neljapäev, 28. mai 2015

LANA VAWSER “ SOOSINGU, JOOVASTUSE JA ÕIGEKS MÕISTMISE PIDUSÖÖMING”


 

 


 

Laul 3: 9 The Passion Translation

“Minu Kangelane tuleb mind päästma, sest üksnes Isand, Jumal, on minu Päästja.

Millise vapustava soosingu ja joovastuse pidusöömingu korraldab Tema Oma rahvale!”

 

Ma nägin Jumalat katmas lauda Oma rahva jaoks ning see oli “õigeks mõistmise” laud. Seal, kus vaenlane on tulnud ja proovinud varastada, tappa ja hävitada läbi teiste inimeste sõnade, läbi reetmise, kadeduse, riiu ja läbi valesüüdistuste, seal on Isand sättimas valmis “õigeks mõistmise” lauda Oma rahvale, kes on praegu sisse pressimas.

Ma kuulsin hiljuti fantastilist Katherine Ruonala jutlust, kus ta rääkis sellest, kui oluline on “külvata oma valus”. Külvata selle sees, anda see valu Jumalale, kiita Teda oma valu keskel, sest me TUNNEME Jumalat Tema Ustavuses ja AULISES HEADUSES, et Tema taastab kahekordselt, Ta taastab nii, et meil on rohkem kui enne oli. SEDA ma kogesin täna Jumala südamest.

Sõnad, situatsioonid ja olukorrad, mis on üritanud raskusega rõhuda Jumala rahvast, kui tundub, et justkui oleks soosingust puudus, kui rõõmu ei jätku ning õigeks mõistmine tundub tohutus kauguses- NENDEL ALADEL kutsub Jumal Oma rahvast Suurema Soosingu, Joovastuse Pidusöömingu lauda, sest seal me näeme Tema absoluutset ja täiuslikku ilu. Selles lauas alistub Jumala rahvas Jumala Auhiilgusele ning Ainus Täiuslik Jumal mõistab seal Oma rahva õigeks.

Need alad/olukorrad, mis on põhjustanud suuri lahinguid koos sügava meeleheite ja  pettumusega- need kuivad alad- muutuvad elava vee allikateks, sest Ta kutsub Sind oma aulisele pidusöögile. Ta kutsub Oma rahvast pidulikele ja aulistele kohtumistele, kus nad näevad Teda taaskord uuel viisil, ning on seetõttu sügavalt liigutatud Taevases joovastuses.

(joovastus- suur õnnetunne, ülim rõõm ja rahulolu- dictionary.com)

Käesoleval ajaperioodil on Jumala rahva vastu tulnud palju meeltesegadust ning tähelepanu kõrvale juhtivaid elemente- raputa end nendest lahti. Raputa end lahti asjadest, mis üritavad ära varastada Sinu keskendumisvõimet, tähelepanu ja fookust. Jumala südames on nii sügav igatsus kohtuda Sinuga palju sügavamal tasemel. Terve atmosfäär on praegu “rase” kutsetest UUELE TASEMELE salajases paigas.

Jumal on praegu vormimas inimesi, kes on kõigutamatud, sest et nad on nii sügavalt juurdunud Temas!

Temaga pidulauas söömine muudab absoluutselt kõike!
 
tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 28.05.2015
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar