees põlvili. Aset leidis väga sügaval tasemel alistumine. Koheselt ma kogesin seda, et nii mõnegi jaoks oli sellesse sügavasse alistumisse jõudmine päris valus kogemus. See alistumine sisaldas endas „lahti laskmist“. Ja siis see alistumise protsess hakkas laienema ning Jumala rahvas, kes oli näoli Jumala ees maas, hakkas ühes hetkel naerma ja naerma ja naerma väga suure rõõmuga.  Absoluutses ja radikaalses alistumises on leitav väga sügav rõõm. Jumala rahval on võimalik kogeda sellisel tasemel rõõmu, mida nad eales varem pole tundnud. Mida sügavamale nad lähevad Jumalale alistumises oma südametes, kõigega oma eludes, seda rohkem rõõmu nad leiavad.
Ja siis ma nägin seda, kuidas Isand liikus igaühe juurde, kes olid Tema ees näoli maas. Ükshaaval palus Isand neil istuda üles ning Isand istus maha koos nendega. Aset leidis väga sügav jutuajamine, mille jooksul Jeesus ütles: "Räägi Mulle oma südame igatsustest. Räägi Mulle sellest, mis on Sinu südames.“
Ja siis ma nägin hästi palju pisaraid. Rõõmu pisaraid sel ajal, kui nad rääkisid oma südame igatsustest ja unistustest. Ja seal olid ka kurbuse pisarad nende südame igatsuste ja unistuste pärast, mis olid jäänud lukustatuks väga paljudeks aastateks. Isand naeris rõõmsatega ja nuttis koos nendega, kes leinasid.  Mida rohkem Jumala rahvas jagas oma südant Temaga, seda rohkem nad hakkasid mõistma, et selle sügava alistumise käigus nende südame igatsused olid hakanud muutuma ja pöörduma kooskõlla Jumala südamelöökidega.
Siis ma kuulsin Isandat ütlemas: "Mina ei ole Sinu sügavaid südame igatsusi ja unistusi unustanud ega neist mööda vaadanud. Sel ajal, kui Sa nüüd Minust rõõmu tunned ning naudid Minuga koos olemist, saavad Sinu sügavaimad igatsused ja unistused  vabastatud ning need tulevad esile Sind ümbritsevas atmosfääris.“
Ma nägin seda, kuidas Isand kummardus ning puhus Oma rahva südamete peale… ja äkitselt ma nägin, kuidas Jumala rahva südamed SÜTTISID TULES. Nende südamed põlesid Jumala tules. ELU tuli tagasi nendesse igatsustesse ja unistustesse. Elu tuli nendesse igatsustesse ja unistusse sellise sügavusega, mida varem pole nähtud.
„Aeg on käes selleks, et Minu südamelöökidega kooskõlas olevad igatsused ja unistused ÄRKAKSID ELLU.“
Laul 37:4
Naudi Isandat ning Tema annab Sulle Sinu südame igatsused.
Isand jätkas Oma ilusast julgustavast südamest jagamist:
"Tuleb esile sellisel mõõdul varustus, mida Sa pole eales varem näinud. Sinu uksele koputavad ka sellised võimalused, mida Sa eales varem pole näinud. Minu soosing tõstab Sind esile, sest Sa oled olnud väga ustav ning Sa oled elanud avatud kätega. Sinu elus tuleb esile sellisel mõõdul juurdekasv, et Sa hakkad ülikülluslikult inimestele välja jagama ning Sa hakkad külvama ka tervetesse rahvastesse ning Sa avaldad igavikulist mõju.
„Minu tuli on langenud Sinu ohvri peale. MITTE MISKI pole olnud Minu jaoks nähtamatu. Ma olen näinud IGAT pisarat, IGAT ohvrit, IGAT kätt, mis on tõusnud keset raskusi Minu kiituseks, IGAT pisarat, mis on nutetud keset ootust ja valu, IGAT sõnakuulelikkuse sammu keset katsumusi ja raskusi ning Ma olen kuulnud IGAT „ma armastan Sind“ ütlust ka siis, kui Sa pole mõistnud ega aru saanud. Ma olen näinud Sinu otsuseid Mind usaldada isegi siis, kui Sa pole aru saanud. Ma olen näinud seda, kui Sa oled võtnud SEISUKOHA isegi siis, kui on olnud väga valus. Nüüd saavad Sinu igatsused ja unistused taas elavaks.“

"Sind on kaalutud ja mõõdetud ning Sul POLE jäänud midagi vajaka. Aga palju suuremad asjad on tulemas. Need saavad alguse nüüd. Teie nägudelt ja elude peal saab paistma Minu Auhiilgus sellisel moel, nagu EALES VAREM pole olnud. Paljudel Teist on vaja seda kuulda, et Te pole MITTE MIDAGI valesti teinud. See „ootamise“ ja „venituse aeg“ pole olnud märk sellest, et Teie oleksite midagi valesti teinud, vaid Mina olen võtnud selle aja, et Teid laiendada, et Te oleksite suutelised kandma rohkemat. Ma olen Teile seda korranud uuesti ja uuesti, aga siiski on saanud hirm haarata Teie südameid. Jää Minu südame ligi, kuula Minu häält, ning Sa oled sel moel alati juhitud Minu Vaimu poolt. Kelle kätte Ma usaldan palju, neid Ma ka venitan rohkem.
"Minu rahvas, pange tähele seda, et asjad muutuvad ÄKITSELT. Atmosfäär on rase muutustest, ja ÄKITSELT hakkate Te liikuma toimetuleku varustusest täiesti erinevale tasemele, kus on „üliküllus“ ja „unistuste täitumise elu“. Minu rahvas, pange end valmis selleks, et Te peate end lausa näpistama, sest Te astute nii Aulisesse sfääri, kus kõik tundub „ebareaalne“- sest kõik, millest Te olete unistanud, saab NII REAALSEKS.“
Teie südame igatsused ja unistused on tules! Need on tulemas esile ja need täituvad!

Sinust Parima Versiooni Esile Sünnitamine!
Sellel aastal ma olen eriliselt tähele pannud seda, et Jumala rahvas on otsekui rasedad Jumala tõotustest ning nüüd on jõudnud kätte aeg, et sünnitada need tõotused esile. Ühes hiljutises nägemuses ma nägin Jumala rahvast sünnitamas- ja kui nad olid siis sünnitamas, nägin ma seda, kuidas Jumala Auhiilgus kiirgas neist välja, kiirgas läbi nende, kiirgas nendes ümber ja nende üle.  Nad olid kõigepealt sünnitusasendis ning siis nad tõusid sirge seljaga püsti kogu julguse, vapruse ja kartmatusega ning nad särasid sellises Jumala Auhiilguses, et see oli silmipimestav.
Ja siis ma kogesin seda, kuidas Isand ütles: "Auhiilguse pojad ja tütred on tõusmas. Minu särav armee on tõusmas.“
 Väga palju asju on tulnud praegusel ajaperioodil Kristuse Ihu vastu. Olukorrad, mis on põhjustanud survet ja venitust. Vastuseis on olnud intensiivsem, kui keegi on kunagi kogenud ning ka võimalused, mis on avanenud, on olnud suuremad, kui keegi on kunagi ette kujutanud või unistanud. Uus Tema usaldamise tase on tulnud esile läbi valusate „läbimurrete“ ja seetõttu on sisenenud Jumala rahva südamesse ka uus ja sügavam alistumine. Ja läbi kõigi nende asjade ma nägin Jumala rahvast jõudmas kohta, kus sünnib PARIM VERSIOON SINUST! Sinust saab see, kelleks TEMA on Sind loonud! Jumala rahvas on seisnud jätkuvalt vastu vaenlase valedele, mis on rünnanud Jumala rahvast just sellel alal, mis puudutab nende identiteeti, et neid vigastada. Aga Jumala rahvas on seisnud vastu ning see on paljusid Jumala rahva hulgast viinud SÜGAVAMALE kohtumistesse Isandaga.
Nende kohtumiste ajal ma nägin Jeesust tulemas paljude juurde peegliga ning inimeste silmadelt langesid soomused.  Jeesus naeratas ning ütles: "VAATA ja NÄE" ja paljud Jumala lapsed avasid oma silmad TÄIELIKULT ning täitusid hämmastuse ja imestusega ning olid täielikult üle võetud armastusest, sest nad hakkasid NÄGEMA, kes nad TEGELIKULT on.  Jumala rahvas hakkas nägema, kelleks nad on loodud olema. Kui see sügavamal tasemel „ärkamine“ toimus, siis inglid hakkasid kätte haarama oma mõõgatuppedest relvi. Jumala rahvale on alati kuulunud vaimsed relvad ja Taevase armee abi, aga nad ei ole olnud võimelised neist kinni haarama, sest neil on olnud „vale ettekujutus“ sellest, kes nad tegelikult on. 
Ma nägin Taevast alla langemas tohutut tule pilve ja kui see alla langes, kuulsin ma neid sõnu: "Minu Armastuse Tuli." See langes Jumala rahva peale ning hakkas ära põletama neid rüüsid, mida nad kandsid. Need sõnad voolasid minu südamesse ja mõistusesse: "Minu armastuse tuli põletab ja neelab alla vaeslapse vaimu ja meelsuse. Enam ei ole võimalik tagasi hoida, vaid nüüd ollakse valmis edasi liikuma.“
Sind on äratatud olema SINA, kelleks Jumal on Sind loonud olema. Isand, Jumal, on teinud sügavat tööd nii Sinu südames kui Sinu elus selleks, et Sinust tuleks esile Parim Versioon, kui Sa toetud Temale. Kõige aulisem selle juures on see, et KÕIK SEE ON TEMA KÄTETÖÖ! See sünnitamine tuleb esile sügavast puhkuse ja hingamise paigast, sügavast intiimsusest, mis lähtub salajasest paigast; Jumala rahvas ärkab ja tõuseb Tema Auhiilguses, mis on järjest tugevamalt ja tugevamalt nende peal.
Paljud on kogenud, et see on nende elu siiani kõige raskem periood, ja tõesti see on olnud raske, aga sünnitus, mis nüüd tuleb esile, asetab Sind sügavamale edasi kõige aulisemas ja tähtsamas ilmutuslikus tões, mis on olemas Sinu kohta- SINU JUMALA LAPSEKS OLEMISES!
Ole julgustatud selle läbi, et keset neid raskusi ja võitlusi oled Sa üles äratatud olema see, kes Sa tegelikult oled, ning see on kõige võimsam positsioon siin elus. Väga tugevad inimesed tõusevad äkitselt, sest nad saavad korraga pihta sellele ilmutusele, mis hakkab nende  südametes täiesti uuel tasemel põlema, selle kohta, KES NAD ON ja KELLE OMAD NAD ON!
Hirm on murtud Jeesuse nimel. Piinava hirmu aastad on MURTUD. Häbi pärast peitu pugemised on MURTUD. Traumad  on MURTUD. Valed on MURTUD!
Pane iseendas tähele seda, kuidas äkitselt toimuvad Sinu südames muutused. Pane tähele äkitselt esile tulevat tugevust, vabadust, ärkamist, sest see kõik hakkab juhtuma NÜÜD. Jumala rahva südametes tuleb äkitselt esile plahvatuslik rõõm, mis ei ole põhjustatud olukordade poolt, vaid tuleb esile selle positsiooni tõttu, mis Jumal on meile andnud. Me oleme JUMALA pojad ja tütred.
Positsiooni asetatud Saatuse pärast
Sind on asetatud õigesse positsiooni just selle praeguse aja tarvis! Sind on üles äratatud lapseseisuse jaoks, mis sünnitab Sinust esile PARIMA versiooni Sinust, mis omakorda võimaldab Sul suuremal määral astuda oma saatusesse. Kaks maailma on jõudmas tohutu vastuolu perioodi. Maa ja Taeva kokkusaamine aeg on lähenemas. Taevas kohtub maaga ning avanevad tohutud saatuse uksed.
Pane end valmis liikuma edasi selles, milleks Sa oled loodud! Kui ärkab SINU PARIM VERSIOON, kelleks Sa tegelikult oled loodud, siis see toob endaga kaasa suurimad muutused Vaimus, mida enamus pole eales näinud. Sügavast hingamise ja puhkuse paigast toob see ärkamine esile sellise Taevaga kooskõla, mis avab saatuse ja võimaluste, ülenduse ja soosingu uksed, kui Sa liigud edasi oma mõjuvõimu alal, parima versioonina Sinust, kandes ja särades Tema valgust ja Auhiilgust, suuremal määral kui kunagi varem.
Ärkamine ja Võimalused on omavahel tihedalt seotud! Isand näitab Sulle Sinu mõjuvõimu alal igaühte uuel ja värskel viisil, mida tähendab JÕUDSALT EDASI KASVAMINE, ja mitte ainult kuidagi toime tulemine. Mida tähendab OLLA TÄIELIKULT ELAV ning mis kõik on võimalik siis, kui Jumal tõesti elab kellegi sees.
Läbi selle, et Sa ise ärkad sellele, kes Sina oled, liikudes sügavamale ja sünnitades esile parimat versiooni Sinust, tõmbad Sa oma ellu palju kutseid ja kohtumisi teistega, et jagada Tema häid uudiseid, et tuua paljusid Kuningriiki- et paljusid neid, kes tunnevad Jumalat, aga samas on väga katki ning kinni jäänud, saad Sa teenima Tema armastuse ja ilmutustega selleks, et nad saaksid täielikult vabaks.
Vaenlane on püüdnud väga jõuliselt Sind takistada, et Sa ei liiguks sellesse sügavasse sünnitamise paika, sest sealt Sa tõused väga tugeva inimesena, kelleks Sa tegelikult oled loodud. Sa oled valmis põhjustama tohutuid kahjustusi vaenlase kuningriigile ning võtma kõik tagasi, mis on varastatud.

SIND NII VÄGA ARMASTATAKSE! SIND nii väga väärtustatakse! SINA oled JUMALA POEG/TÜTAR! Sa oled tugev Temas! Sa oled maailma muutja! SINA oled mõjuvõimas isik! SINA kannad endaga Jumala Auhiilgust kõikjale, kuhu lähed! SIND on varustatud KÕIGEGA, mida Sa vajad! SIND on kutsutud ja asetatud õigesse positsiooni JUST SELLE AJA TARVIS!

Tõlkinud Jana Naudi 19.07.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar