pühapäev, 14. august 2016

Doug Addison „Emba ja Tunnusta Muutust- Vajalik Abi On Teel!“


 
August on käes ja ma olen tõeliselt põnevil. Prohvetlikult on käes kaheksas kuu ja 8 tähendab uut algust. Väga tihti me näeme uute asjade algust just augustis. Aga see tähendab ka seda, et me võime oodata vanade asjade lõppemist.

Ma olen terve viimase kuu jooksul kogenud taevalikke kohtumisi, mis on osutanud ülendamistele ning uute ülesannete esiletulemist uute plaanidega seoses. Jumal jätkab meie ettevalmistamist uueks väga võimsaks liikumiseks, mis on tulemas.

Väljend, mida ma kuulen Jumalat ütlemas Augusti kohta, on „muutuse valu“. Muutuste tunnustamine aitab Sul täielikult liikuda vanast välja uude.

Ühel minu kohtumisel Jumalaga ma kogesin väga võimsat Jumala Ligiolu, kui Ta sisenes ruumi. Ta rääkis mulle Johannese 16 ja 17 peatükkidest, kus Jeesus aitab Oma jüngritel valmistuda täielikuks muutuseks, mis leiab aset uuel ajaperioodil, kui Jeesus ise läheb tagasi ära Taevasse.  

Tõesti, tõesti ma ütlen Teile, Te nutate ja kaeblete, aga maailm on rõõmus! Teid kurvastatakse, aga Teie kurvastus muutub rõõmuks! Kui naine sünnitab, on ta murelik, sest tema hetk on tulnud; aga kui ta lapse on saanud, ei mõtle ta enam ahastusele rõõmu pärast, sest inimene on sündinud maailma. (Johannese 16:20-21 )

Paljud inimesed on leinanud asjade pärast, mis mitte kunagi pole sündinud või kurvastanud vaenlase rünnakute pärast, mis tunduvad olevat ilma lõputa. Johannese 16 and 17 peatükkides palvetab Jeesus Enda pärast, Oma jüngrite pärast ning siis nende inimeste pärast, kelleni Ta sirutub jüngrite leina, kaotuse ja kannatuste tulemusena.

Isand on just praegu palvetamas Sinu pärast ning Ta saadab välja projekte, plaane ja strateegiaid Sinu jaoks, et Sind asetada õigele positsioonile selle uue liikumise tarvis. Ja see valu, mida Sa praegu koged, vajub unustuste hõlma, kui „uus beebi“ sünnib. See uus beebi sümboliseerib uusi ande, kutsumisi ja õnnistusi, mi on Sinu poole teel.

Järgmised 6 Kuud

Ma näen vaimus seda, kuidas augustis on üks malelaud tulemas Taevast alla. See esindab asju, mis saavad asetatud õigetele kohtadele. See malelaud sümboliseerib radikaalseid ümber asetumisi. Jumal ilmutab Sulle Sinu kutsumist ja ülesandeid, mis hakkavad esile tulema järgneva 7.aasta jooksul.

Paljude jaoks on olnud puudu üks või mitu puzzle tükki, aga nüüd hakkavad need äkitselt ilmsiks tulema. Ja kui see siis juhtub, saavad esile tulla väga tohutud ja võimsad muutused ning ümber asetumised.

Üleminekuaja Abi Taevast

Ma nägin inglite meeskondi, kes on välja läkitatud, et aidata väga paljusid inimesi nende üleminekuperioodides, neid, kes on kutsutud olema osa selles järgmises Jumala liikumises.  Asjad hakkavad kiirenema ning see omakorda aitab tulla toime ülemineku valuga, et jõuda uude ajaperioodi ja ajastusse.

Ja kui siis see uus tuul Taevast tuleb, puhub see üles prahi, aga ära lase ennast sellest häirida ning tähelepanu kõrvale juhtida sellelt, mida Jumal on ilmutamas. Paljud vaenlase varjatud rünnakud ja põhjuste juured saavad paljastatud.

Peidetud ja Varjatud Asjad Saavad Ilmutatud

Me oleme jõudnud ajastusse, kus Jumal hakkab meie jaoks ilmutama senini varjatud olnud ilmutusi selle uue 7.aastase lõikuse perioodi tarvis, kuhu me oleme sisenemas.

Ma annan Sulle varjatud varandusi ja peidupaikadest rikkusi, selleks, et Sa teaksid, et see olen Mina, Jehoova, Iisraeli Jumal, kes Sind on kutsunud nimepidi! (Jesaja 45: 3)

Jumal asetab Sind positsioonile ja kutsub Sind välja nimepidi. Praegu on vaimus välja läkitatud kutsed ajaloo ühe kõige võimsama liikumise jaoks. Jumal on kutsumas ja andmas ülesandeid nendele inimestele, kes on hüüdnud muutuste järgi. Midagi uut on praegu vappumas ja rappumas, et lennata kohalt justkui rakett, et liikuda millesegi uude.

 

Kõik Uued Asjad

Ärge tuletage meelde endisi asju ja ärge pange tähele, mis muiste on sündinud! Vaata, Mina teen hoopis uut: see juba tärkab, kas Te ei märka!? Ma teen kõrbegi tee, tõhjale maale jõed! Jesaja 43: 18-19

Jumal on alustanud uute strateegiate vabastamist selle üleminekuperioodi tarvis. Periood, millesse me oleme sisenemas, nõuab uusi strateegiaid Taevast. Sul ei õnnestu valada uut veini vanasse veinilähkrisse nii, et ei tekiks täielikku jama.

Oota Järgmiste Strateegiate Esile Tulemist:

• Uued viisid, kuidas jõuda inimesteni Jumala Armastuses

• Uued teenistuste töötamisviisid on vajalikud selle uue ärkamise tarvis

• Uus muusika, helid ja keeled, mis hakkavad üles äratama praegust uut põlvkonda

• Uued kunsti, kirjutamise ja loomingulisuse väljendused  

• Kuidas finantseerida uusi Kuningriigi projekte, uusi radikaalseid kogudusi ja Kuningriigi ärisid.

Täiesti Uus Laine Prohveteid Läkitatakse Välja

29.juulil ma nägin, kuidas Jumala Kohtusaalist lähtus väga oluline pööre, mis puudutab  prohvetlike inimeste kutsumisi.

Ma nägin ja kuulsin koosolekuid toimumas ja hinnati (katsuti läbi) paljude prohvetlike meeste ja naiste sõnu ja teenistusi.  Selle eesmärk oli välja valida uus grupp selle uue laine tarvis –või uue veinilähkri jaoks- prohvetid, keda Jumal hakkab järgneva paari aasta jooksul väga võimsalt kasutama.  

Ja siis, järgmisel hommikul, 30.juulil, ma kuulsin inglit teatamas: „Tõuse püsti, sest otsus on tehtud. Taevas on otsustanud, et 200 uue laine prohvetit läkitatakse välja. Nende prohvetite vanus varieerub, palju noori ja ka vanasid. Nad kõik on läinud läbi tulisest katsumise ja testimise ajastust. Enamus neist on olnud „peidetud“, kes on olnud täiesti tundmatud ning keda Jumal on eraldanud väga spetsiifiliste ülesannete ja töö jaoks.

See aeg on kätte jõudnud, kus tuleb ilmsiks see põhjus, miks need inimesed on sündinud siia maa peale. Mõned neist saavad prohvetlikud võtmed ja ülesanded eelmiste prohvetite asemel, kes on muutunud kohtumõistvaks või kes on eemale läinud oma tegelikest volitustest ja ülesannetest

Inglid hakkasid tohutult rõõmustama nende esiletulemise üle. Need uued välja läkitatud prohvetid hakkavad esile astuma järgmise kuue kuu jooksul.

Vaata Iraani Avanemisele

Samal ajal, kui uued prohvetid välja läkitati, toimus Taevases Kohtusaalis veel üks väga strateegiline koosolek. Vaimses maailmas on Pärsia- Iraani – jaoks üks rahuleping.

Suur lahing on möllanud ning toimub üks võimas pööre vaimses reaalsuses. Üks ajastu aken on avatud prohvetlike nägemuste ja unenägude jaoks, kui Isand on praegu külastamas Pärsiat. See ajavahemik on praegusest hetkest kuni 11.novembrini 2016.aastal.

Need unenäod on väga tähendusrikkad ning need võivad esile tulla ka mingil määral peale seda ajavahemikku. Jumal on välja jaganud palve ülesandeid mõningatele prohvetlikele võtme-eestpalvetajatele, et seda jumalikku ajavahemikku avada.

Me elame tõesti väga põneval ajaperioodil ning ma julgustan Sind jätkuvalt fokuseerima sellele, mida Jumal on tegemas ning mitte nendele negatiivsetele mürinatele, mis praegu maa peal on aset leidmas.  Tõuse kõrgemale nendest tormidest ning ära lase ennast kaasa tõmmata nendel negatiivsuse ja hirmu väljavalamistel. Jumala teed on nendest palju kõrgemad.
 
Tõlkinud Jana Naudi 14.08.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar