neljapäev, 6. aprill 2017

Lana Vawser „Kurnatud ja Haavatud Sõdalased- See Sõnum On Teile!"



Sinu Tervenemine on Lähedal, Aga See Tuleb Täiesti Uuel Viisil!

Täna hommikul ma kuulsin Jumalat ütlemas: "Uut liiki sõdalased on üles tõusmas." Kui ma küsisin Jumala käest, mida Ta sellega mõtleb, siis ma nägin neid uut liiki sõdalasi kui „salajase paiga“ sõdalasi /võitlejaid. Need olid võitlejad, kes olid kuulnud Isanda kutset astuda sügavamale salajases paigas ning sellest sügavast salajasest paigast lähtuvalt nad ka pidasid lahinguid.

Ma oli nägemus, kus ma nägin mineviku lugu sellest, kuidas mõned sõdalased/võitlejad on tormanud lahingutesse, et „eemaldada vaenlane“ ning et „võtta tagasi maa-ala“ vaenlase käest. Aga kui nad siis tormasid lahingusse, vehkides oma mõõkadega, lõppes see haavatud saamisega, rünnaku alla sattumisega ning peale võitlust oldi täiesti traumeeritud.

"...salajases paigas on Jumal välja juurimas, kinnistamas Tõde ning taas üles ehitamas. "

Kui ma küsisin Jumala käest, miks nii juhtus, siis ma panin tähele, et osa nende südamest oli hädaohus. Osa nende südamest oli katteta, nad polnud kaetud tõega. Ma hakkasin aru saama sellest, et nende südames olid alad, kus ilmutused Jumala armastusest ja Tema loomusest polnud piisavalt sügavalt juurdunud.

Need sõdalased/võitlejad tormasid pidevalt lahingutesse, et silmitsi seista hirmudega ning võita hiiglasi, keda nad märkasid. Aga nende katmata alad südames (kus olid valed arusaamad ning kujutluspildid Jumalast) andsid jõudu valedele, mis varjutasid ära Jumala headuse ja armastuse. Nendest aladest said hirmu alad, mis takistasid neil tulemast Jumala ette täie kindlameelsusega. Kui nad siis tormasid lahingutesse, siis nende mineviku läbielatud kogemused, haiget saamised ning pettumused olid need, mida vaenlane sai kasutada selleks, et neid terroriseerida ning rünnata väga alatul viisil.

Jumal tuletas mulle taaskord meelde, et ilmutus Tema headusest ning armastusest mõjutab absoluutselt kõike. Isand hakkas mulle näitama seda, et isegi käesoleval hetkel on väga palju sõdalasi/võitlejaid, kes lähevad otsekui tulest läbi ning võitlevad erinevate hiiglastega. Nad võitlevad hirmudega, mis puudutab seda, kuidas nad on minevikus lahingutesse tormanud, et saavutada võitu, sest seal oli „loogiline viis“, kuidas võit oleks pidanud saabuma. Aga nüüd tuli esile taaskord hirm minevikus läbielatud trauma tõttu. Paljud on võitlemas selle uskumusega, et ainus viis vabaks saada on taaskord välja astuda ning võidelda.

Vabadus On Leitav Sisse Astumisel!

Ma kogesin, kuidas Isand ütles:"Vabadus on leitab sisse astumisel!" Koheselt tulid mulle meelde Graham Cooke`-i sõnad: "Sinu intiimsus/lähedus Jeesusega on Sinu võimsaimaks relvaks!“

Isand kutsub meid alati ja igal ajal elama väljaspool meie mugavustsooni, et me elaksime täielikus sõltuvuses Temast. Just praegu ma tunnen, et paljud sõdalased on maadlemas selle küsimusega: "Milliseid samme mul tuleks teha loomulikus maailmas, et saada vabaks ning leida see läbimurre, mida ma vajan?“ Aga ma kogen, et Isand ütleb Sulle: "Loomulikus sfääris välja astumine ei tegele probleemide juurtega. On vaja seista silmitsi hirmuga, valede uskumustega, haigetsaamistega, valuga, traumaga ja hirmuga ning see saab sündida ainult salajases paigas koos Minuga, sest see toob Sulle vabaduse!“

Vaenlane tahaks hoida enamus sõdalasi pidevalt lahinguväljal. Aga paljud sellised lahingud minevikus, mis on peetud vabaduse ja võidu nimel, on toonud hoopis valu, traumat ning sügavaid haavu, sest süda on olnud katmata (mis tegelikult ongi vaenlase strateegia ka nüüd). Aga Jumal on toomas oma sõdalastele uut strateegiat.  

Isand kutsub sõdalasi ajaperioodi, kus fookus on sisse astumisel! Fookus on vaja hoida salajasse paika sisenemisel enam kui kunagi varem. Mine Jeesuse jalgade ette ning Tema kohtab Sind ning ujutab Sind üle Oma Armastusega. Paljusid sõdalasi kutsub Jumal just praegu puhkama ning liikuma salajasse paika Isanda ees, et Tema saaks tervendada nende südameid ja hingi.

Praeguse Aja Võtmesõnaks on Puhkus!

Põhjus, miks Jumal on praegu keskendumas sisse astumisele  enam kui välja astumisele, peitub selles, et Ta näeb mõrasid meie elude vundamentides. Need  "mõrad" vundamendis peavad saama tervendatud Tema Armastuse ja Heatahtlikkuse läbi nii, et Sa saad tugevaks, tervendatud ning taaskord täidetud, et Sind siis saaks uuesti välja läkitada.

Ära luba vaenlasel endale öelda, et sisse astumisele fokuseerides Sa kaotad maa-ala. Täpselt vastupidine on tõde. Sisse astumise kaudu Sa võidad juurde maa- ala. Ära lase vaenlasel endale öelda, et Sa ei saa sisse astumise kaudu oma läbimurret. Just praegu, paljude Teie jaoks, saabub topelt portsjoniga läbimurre just salajases paigas viibimise kaudu.


Ma kogen seda, et Jumal tahab tuua leevendust, kinnitust, lohutust ning värsket hingust paljudele haavatud sõdalastele, kes on praegu omadega täiesti läbi. Isand on näinud kõike seda, kuidas Sa oled tormanud lahingutesse, silmitsi olnud hirmudega ja jätkuvalt teinud kõik selleks, et olla Jumalale sõnakuulelik; pidevalt välja valanud ning võidelnud teiste eest. Jumal näeb Sinu ustavust. Jumal näeb Sinu südant. Jumal näeb, et Sa soovid olla Temale meelepärane ning teha kõike, mida Tema tahab, et Sa teeksid.

"Ilmutus Tema headusest ning heldusest muudab kõike! Kurnatud ja haavatud sõdalased, Teie jaoks on käes aeg, et saada elustatud Tema Ligiolus.“

Paljusid sõdalasi hoiab praegu ahelates hukkamõist ning hirm selle ees, et äkki on nad olnud sõnakuulmatud ning „pannud mööda“. Ma kuulutan, et see kõik saab murtud Sinu pealt Jeesuse nimel! Ma deklareerin/ kuulutan Sinu üle: Kui Sa hakkad esmatähtsaks pidama salajast paika ning paned oma fookuse sellele, et Temaga koos rohkem aega veeta, rohkem kui kunagi varem, kui Sa lased Jumalal ennast armastada ning lased Jumala armastuse läbi nende müüride, mis Sa oled pannud enda ja Tema vahele, sest on tulnud pettumused, hirm, trauma ning vale arusaam/vaatenurk/nägemus Temast mineviku kogemuste tõttu- siis Jumal teeb Sind vabaks!

Jumal toob Sulle läbimurde. Tema toob rahu. Tema toob rõõmu. Aga see kõik tuleb täiesti uuel viisil!

Jookse Salajasse Paika- Vaiksesse, Eemale Ära Paika

Seal, kus Sa varemalt  alati hakkasid läbi murdma ning edasi liikuma, joostes pea ees hiiglaste kallale ning otse lahingutesse ning said haavata, aga liikusid sellest hoolimata edasi, siis nüüd toob Jumal Sind vaiksesse „eemale ära“paika. Paika vaikselt vulisema vee äärde, kus Ta saab taastada Sinu südame ja hinge. Paika, kus Ta saab valada Sinusse!

Enamus hirme ja probleeme, millega praegu paljud Teist on silmitsi (palju vaenlase rõhumist) on leitav maa/juurte seest, mis on vundamendi mõrades peidus. Aga salajases paigas saab Jumal välja juurida ning kinnistada tõde ning uuesti üles ehitada.

Kui Sina „astud sisse“ salajasse paika, kui Sa võtad rohkem aega, et puhata ja lubada Jumalal tuua Sulle noorenduskuuri, siis see ei ole samm tagasi, see tähendab hoopis asendi sisse võtmist, et Jumal saaks Sind katapulteerida (suure hooga lennutada) kaugemale, kui Sa oled olnud kunagi varem. Salajases paigas ning salajase paiga kaudu oled Sa võimeline minema kaugemale kui kunagi varem.  

Haavatud ja Koormatud Sõdalased- Jumal Tahab Teid Tervendada!

Sinu tervenemise aeg on käes! Sinu vabanemise aeg on käes! Praegu pole esmatähtis välja jooksmine- „välja astumine“-  hiiglaste peade raiumine lahinguväljal, praegu on Sinu võidu ja vabaduse paigaks salajasse paika sisse astumine.

Ta ilmub välja salajases paigas, intiimsuse ja läheduse aias. See võib algul tunduda hirmutav olla Jumalaga ehtne ja haavatav ning mõningate jaoks Teie hulgast on algul raske oma südant jälle Temale avada, aga Ta aitab Teid oma õrna armastusega sellest läbi. Ta sosistab Teile Oma Tõe, Elu ja Armastuse Sõnu. Haavad ja koormad sulavad ära Tema armastuse läbi. Ning hirm kaob, sest Te näete Teda nii, nagu Te pole kunagi varem näinud. Ta näitab Teile, kuidas Ta hingab eluhingust Teie unistustesse ja ei püüa neid ära võtta. Ta näitab, kuidas Ta tunneb Teist rõõmu, et Te poleks halvatud hirmu poolt, et mitte avada end ning kutsuda Teda oma sügavate haavade ligi, et lasta Teda oma südame ja hinge valusate kohtade ligi. Jumal tahab Teile näidata, et Ta tunneb rõõmu ning heameelt, mitte ei osuta sellele, et Te olete olnud sõnakuulmatud ning mööda pannud.

Paljude Teie jaoks on just praegu kõige hirmutavamaks see, et lasta Jumalat nende haavatud, hirmu täis, valutavate kohtade ligi oma südames- nende tõeliselt katkiste kohtade juurde. Mõnes mõttes tundub kergem teha asju vanal viisil edasi, et võita olukordi, aga Jumal tahab anda Sulle uue strateegia. See uus strateegia tähendab nende kohtade avamist oma südames Talle ning lasta Teda sisse, et Sa siis võiksid näha, kuidas ülestõusmiselu hakkab esile purskuma ning tooma tervenemist.

Paljud Teist on kogu jõuga püüdnud asju korras hoida ning „võidelda head usuvõitlust“, kuigi sisimas olete olnud murtud ning südamehaavadega. Laske Temal tulla, et tuua leevendust Teie valutavale südamele ja hingele. Lubage Jumalal teha end terviklikuks. Sest Jumala plaan on teha Teile head, et Te saaksite jõukaks ning mitte teha Teile kurja (vaata Jeremija 29: 11).

Ilmutus Tema headusest ja heldusest muudab kõike! Haavatud ja kurnatud sõdalased, Teie jaoks on käes aeg, et saada elustatud Jumala Ligiolus.
 
Tõlkinud Jana Naudi 06.04.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar