laupäev, 4. juuni 2016

DAWN BAKER „SINU ETTEVALMISTUS POSITSIOONILE ASETAMISEKS“


 
Hesekiel 36: 26 (inglise keelest tõlgituna)

„Ja Ma annan Teile uue südame ja panen sügavale Teie olemusse uue vaimu! Ma kõrvaldan kivise kõva südame ja asendan selle südamega, mis on õrn ja tundlik Minu suhtes.“

Elu on olnud karm paljude jaoks. Mõned on arvanud, et elu jeesusega on täiuslik, aga vahel tundub, et see on palju karmim, kui neil, kes Teda ei tunne. Sa oled küsinud „Miks nii?“, kui oled nutnud keset ööd üksinduses ning Su süda on olnud täis sellist valu, et Sulle tundub, et Sa rohkem kannatada ei suuda.

Aga on midagi, mida Sa pead teadma. Jumal kasutab murdumist. Keset murdumist saab TEMA nähtavaks. Jeesus oli murdunud ja paljud räägivad sellest, et see polnud mitte rist, mis Teda tappis, vaid murdunud süda. Ta oli põlatud, hüljatud, kurbuse mees, kes tundis  kõige sügavamat valu ja leina.

Terves maailmas tuntakse sellist kunstiliiki nagu „kintsukuroi“- sisuliselt tähendab see katkiste anumate parandamist kulla või hõbeda lakiga, mis teeb lõppkokkuvõttes anuma veelgi väärtuslikumaks ja ilusamaks, kui enne purunemist.

Jumal on parandamas, taastamas ja ette valmistamas purunenud/murdunud anumaid, naisi ja mehi, kes on läinud läbi pimeduse orust, neid, kes on tulega läbi katsutud, aga kes EI andnud alla ega jätnud pooleli, neid, kes on tundnud, otsekui nad oleksid veetnud viimased 40.aastat kusagil kõrbe ääremaal, täiesti üksi põudsel maal. Sa oled tundnud end nii üksi ja peidetuna, „varjatuna omaenese põrgusse“.

Jumal tahab, et Sa teaksid seda, et TA ON ALATI TEINUD ETTEVALMISTUSI pimedates paikades. Just sellistes paikades toimub kõige suurem ettevalmistus ja just sellistest paikadest asetab TEMA Oma Valgusega inimesi positsioonidele. Täpselt seal, kõige suurema ebaselguse keskel, on paik, kus Jumal valmistas ette Moosest, Joosepit, Taavetit, Esterit ja paljusid teisi ja Ta on teinud seda läbi kõigi ajastute.

Aga Jumal on hoidnud OMA PARIMA kõige lõpuks! Sest viimased päevad saavad olema paremad kui varajased päevad. Jumal ILMUB VÄLJA ja TÕUSEB ESILE koos ja läbi kõigi Oma murtud astjate/anumate, kes on ülima täpsusega parandatud, taastatud ja ette valmistatud nendes varjatud pimedates paikades. Sest Jumal ISE saab nähtavaks, MITTE ÜKS liha ei saa au endale. KOGU AU JA SÜGAV AUSTUSE KUMMARDUS saab antud vaid AINSALE Tõelisele, Targale ja Kõike Teadjale „Mina Olen“ Jumalale!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 04.06.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar