kolmapäev, 18. oktoober 2017

Edie Bayer „Sa Suudad Seda Teha…Sest Sa Oled Kutsutud!“

 

Nägemuses, mida ma hiljuti nägin, sammus Jeesus minu suunas. Ta kõndis väga eesmärgikindlalt, Ta kandis oma krooni ning Tal oli midagi käes. Kui ma siis vaatasin lähemalt, nägin ma Tema käes kuube ning teises käes hoidis Ta valitsuskeppi. Ja siis ma hakkasin rõõmust hüppama, sest Ta liikus minu suunas!

Vaenlane Teab, Mida Jumal Tahab Sulle Anda
 

Ja äkitselt meenus mulle Esteri raamatust see lõik, kus kuningas küsis Haamani käest, kuidas kuningas peaks Mortokaid austama. Haaman ütles kuningale, kuidas ta peaks andma Mordokaile kuningliku hobuse, kuninglikud riided ja kuningliku krooni (Vaata Esteri 6: 7-9). Ja siis mõne sekundi jooksul ma sain ilmutuse vaimus: vaenlane TEAB, mida Isand tahab Sulle anda!

Saad aru, Sinu kuninglik rüü, Sinu kroon ja valitsuskepp on AUTORITEET Jumalalt, et Sa saaksid valitseda ja juhtida Jumala Kuningriigis. Kui Sa paned endale selga autoriteedi/meelevalla riided, siis Sa näed välja Jeesuse sarnane ning Sul on Tema autoriteet valitseda ja juhtida! Vaenlane ei taha peatuda mitte millegi ees, et takistada Sind vastu võtmast kuninglikku riietust, Sinule kuuluvat krooni ja valitsuskeppi. Selle asemel igatseb hingevaenlane puua Sind võlla, mis ta ülbelt on Sinu jaoks püsti pannud (Vaata Esteri 5: 14). Aga ta ei mõista, et mõningad poomispuud on valmis tema enda jaoks (Vaata Ester 7: 9). Mõtle korraks sellele! See on prohvetlik pilt sellest, mis on tulemas!

Vaenlane teab, mida Jumal tahab meile anda! Aga miks meie ei tea? Mul võttis aastaid elamist Jumala Kuningriigis, et võtta vastu Jumalalt see ilmutus. Ja see ilmutus on praeguse aja jaoks! Meil on vaja tunda oma identiteeti, mis on meie autoriteet selle ajaperioodi jaoks inimajaloos.

"Ja kes teab, kas Sa mitte ei olegi just selle asja jaoks  pääsenud kuninglikku seisusesse?“ (Ester 4:14)

Sa Suudad, Sest Sa Oled Kutsutud

Ma sain Jumalalt ka teise väga imelise selge ilmutuse. Ma nägin Jeesust seismas vee peal, käsi välja sirutatuna. Ja siis ma nägin Peetrust paadist välja astumas vee peale. Ja äkitselt ma sain sügava teadmise südames, et Peetrus OLI VÕIMELINE käima vee peal, kuna Jeesus kutsus teda seda tegema! Meie teoloogia üritab teha seda kõike väga keeruliseks! Ma olen kuulnud väga hullumeelseid lugusid sellest, kuidas Jeesus muutis vee tahkeks Peetruse jalge all, või et vesi oligi tegelikult Sõna. Meie fookus on olnud veel, kui tegelikult peaks meie tähelepanu olema KUTSUMISEL! Lihtne fakt on see, et Peetrus OLI VÕIMELINE, sest ta oli KUTSUTUD!

"Peetrus kostis  Temale ning ütles: „Issand, kui Sina oled, siis käsi mind tulla enese juurde vee peale!“ Tema ütles: „Tule!“ Ja Peetrus astus paadist välja ning kõndis vee peal ja tuli Jeesuse juurde." (Matteuse 14:28-29)

Saa see ilmutus oma vaimu! Sa SUUDAD, sest sa oled KUTSUTUD! See oli HIRM ja KAHTLUS , mis tuli vaenlaselt, et Peetrust peatada (Vaata Matteuse 14: 30). Kui Jeesus ütles, et Sa suudad, siis Sa suudad! Jumal on oma käe välja sirutanud ning Ta hüüab Sinu nime, öeldes: „Tule! Ära enam kõhkle! Ära enam karda!“

Mida Ma Saan Teha, Et Sa Püsti Tõuseksid?

Ühel korral, kui ma teenisin Kanadas, nägin ma nägemuses Jeesust istuma tagareas, puhkamas, Tal olid jalad välja sirutatud, üks jalalaba üle teise ning Ta istus ning vaatas ringi, pöörates pead ühele ja teisele poole. Mulle tundus, et Ta jälgis inimesi. Ma küsisin Jeesuselt: „Mida Sa teed?“ Ta vastas: „Ma vaatan lihtsalt ringi Oma loodu peale- inimestele ja lindudele ja muule!“  Ta istus selles nägemuses nii kaua, et mul hakkas ebamugav. Lõpuks ma küsisin: „ Mida ma saan teha, et Sa püsti tõuseks?“ Ja siis Jeesus pööras oma pead ja vaatas mulle sihikindlalt otsa, läbitungiva pilguga, ja ütles: See pole õige küsimus. Küsimus on selles, mida Mina saan teha, et SINA püsti tõuseksid.“

Siis Ta ütles, et ma sirutaks oma käed välja, peopesad ülespoole ning võtaksin lihtsalt vastu. Tegingi nii ja Jeesus hakkas asju panema minu kätele….Ta pani esmalt jalutuskepi, mida heebrea keeles kutsutakse mattah. Jumal oli mulle sellel päeval varasemalt andnud nägemuse, kus üks Kanada liidritest kogemata saatis mulle sõnumi, kus oli Strong sõnaraamatu definitsioon „mattah“ sõna kohta. Me kõik teame, et Jumal ei tee mitte midagi kogemata, aga sel hetkel ma tõesti ei mõelnud sellele. Ma lihtsalt lugesin seda sõnumit selle definitsiooniga, mis oli tohutult huvitav. Sel hetkel ma ei tajunud, et Jeesus korraldas kogu selle „kogemata“ ja „äkitselt“!

Mattah: kepp, sau, suguharu või naissoost sõnast  natah: kasvav oks või kujundlikult: suguharu, samuti valitsuskepp, et küttida, valitseda, et visata kui oda või et käia toetudes sellele kui elu toele, Eluleivale. – VALITSUSKEPP, SAU, SUGUHARU.  

Kui Jeesus pani- Oksa, Eluleiva- MATTAH- Saua minu kätesse, siis andis Ta mulle Enda koos kõigega, mida ma vajasin, et käia õiget teed ning et valitseda AUTORITEEDIGA! Tema on Minu valitsemissau, et juhtida ja valitseda kui Tema Esmasündinud Poja suguharu! Siruta oma käed välja, et vastu võtta! Temalt tuleb meile AUTORITEET!

Sul on kõik olemas, et praegusel ajaperioodil võita, valitseda, juhtida ja et käia meelevallas/autoriteedis. Jeesus Ise on Sulle kõik selle andnud. Sa oled Tema poolt välja valitud, Tema käe läbi välja kutsutud, puhastatud ning eraldatud Tema Kuningriigi eesmärkideks. Pane selga Sulle antud kuninglik rüü ja võta kätte Kõrgemalt saadud valitsemissau! Sellel ajaperioodil on määrava tähtsusega tunda oma identiteeti! Nii et tunne Jeesuse Kristuse antud autoriteeti ning valitse nii, nagu Sa mõtleks seda kõike tõsiselt! Kasuta Jeesuse antud autoriteeti!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 18.10.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar