reede, 10. märts 2017

Dana Jarvis „Aeg Äratada Endas Kaaleb!“



Ma kogen, kuidas Püha Vaim igatseb tohutult üles äratada võimsaid Jumala mehi ja naisi. Käes on aeg, et oma adrad muuta mõõkadeks ning sirbid vasardada noolteks ning siis seista julgena Isanda tugevuses. Ma kuulen, kuidas Püha Vaim on hüüdmas: „Ärka üles, Kaalebi vaim (meelsus)!“

Sa oleksid tegelikult võimeline palvetama Taeva maa peale ning tohutu jõuga paiskama põrgu väravaid oma kohalt. Sa oleksid võimeline meeles pidama igat Piibli sõna ning deemonid väriseksid kabuhirmus iga kord, kui nad kuulevad Sinu häält; AGA kui Sa magad, siis Sa pole saatana jaoks mitte mingiks ohuks. Isegi Simson oli vapustav siis, kui ta ärkas Jumala Vaimu väes, aga kui Simson magas, siis oli vaenlane võimeline ta pea paljaks ajama ning varastama temalt kogu tugevuse.

Kaaleb oli aga motiveeritud täielikult usust. Mitte hirmust motiveeritud, vaid USUST! Kaalebil oli vastupidavuse vaim (meelsus). 40.aastat hoidis ta kinni oma tõotusest. Ta ei olnud liigutatud kogu sellest negatiivsest survest, mis teda ümbritses. Põhiline mõte selle kõige keskel on: Kaalebi vaim (meelsus) tähendab olla kogu aeg valmis ja ettevalmistunud, jõulise kiituse meelsuses, et Jumal on võimeline, ning sellise hoiaku ja suhtumise keskel sai Jeesus Ennast ilmutada.

Praegune elulaad meie ümber võib panna meid magama nii, et Sa kaotad kogu oma kirglikkuse ning sellele järgneb visiooni kaotus. Mõnikord juhtuvad asjad, mis löövad Sind täiesti hingetuks ning Sa saad suure pettumuse osaliseks. Kui see juhtub, võib usk muutuda nõrgaks ning see omakorda tekitab olukorra, kus on kerge vaimselt uinuda. Ja siis tundub, et Sa kõnnid justkui unes läbi elu. Lase täna Kaalebi vaimul (meelsusel) tõusta enda sees! See julguse vaim, usu vaim, kannatlikkuse ja vastupidavuse vaim, pühendumuse ja sõnakuulelikkuse vaim Sinu sees. Ja lase jõulisel kiitusel minna enda ees, pea ees igasse võitlusesse/raskusesse ja konflikti.

„Aga oma sulase Kaalebi viin Ma sellele maale, kus ta on käinud, ja tema sugu pärib selle, sellepärast, et temas on teistsugune vaim ja tema on kõiges mulle järgnenud!“ (4 Moosese 14: 24)

Kristuse Ihus on mõned väga võimsad mehed ja naised, kes on Joona kombel jäänud paati magama. Prohvet Joona magas paadis ja torm märatses. Ma kuulen, kuidas Jumal ütleb: „Ärka üles, Kaalebi vaim, ning ärka üles Joosua vaim, ja ärka üles Giideoni vaim ning ärka üles Taanieli vaim. Ärata üles enda sees see võimas sõdalane!“

On aeg ärgata Jumala Võimsatel Meestel ja Naistel.

Prohvetitel on aeg ärgata.

Käes on Ajaperiood, mida ei tohiks maha magada.

Käes on Aeg, mil ei saa magada.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 10.03.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar