laupäev, 17. september 2016

Jim Paul „Dramaatiliste Läbimurrete Jumal On Tegutsemas!"



Ma kuulsin, kuidas Jumal ütles, et Tema on Ülima dramaatilisuse Jumal- Ta on Ülima Draama Jumal, kes armastab jagada Oma Evangeeliumi lugu läbi inimeste nii, et kõige olulisemal on täpne rõhuasetus. Ja praegusel ajajärgul on Ta ootamas ja  väga täpselt ehitamas üles terveid hulki läbimurrete edulugusid. Maa kannab just praegu endast väga intensiivset ootuse survet ja Jumal ootab kogu selle ajastu protsessi, et Tema lugu oleks kuuldav väga valjult ja selgelt.

Kui ma loen Pühakirja, siis ma mõistan, et Ta on alati olnud Draama Jumal! Ta andis Aabrahamile tõotuse tervete rahvaste esiklapsest, kui ta oli 75.aastane – aga see paar ootas kuni selle hetkeni, kui mees  ja tema naine olid täiesti võimetud kandma esile omaenese jõust seda seemet. Sellises dramaatilises olukorras sisenes Jumal ning teostas oma ime, et viljastuks ja sünniks siia maailma beebi nimega Iisak.

Kõigis Pühakirja osades on Sul võimalik näha, et Jumal hoidis Oma tegusid tagasi kuni kõige intensiivsema ja pingelisema momendini- hetkeni, mil Tema ülivõimas läbimurre saab olema suureks tunnustäheks, mille üle hämmaldutakse ning mis avaldab inimestele väga tugevat mõju.

Punase mere lõhestamine oli  Jumala rahva jaoks „dramaatiline läbimurre“. Paasapüha oli läbimurde hetk, mis kandis endast kogu igaviku stsenaariumi. Ja Jeesuse rippumine ristil oli üks  kõige pingelisemaid ja dramaatilisemaid hetki kogu inimkonna ajaloos. Ja seda kõike selleks, et saada kätte maailma kogu tähelepanu.

Ja taaskord on meie Draama Jumal ette valmistamas väga võimast liikumist maa peal. Juubeli aasta, mis lõpeb 2.oktoobril kulmineerib suurte lugudega, mida hakatakse jagama. Deemonid värisevad iga oma keharakuga. Taevased vürstid ja väed on tohutus kabuhirmus. Nad kõik teavad, et Tema, Jeesus Kristus, hakkab liikuma, aga nad ei tea, kus ja millal. Kogu surve ja pinge ainult kasvab, kui Jumal kogub kokku Oma ingleid, kui Jumala pühad palvetavad. Rahvaste hulgas  ja finantsilisel maastikul hakkavad juhtuma väga imelised asjad ning väga paljud tunnevad ära, et see, kes tegutseb, on meie Isand Jumal.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 17.09.2016
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar