laupäev, 1. juuli 2017

MÕTISKLUS "MEIE HINGEKEELED"



 
Meie Taevane Isa oskab kõige paremini puudutada meie hingekeeli. Kui tuua selline võrdluspilt, et meie hing on otsekui viiul siin elus.
Armastuse Apostel Johannes kirjutab sellest, et meie hinge lugu oleks hea ning Taavet räägib sellest, et Jumal on meie hingekarjane.

  Jumal oskab meie hingekeelte eest hoolt kanda.

Vahel me läheme häälest ära ning helid, mida me esile toome keset elu olukordi, võivad olla pehmelt öeldes jubedad ja on selge, et Su hinge...keeled vajavad häälestust.
Mõnes teises olukorras meie hingekeeled ka katkevad ning me elame üle dramaatilise südame murdumise või kaotuse või sügava pettumuse ning siis tundub, et me ei suuda enam eales tuua teatud kõrgusel helisid esile oma elus....et me oleme otsekui võimetud, sest osa meie hingest on saanud tõsiselt haavata ja kahjustada.
 
Aga Jumal oma tõelise armu ja halastuse tervendava väega oma võrratus tarkuses ja südame kirglikus soojuses meie vastu teab täpselt, mida ette võtta...
Ta asendab, taastab, tervendab, annab uue alguse...mida iganes me vajame...Tema on Meie Tõeline Hingekarjane!
Et Sinu hing saaks terveneda, võib Ta täiuslikus ajastuses Sulle taevasse vikerkaare värvida, Ta võib panna täiesti võõraid inimesi Sulle raha andma, Ta võib lepitada Sind sõbraga, kellest Sa arvasid, et Sa oled ta jäädavalt kaotanud, Ta võib Sulle kõige "ootamatumal hetkel" sosistada; "ma täidan Su unistused!", Ta võib anda Sulle ülesehitava unenäo, Ta võib armsal sõbral lasta Sulle helistada ja öelda: ma olen Sinu jaoks olemas ja ma palvetan Sinu eest!" jne.
Jumal oskab SINU hingekeeli puudutada kõige erilisemalt ja unikaalsemalt. Tema oskab Sind puudutada kõige sügavamalt ja kõnekamalt. Ja sellel igavikulisel läheduse hetkel Sa lihtsalt mõistad, mida Sinu Isa tahab Sulle öelda! Just Sulle isiklikult!

Ja siis voolavad Su põskedel tänupisarad, sest Sulle meenub taas, et Tema tunneb Sind kõige paremini, et Ta on Tõesti Sinu Kõige Parem Sõber, et Ta on jäägitult Sulle pühendunud ning Ta Armastab Sind Kirglikult ja Tingimusteta!
Jumal on Armastus! Jumal on Hea ja Tema Heldus Kestab igavesti!!!
 
 
Mõtiskluse autor: Jana Naudi juunis 2016.a
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar