kolmapäev, 17. juuni 2015

Heidi Baker "Täis Armastust"


  

Kui Armastus valitseb meie eludes ning hirm on eemale peletatud, siis me oleme võimelised minema ka kõige pimedamatesse paikadesse siin planeedil, kindlameelselt veendununa sellest, et me kanname Jumala Auhiilgust nendesse pimeduse süvenditesse. Oma teenistuses me otsime pidevalt kõige pimedamaid paiku ja sündmusi kogu maailmast, et me võiksime sinna minna, kandes Jeesuse valgust.

Aga me peame olema täis Jumala Armastust. Minna pimedusse ilma Armastust täis olemata tähendab kutsuda endale kaela probleeme, ja siis me ei ole efektiivsed ega edukad.

Minu elu sõnum on: Peatu ühe pärast! Ära möödu ühestki inimesest, kes vajab hädasti Kristuse Armastuse puudutust. Me peame peatuma üksteise pärast, siiralt hoolides ning demonstreerides Jeesuse Armastust tegudega, mitte lihtsalt sõnadega.

Aga esmalt tuleb meil peatuda selle Ühe pärast. Meil tuleb peatuda Tema pärast ning lasta Temal  meid Armastada.

Ära peatu kellegi teise pärast enne, kui Sa esmalt pole peatunud Tema pärast.  Lase oma Taevasel Isal, Issil, Jumalal, täita end ülevoolavalt ja priiskavalt Oma Armastusega. Lase Jumalal end täita ning täielikult läbi immutada Tema Armastusest.

Kõige tähtsam asi, milles Sa võid täna olla veendunud, on see, et Sinu Taevane Isa Armastab Sind kirglikult ning jumaldab Sind väga. Ja niikaua, kuni Sa pole selles veendunud, on Sinu armastus ja hoolimine teiste suhtes vähem efektiivne, kui see tegelikult võiks olla…

1 Johannese 3: 1 ( ühest –NLT- ingliskeelsest tõlkest)

Vaadake (pange tähele), kui väga meie Taevane Isa meid armastab, et Ta nimetab meid oma lasteks, ja seda me olemegi…
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 17.06.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar